Home » , , » Ανατριχιάζεις όταν ακούς τον Πορτοσάλτε να "απαγγέλλει" Κασιδιάρη

Ανατριχιάζεις όταν ακούς τον Πορτοσάλτε να "απαγγέλλει" Κασιδιάρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 | 5:43 μ.μ.


Δεν είναι δυνατόν να ακούς τον Πορτοσάλτε να απαγγέλλει Κασιδιάρη και να μην ανατριχιάζεις.

Προφανώς γνωρίζουμε την διατεταγμένη αποστολή όσων δουλεύουν στον τηλεοπτικό δίαυλο που διαθέτει ο "έντιμος" επιχειρηματίας Γ. Αλαφούζος.

Επίσης είμαστε ενήμεροι για το ότι ο Αρης Προτοσάλτε είναι ένα απ' τα επικοινωνιακά "πιστόλια" της συντηρητικής παράταξης.
Παράλληλα γνωρίζουμε ότι είχαν "αντίκρισμα" οι υπηρεσίες που πρόσφερε στην Ν.Δ. Η σύζυγος του Αρη Πορτοσάλτε, Δέσποινα Κουτσομητροπούλου τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Την περίοδο δηλαδή που ο σύζυγος της από την ραδιοφωνική και τηλεοπτική συχνότητα του Σκάι εξαπολύει μόνιμα τα πυρά του κατά του δημοσίου, αυτή εμφανίζεται να εργάζεται σε κρατικό Μέσο. Η κυρία Κουτσομητροπούλου που πληρωνόταν με κρατικό χρήμα, έκανε "δημόσιες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσίευμα εφημερίδας..

Φαίνεται ότι τα πήγαινε "περίφημα" στην δουλειά της και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αργότερα την άνοιξη του 2017, φροντίζει να αποσπαστεί από το ΑΠΕ και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ν.Δ και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος. (Διαβάστε περισσότερα).

Κατανοητά είναι όλα τα παραπάνω. Αδιανόητα είναι όσα ακούσαμε να λέει,ο Πορτοσάλτε: «Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελειώνει το θέμα... αν δεν θέλουμε να πνιγεί κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα. Τελειώσαμε. Δεν είπα να βουλιάζεις βάρκες αλλά από την ώρα, που δεν βουλιάζεις βάρκα...»

Ανατριχίλα!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger