Home » , , » Συμβολισμοί και "υψηλά νοήματα"

Συμβολισμοί και "υψηλά νοήματα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 | 6:07 μ.μ.

Του Σ. Λ.

Ευνόητο ποιος είναι ο συμβολισμός της εικόνας με το κονσερβοκούτι, που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, από το κτίριο της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που υπήρχε κατάληψη

Αν υπάρχουν άτομα που αδυνατούν να τον κατανοήσουν, ας προστρέξουν σε ιστορικά πονήματα που κυκλοφορούν δωρεάν σαν ένθετα της εφημερίδας "Δημοκρατία" και σε ανάλογες ιστορικές αναφορές που υπογράφει ο αξιόλογος πανεπιστημιακός Σάκης Μουμτζής στην έγκριτη ιστοσελίδα liberal.

Πιθανόν όμως να χρειαστεί η συμβολή μας, ώστε να γίνει αντιληπτό από όσους/ες αναγνώστες/ιες μας, που δύσκολα γίνονται κοινωνοί των υψηλών πολιτικών μηνυμάτων, τι αποκρύπτει η δήλωση του διοικητή του ΑΤ Εξαρχείων.  

Οπως είναι γνωστό ο αξιωματικός της αστυνομίας απάντησε σε εκπροσώπους των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτυρόταν για την ανοχή των οργάνων της τάξης στις εγκληματικές συμμορίες που λυμαίνονταν την περιοχή του κέντρου της πρωτεύουσας: «Ο σχεδιασμός άνωθεν είναι να παταχθεί πρώτα το πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα, και μετά το ποινικό».

Μετάφραση: Στόχος μας είναι να παταχθεί κάθε φωνή αμφισβήτησης της "κανονικότητας" που εξάγγειλε η κυβέρνηση. Η δίωξη της ποινικής εγκληματικότητας παραπέμπεται στις καλένδες αφού είναι ορατός ο κίνδυνος να 'ρθει στην επιφάνεια εμπλοκή στελεχών από το κόμμα των αρίστων σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παιδεραστίας κλπ.

Ελπίζουμε ότι συντελέσαμε στο να κάνουμε κατανοητά απόκρυφα μηνύματα.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger