Home » , » Αν ήταν μουσουλμάνος ο σημερινός παρανοϊκός ακροδεξιός μακελάρης στην Γερμανία;

Αν ήταν μουσουλμάνος ο σημερινός παρανοϊκός ακροδεξιός μακελάρης στην Γερμανία;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 | 8:34 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Ένας δεξιός ανθρωποφάγος στο Χανάου της Γερμανίας σκότωσε σήμερα 10 άτομα – ανάμεσα στα οποία και τη μητέρα του – πριν αυτοκτονήσει.

Ο παρανοϊκός ακροδεξιός είχε ανεβάσει Video στο You Tube όπου έλεγε παλαβομάρες.
Στο You Tube ενδιαφέρονται πολύ για τα πνευματικά δικαιώματα. Ο τύπος δεν είχε τίποτε πνευματικό, ελλείψει μυαλού, οπότε μπορούσε να βρίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες άδικα.

Φυσικά χρώσταγε της Μιχαλούς. Οι άνθρωποι που πήρε στο λαιμό τους τι χρωστούσαν;

Και οι ερωτήσεις παγίδα, θα μπορούσα να τις πω προβοκατόρικες:
Αν ήταν μουσουλμάνος, θα έλεγαν τα ΜΜΕ πως ήταν μουρλός, ή τζιχαντιστής;
Θα ήταν η αστυνομία σε συναγερμό, να ψάχνει μήπως υπάρχουν κι άλλοι;
Θα βάφονταν τα κοινοβούλια της Ευρώπης στα χρώματα της Γερμανίας;

Και το σπουδαιότερο:
Γεννήθηκε παράφρων ή κατάντησε φασίστας ακούγοντας τη συνεχή ακροδεξιά προπαγάνδα;
Οπωσδήποτε φασίστες υπάρχουν. Κι άλλοι σαν αυτόν έχουν παρόμοιες ιδέες.
Επίσης οι τζιχαντιστές είναι οι θεούσες. Οποιοσδήποτε εξοπλισμένος φανατικός ρατσιστής είναι επικίνδυνος.

Τι νομίζετε πως ήταν οι ισλαμοφασίστες πριν τους μαζέψουν, τους εξοπλίσουν και τους οργανώσουν; Γελοία τυπάκια σαν αυτόν. Που έλεγαν συνέχεια κουταμάρες. Που αναμάσαγαν βλακείες, χωρίς να έχουν αποδείξεις και χωρίς καμία λογική.
Μόνο που όταν ένας τέτοιος κομπλεξικός πάρει όπλο ή εξουσία, το γέλιο κόβεται μαχαίρι. Βγαίνει ξινό, μετατρέπεται σε δάκρυα.

Κι εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολλούς ηλίθιους. Πόσοι πχ λένε ανοησίες, ψέματα και έχουν απειλήσει πρόσφυγες;
Δεν προτείνω να συλληφθούν, αλλά πρέπει να χτυπηθεί η πηγή του κακού: Ο φασισμός. Ο τύπος δεν σκότωσε γιατί ήταν τρελός, αλλά γιατί ήταν φασίστας. Όλοι οι φασίστες σε κατάλληλες συνθήκες μπορούν να μετατραπούν σε φονιάδες, εγκληματίες.

Ο Tobias είναι παιδί της εποχής του και των πολιτικών – κοινωνικών συνθηκών. Όπως ο Χίτλερ και οι υπόλοιποι ναζί το 1930.

Στο παρελθόν, επί Ψυχρού Πολέμου, δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα, γιατί; Δεν είναι οι μετανάστες, πάντοτε υπήρχε μετακίνηση ανθρώπων ανάμεσα σε χώρες. Σήμερα όμως περισσότερο από ποτέ καλλιεργείται το μίσος και ο ρατσισμός. Όπως γίνονταν στο Μεσοπόλεμο στη Γερμανία. Και είδαμε τα αποτελέσματα.

Έλληνες ακροδεξιοί λένε ψέματα, απίστευτες ανοησίες και κατηγορούν μετανάστες. Χρησιμοποιούν φανταστικές ιστορίες για να δικαιολογήσουν το κόμπλεξ τους.

Η Χρυσή Αυγή, που το σύστημα πάει να τη βγάλει λάδι, πριν αρχίσει τους σκοτωμούς έκανε ακριβώς μια εκστρατεία λάσπης κατά των αθώων. Σκότωσε, υπό την αγανάκτηση του κόσμου περιορίστηκε κάπως, αλλά τώρα ξεκινά από την αρχή. Οπότε πάλι θα κινδυνεύσουν άνθρωποι.

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Μπογδάνος “αρταρει ακροδεξιά τρολ που δείχνουν βίντεο με φασίστες να μαστιγώνουν γυναίκες, προσπαθώντας έτσι να ταυτίσει τους πρόσφυγες μ αυτούς. Ας τους πει κάποιος ότι οι πρόσφυγες απ' αυτούς θέλουν να γλυτώσουν, γι αυτό έρχονται εδώ”. Λέει πολύ σωστά χρήστης του twitter.

Η ΝΔ σιγοντάρει εγκληματίες.

Όσο για το μαστίγωμα είναι οι φίλοι του Κούλη, οι Σαουδάραβες, που έχουν τέτοιους νόμους. Γιατί ο Μπογδάνος δεν τα λέει αυτά μπροστά στο Σεΐχη σύμμαχο; Για τον ίδιο λόγο που ο Μπουμπούκος έκαστε να του πιάνει το μπούτι ο πλούσιος Σαουδάραβας;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Φεβρουαρίου 2020 στις 9:16 μ.μ.

mitsos ειναι πολυ σωστα ολα αυτα που γραφεις. Ας κρατησουμε ολοι μας την παρα κατω παραγραφο:
Καταντησε φασιστας ακουγοντας τη συνεχη ακροδεξια προπαγανδα ορισμενων πολιτικων, των καναλιων και μερους της επισημης θρησκειας της χωρας. Αυτα ολα θα οδηγησουν καποια στιγμη και εδω να παρουσιαστουν τέτοιοι τυποι. Τα ειδαμε πριν και με την εγκληματικη οργανωση της ναζιστικης αυγης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger