Home » , » Κάτοικοι Εξαρχείων: Τα ΜΑΤ δέρνουν άσχετους και μαζεύουν μωρομάνες από καταλήψεις ενώ αφήνουν ανέγγιχτες τις εγκληματικές συμμορίες.

Κάτοικοι Εξαρχείων: Τα ΜΑΤ δέρνουν άσχετους και μαζεύουν μωρομάνες από καταλήψεις ενώ αφήνουν ανέγγιχτες τις εγκληματικές συμμορίες.

Από giorgis , Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 | 7:34 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Οσα είχα αναφέρει στην ανάρτηση που είχα κάνει πριν λίγο καιρό και την τιτλοφορούσα "Οι ναρκομαφίες στην περιοχή των Εξαρχείων, οι κρατικοί μηχανισμοί και τα παραμύθια της Χαλιμάς", ισχύουν απόλυτα και σήμερα.

Και αυτό το επιβεβαιώνει μια ανακοίνωση των κατοίκων της περιοχής η οποία αποτελεί κάλεσμα για  συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το 5ο Αστυνομικό Τμήμα στα Εξάρχεια το μεσημέρι του Σαββάτου, 11 Γενάρη, στις 12.30. 

Στο κείμενο τους οι κάτοικοι στα Εξάρχεια, εκφράζουν την απόγνωσή τους για την κατάσταση που βιώνουν και αυτή είναι αποτέλεσμα της ανοχής, αν όχι συνεργασίας, της αστυνομίας με κάθε μορφή εγκληματικές συμμορίες.

Μια και μόνο παράγραφος από το κάλεσμα της συγκέντρωσης απεικονίζει ανάγλυφα την πραγματικότητα που επικρατεί στα Εξάρχεια:

«Οι συναγερμοί των αυτοκινήτων, που θα ακουστούν κάθε μέρα στην οδό Καλλιδρομίου μαζι με τα σπασμένα γυαλιά, τα οποία ο καθένας από εμάς θα πατήσει κάθε πρωί βγαίνοντας από το σπίτι του, είναι το κομμάτι μιας ιδιάζουσας ψυχολογικής βίας. 
Μιας βίας, που συνδυάζεται με το θυμό από το επικοινωνιακό σόου και την υποκριτική ρητορεία της κυβέρνησης περί Νόμου και Τάξης, που τρομοκρατεί με τα ΜΑΤ τη γειτονιά, δέρνοντας άσχετους και μαζεύοντας μωρομάνες από καταλήψεις, ενώ αφήνει τις συμμορίες όχι μόνο ανέγγιχτες, αλλά όλο και πιο θρασείς μετά από κάθε τέτοια ‘’επιχείρηση’’».  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger