Home » , » Εμπρησμοί αυτοκινήτων

Εμπρησμοί αυτοκινήτων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 | 6:09 μ.μ.

Του Σ.Λ

Τουλάχιστον σε ότι με αφορά δεν πρόκειται να κάνω δημόσια κριτική στους συντάκτες του κειμένου που φέρει τίτλο “Οι εμπρησμοί πολυτελών αυτοκινήτων ως μια εκ των καλών τεχνών” και δημοσιεύεται στο indymedia.

Διαφωνώ και με την ρητορική τους και με τις ενέργειες για τις οποίες λαμβάνουν την ευθύνη οι "Αναρχικές Ομάδες Νυχτερινών Επιδρομών".
Από την στιγμή όμως που ρισκάρουν με τις επιλογές τους να υποστούν τις συνέπειες αν συλληφθούν, θα ήταν αστοχία εκ μέρους μου, κάθε δημόσια ένσταση για τις πράξεις τους.

Μια παρατήρηση όμως στο κείμενο τους που "βγάζει μάτι". Μας γράφουν: "Λυπούμαστε για το γεγονός ότι δύο άσχετα οχήματα που βρίσκονταν κοντά στα πολυτελή που πυρπολήσαμε καταστραφήκανε. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μας και είναι ένα γεγονός που δε μας αφήνει αδιάφορους. Θα παρακαλούσαμε τους ιδιοκτήτες μη πολυτελών οχημάτων να αποφεύγουν να σταθμεύουν δίπλα σε πολυτελή οχήματα, διευκολύνοντας έτσι το έργο μας".

Ωραία. Ο φτωχός μεροκαματιάρης δεν θα παρκάρει το Φιατάκι του δίπλα σε ένα πολυτελές όχημα. Αν όμως ένας πλούσιος αστός, σταθμεύσει τη πολυτελέστατη Mercedes του, δίπλα στο αυτοκίνητο του εργάτη, δεν είναι αδικία να καεί και το Φιατάκι; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2020 στις 7:44 μ.μ.

😂😂😂😂

20 Φεβρουαρίου 2020 στις 9:36 μ.μ.

Σωστος ο Σ. Λ👍👍

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger