Home » » Συζήτηση με ένα διαβολάκι

Συζήτηση με ένα διαβολάκι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 | 3:10 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175

- “Γεια! Είσαι για μια ξεπέτα;”

- Πάλι εσύ ρε διαβολάκι; Είσαι πειρασμός. Λοιπόν... εντάξει!

- “Ωραία! Εγώ θα σε βασανίζω κι εσύ θα ουρλιάζεις από ευχαρίστηση...”!

- Όπα! Στάσου, αλλού πήγε το μυαλό μου...

- “Ξενέρωτε”!

- Όχι και ξενέρωτος! Απλά βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Ο Κούλης μας βασανίζει καθημερινά.

- “Ναι εξαιρετικός συνάδελφος. Πολύ κακός στη δουλειά του”.

- Εσύ πως από δω;

- “Αποστολή από το αφεντικό για λίγες μέρες. Πήγα προχτές και παρέλαβα έναν αμαρτωλό. Έναν πλούσιο! Αλλά χθες πάθαμε νίλα από τους Αγγέλους. 12 πνιγμένοι κι όλοι θα πάνε στο Παράδεισο! “Βασανίστηκαν αρκετά στη ζωή τους” Είπε ο Άγιος Πέτρος. Ξέρεις πως είναι στον Παράδεισο”;

- Που να ξέρω, εγώ δεν πιστεύω σε αυτά.

- “Λοιπόν φαντάσου τη Γη. Χωρίς κακούς ανθρώπους. Χωρίς εκμεταλλευτές, ψεύτες, υποκριτές, φονιάδες, απατεώνες, βιαστές, φασίστες κλπ. Όλους αυτούς που τους έχουμε μαζέψει στην Κόλαση. Βλέπεις, η παρέα είναι που κάνει τη διαφορά”.

- Κατάλαβα! Μίλησες πριν για κάποιον αμαρτωλό;

- Ω ναι! Σπάμε μεγάλη πλάκα μ' αυτόν. Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Πως στη Γη κλαίνε για πάρτι του! “Τι καλός που ήταν, τι φιλάνθρωπος...”

- Και δεν ήταν ε;

- “Χα χα! Θα του κάνουμε ότι έκανε στους εργαζόμενους που δούλευαν στην επιχείρησή του: Δουλειά από το πρωί ως το βράδυ χωρίς εργασιακά δικαιώματα και με μισθό ψίχουλα. Άλλωστε αυτό ήθελε: Νεοφιλελευθερισμό. Ε νεοφιλελευθερισμό θα έχει, μόνο που θα είναι εργάτης, να δει τη γλύκα...
Μη νομίζεις, η Κόλαση σαν να κυβερνά η ΝΔ είναι, μόνο που δεν έχει εκλογές”.

- Κρίμα πάντως. Ώστε είναι αλήθεια πως πολύ δύσκολα περνά πλούσιος στον Παράδεισο;

- “Ελάχιστους ξέρω που έχουν πάει εκεί. Και ακόμα λιγότεροι παπάδες. Πολιτικοί; Αυτοί πια είναι πιο σπάνιοι στο Παράδεισο κι από 500ευρω σε τσέπη άστεγου”.

- Κι οι παπάδες κόλαση;

- “Με σειρά προτεραιότητας μάλιστα! Βράζουν στα πιο καυτά καζάνια. Αμαρτήματα; Υποκρισία, λαιμαργία, αδιαφορία, μίσος, ψέμα, απάτη... Όσο για τους πολιτικούς; Οι χειρότεροι όλων! Αφού τους βράσουμε τους σουβλίζουμε”.

- Είσαι φρικαλέα!

- “Ναι, αλλά είμαι διαβολάκι, τι περιμένεις; Δεν θα σε δείρω, έλα να κάνουμε σεξ. Πάντως να ξέρεις, πολλοί καλοί από τον Παράδεισο έρχονται στην Κόλαση και παρακαλάνε να τους βαρέσω”.

- Πλάκα κάνεις!

- “Καθόλου! Πρώτα απ' όλα οι μαζοχιστές. Για φαντάσου να είσαι Παράδεισο και να θέλεις να σε δείρει ο άλλος. Που θα βρεις; Παίρνουν λοιπόν άδεια, έρχονται Κόλαση...”

- Άδεια!;

- “Μάλιστα άδεια. Αυτοί που πάνε Παράδεισο, αν θέλουν, μπορούν να πάνε παντού. Έχει πχ ο άλλος κάποιο γνωστό του και θέλει να τον δει. Τι δηλαδή; Θα τον εμποδίσουμε; Μόνο οι κολασμένοι δεν μπορούν να φύγουν από την Κόλαση. Το τι γέλια κάνουμε με τους φασίστες δε λέγεται. Όλοι στην Κόλαση. “Θα πηγαίνατε Παράδεισο ακροδεξιοί, αλλά θα αλλοιώσετε τον πληθυσμό του!”
Που λες έρχονται και άλλοι. Έλληνες πχ που νοσταλγούν την πατρίδα. Αυτούς τους βάζουμε να στέκονται ώρες στις ουρές, τους ταλαιπωρούμε λίγο με γραφειοκρατεία, τους λέμε να πληρώσουν χαράτσια, πρόστιμα, δάνεια, άμα θέλουν τους δέρνουμε λιγάκι, κάνα γκλοπ, κάνα δακρυγόνο και μετά φεύγουν, πάνε πίσω στον Παράδεισο, όπου όλα λειτουργούν ρολόι. Είναι καλό να θυμάσαι, δε βαριέσαι ποτέ έτσι”.

- Μου φαίνονται απίστευτα όλα αυτά.

- “Ξέρεις ποιο είναι το απίστευτο; Που δεν ξεσηκωθήκατε ακόμα. Φεύγω!”

- Ε! περίμενε! Κι η ξεπέτα;

- “Πέρασε η ώρα! Άλλωστε, όπου να 'ναι θα έρθει η Καλλιόπη, η θεούσα. Αν δει πως έκανες σεξ με διαβολάκι, θα σου κάνει ότι οι “πιστοί” στις μάγισσες το Μεσαίωνα!”
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger