Home » , » Γκόμενος, πρωθυπουργός και κωμικός

Γκόμενος, πρωθυπουργός και κωμικός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 | 3:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πρόεδρος Τράμπ: Ένας ανισόρροπος με εξουσία. Κάποιος “παιδικά αφελής” όπως τον χαρακτήρισαν οι Κινέζοι διπλωμάτες. Που πάει να πει “βλάκας” ευγενικά.
Σίγουρα όμως ενημερωμένος. Από αμέτρητους συμβούλους κι αξιωματούχους. Των μυστικών υπηρεσιών, του κόμματός του, της κυβέρνησης...
Ασφαλώς ξέρει καλά τι συμβαίνει σε κάθε μεριά του πλανήτη, που ενδιαφέρει τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Βασικά των Πολυεθνικών, γιατί αυτές κυβερνούν.

Κάποιοι άπληστοι και αδίστακτοι πλουτοκράτες πιστεύουν πως μπορούν να τινάξουν το πλανήτη στον αέρα, αλλά οι ίδιοι να τη γλυτώσουν, γιατί έχουν λεφτά. Τα Φίτζι, η Νέα Ζηλανδία, η Ισλανδία και κάποιες άλλες χώρες είναι μέρη που θεωρούν ασφαλή. Κούνια που τους κούναγε!

Πρώτον δεν θα προλάβουν. Θα έχουν μόνο μισή ώρα από τη στιγμή που θα πατηθεί το κουμπί. Και 10 λεπτά θα περάσουν μέχρι να ενημερωθούν. Ώσπου να πάνε στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο θα έχουν φάει τον πύραυλο κατακέφαλα.
Δεύτερο και σπουδαιότερο η ραδιενέργεια θα πάει παντού ειδικά στο Βόρειο Ημισφαίριο. Οπότε ξεχάστε Ελβετία, Αυστρία κλπ, ακόμα και Γροιλανδία.

Αλλά ας αφήσουμε τα απαισιόδοξα σενάρια, κι ας κάνουμε λίγη πλάκα.

Κούλης: Γκόμενος, πρωθυπουργός και κωμικός. Θα ρίχναμε πολύ γέλιο, αν δεν κυβερνούσε. Κι αυτός αδίστακτος, θρασύδειλος και διεφθαρμένος. Αλλά φροντίζει κάθε μέρα να σκάμε στα γέλια με τις ανοησίες που λέει.
Σήμερα αμόλησε τέτοια κοτσάνα, που στην Αμερικανική Πρεσβεία κατουρήθηκαν από τα γέλια. Χτυπιόνταν στο πάτωμα!
“Θα ενημερώσω τον Πρόεδρο Τράμπ για την Τουρκία και την περιοχή”! Σοβαρά τώρα; Γιατί εσένα περίμενε ο Τραμπάκουλας να ενημερωθεί!

Κούλη, ξέρουμε όλοι πως πας για να πάρεις εντολές. Πας Αμερική για προεκλογική εκστρατεία στους ομογενείς από τους οποίους περιμένεις να πάρεις ψήφο, αφού δεν ξέρουν τι γίνεται εδώ. Και για να βρουν θέμα τα ΜΜΕ σου να αποπροσανατολίσουν.
Μάθε πως ό,τι κάνει η Τουρκία πρώτα τα γνωρίζει η Αμερική. Όπως και οτιδήποτε κάνουμε εμείς.

Θα σου πω τι θα γίνει: Ο Τραμπάκουλας περιχαρής θα δηλώσει στους Αμερικανούς: “Μάγκες ήρθε πελάτης”! Έχεις τάξει να πάρεις τα αόρατα παλτά. Τα F-35. Θα κάνει ότι και με το Τσίπρα. Μια φωτογραφία και “ζήτω, τα πουλήσαμε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες”. Κι αν το κάνει κι αυτό, γιατί σε θεωρεί γκαντέμη. Κι ας φίλησες κατουρημένες ποδιές για συνάντηση για να μην πάρεις πάλι τις προσταγές με e-mail ή μέσω του Πρέσβη.

Όσο για το Αιγαίο ξέρουμε όλοι πως πας για συνεκμετάλλευση. Ο αγωγός, ακόμα και αν γίνει, πράγμα που για διάφορους λόγους δεν το βλέπω πιθανό, θα στοιχίσει περισσότερο σε μας να φτιαχτεί, παρά θα μας αφήσει κέρδος.
Μια ακόμα εξυπηρέτηση στο Ισραήλ είναι. Τα κοιτάσματα του θα μεταφέρει, τα οποία δεν τα λες και πολλά. Ούτε καν το 2% των αναγκών της Ευρώπης σε αέριο. Κι αυτό σε περίπτωση που δεν τα βρει με την Τουρκία, ώστε να προτιμήσει φθηνότερη διαδρομή, οπότε θα μείνουμε με τις υπογραφές στο χέρι, όπως έγινε με τον άλλο αγωγό που είχε αρχίσει ο μπαμπάς σου και ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.

Αυτό που είπες, στη Άγκυρα το μετέφρασαν ως αδυναμία! "Δες τε το “φλώρο”, θα το πει στο μπαμπά του"! Μόνο που ο “μπαμπάς” Τράμπ αγαπά και την Τουρκία. Δηλαδή οι ΗΠΑ έχουν κι εκεί μεγάλα συμφέροντα. Δεν θα την κάνει “ντα”.
Για τις παραβιάσεις ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα πει ότι και οι προηγούμενοι. “Βρείτε τα μεταξύ σας”. Οι ΗΠΑ δεν έχουν σκοπό να αφήσουν την Τουρκία για χάρη μας. Πέρα από το ότι η Τουρκία είναι πολύ μεγαλύτερη αγορά, εμάς μας έχουν δεδομένους, σίγουρους. Ξέρουν πως θα κάνουμε οτιδήποτε μας διατάξουν χωρίς καν να φέρουμε αντιρρήσεις, έστω για τα μάτια του κόσμου, όπως κάνει ο Σουλτάνος.

Επιπλέον Κούλη, σε έχουν όλοι στο εξωτερικό χεσμένο! Είσαι εντελώς αναξιόπιστος. Στο θέμα των Πρεσπών πχ. Ξέρουν τι εθνικιστικό κουτόχορτο τάιζες τα γίδια, την ίδια στιγμή που ορκιζόσουν σε ΗΠΑ – Γερμανία πως θα τηρηθεί απαρέγκλιτα η Συμφωνία. Κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά. Δεν ελέγχεις καν το νόμισμα της χώρας. Το ελέγχουν οι Γερμανοί. Οπότε θα κάνεις τι; Ότι σου πούνε ενώ θα πεις κι ευχαριστώ από πάνω, όπως είπαν και άλλοι καρπαζοεισπράχτορες πριν από σένα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger