Home » , » Γαλλία: Μάχες μεταξύ μπάτσων και διαδηλωτών (Βίντεο)

Γαλλία: Μάχες μεταξύ μπάτσων και διαδηλωτών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 | 9:09 μ.μ.

Από τα ραδιοτηλεοπτικά δελτία ειδήσεων απουσιάζουν εντελώς και μόνο κάποιο μονόστηλο εφημερίδας και σάιτ μπορεί να σε ενημερώσει για τις πραγματικές μάχες που γίνονται όλες αυτές τις μέρες στους δρόμους του Παρισιού, μεταξύ μπάτσων και διαδηλωτών.

Η μόνη σωστή πηγή πληροφόρησης είναι οι αναρτήσεις που κάνουν χρήστες του twitter. Από εκεί είναι και το βίντεο που παραθέτουμε.
Σ' αυτό βλέπουμε την απίστευτη βία των δυνάμεων καταστολής που επιτέθηκαν με όλα τα μέσα που διέθεταν στους χιλιάδες πυροσβέστες που διαδήλωναν χτες στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας απαιτώντας τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών τους και την αύξηση των μισθών τους.

Οπως βλέπουμε και στο παρακάτω βιντεάκι, αυτό που εισέπραξαν ήταν δακρυγόνα, ξύλο από τους μπάτσους και επίθεση από αντλίες νερού με τις οποίες οι δυνάμεις καταστολής προσπάθησαν να διαλύσουν την διαδήλωσή τους.

Οι μάχες έγιναν σώμα με σώμα και αξιοσημείωτο είναι ότι οι κινητοποιήσεις γίνονται όχι γιατί τους επιβλήθηκαν μειώσεις στους μισθούς τους, αλλά γιατί διεκδικούν αυξήσεις.
(Πολύ θα θέλαμε να συνέβαινε και στην χώρα μας ένα παρόμοιο γεγονός για να παρακολουθήσουμε τον τρόπο που θα το σχολίαζαν Προτοσάλτε, Πρετεντέρης κ.α. Ειδικά την εικόνα στην οποία διακρίνονται πυροσβέστες να κατεβαίνουν στην διαδήλωση με κόκκινη σημαία και σφυροδρέπανο).

Απ' ότι φαίνεται όλες οι προσδοκίες της κυβέρνησης Μακρόν ότι οι κινητοποιήσεις των Γάλλων εργαζομένων, θα καταλαγιάσουν, λόγω της μακράς διάρκειας τους έχουν διαψευστεί.
  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Ιανουαρίου 2020 στις 9:30 μ.μ.

Συγχνωμη μαγκες:αυτη ειναι η ευρωπη των λαων που μας λέγανε?????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger