Home » , » Έχουν μπερδέψει κάπως το διορισμό με το γάμο.

Έχουν μπερδέψει κάπως το διορισμό με το γάμο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 | 8:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίαςσυλλάβιζε συνεχώς κι έδειχνε να μην κατανοεί ούτε μία στιγμή το κείμενο που διαβάζει...”

Ίσως γιατί τα κείμενα των βουλευτών της ΝΔ τα γράφουν άλλοι! Ποιοι; Διάφοροι: Από ξένοι τοκογλύφοι μέχρι ντόπιοι εφοπλιστές. Από βαφτιστήρια μέχρι κουμπάροι.

Ο μόνος που διαβάζει πολύ καλά κείμενα άλλων, είναι ο Άδωνις. Σε αυτό οφείλουμε να του πούμε “μπράβο”. Το καταφέρνει, γιατί ο ίδιος δεν έχει δική του άποψη, καθώς η ιδεολογία του μεταβάλλεται ανάλογα με τα στιγμιαία συμφέροντα του. Και βέβαια είναι η πείρα του επαγγέλματος. Τόσα χρόνια πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Όμως κι αυτός μερικά σαρδάμ τα κάνει. Δεν θα ασχοληθούμε με τα σαρδάμ, θα ασχοληθούμε με τα λόγια που είναι πραγματικά δικά του. Για δούμε πως ο Μπουμπούκος θα ροκανίσει την καρέκλα του Κούλη χωρίς καν ο Μητσοτάκης να το πάρει χαμπάρι!
Όταν κάτι είναι δικό σου χρησιμοποιήσεις κτητικές αντωνυμίες. Πχ “το σπίτι μου”. Βέβαια, ειδικά για τα σπίτια, δεν πρέπει ποτέ να είσαι σίγουρος. Μπορεί να τα επιτάξουν, να τα βγάλουν στον πλειστηριασμό κλπ κλπ. Όπως και κάθε περιουσιακό μας στοιχείο.

Το καλό για τους νεοδημοκράτες είναι πως δεν θα τα πάρουμε εμείς, οι Κομμουνιστές. Το κακό είναι πως οι τοκογλύφοι θα τους πάρουν όχι μόνο την περιουσία (κινητή ή ακίνητη), αλλά και τη συκωταριά τους! Νεφρά, καρδιά, ψυχή (αν έχουν), κ.α.

Ας εστιάσουμε όμως στον Άδωνι.
“Θέλω να πω στον φίλο μου τον Κατρίνη ότι εγώ θα διατηρήσω στη μνήμη μου τις καλές μας σχέσεις από την εποχή που τον διόρισα πρόεδρο στον ΟΚΑΝΑ, και τον είχα στενό μου συνεργάτη στο υπουργείο Υγείας και μου έδειχνε πάντοτε τον απαραίτητο σεβασμό, όπως πρέπει ένας υφιστάμενος στον υπουργό του”.

Αγάπη μου, εσύ τον διόρισες; Κι αυτός ο αχάριστος δούλος σε είπε “κυνικό” ε;
Βουλευτής ΝΔ διορίζει βουλευτή ΚΙΝΑΛ! Κι αυτό όχι μόνο περνάει στο ντούκου, αλλά οι νεοδημοκράτες πανηγύρισαν για τον εξευτελισμό του Κατρίνη!

Και το ξανάπε για τους δημάρχους της ΝΔ, που αντιδρούν! “Εγώ τους έβγαλα”! Προσέξτε το α' ενικό. Κούλη, θα ήθελα και τη δική σου προσοχή επίσης.
Γιατί ως τώρα ήξερα πως τέτοιες βρομιές τις κάνει η ΝΔ σα σύνολο. “Θα στηρίξουμε αυτόν, για να γίνει η δουλειά μας”. Ο ενικός δείχνει ιδιωτική πρωτοβουλία. Ένας Βενιζέλος στη ΝΔ;
Επειδή την ίδια αλαζονεία έχει ο Κούλης, ο Σαμαράς και άλλοι, προβλέπω πολλές απολαυστικές κοκορομαχίες. Πολλά κοκόρια μαζεμένα. Ποιος θα κάνει την κότα;

Ο Άδωνις έχει επίσης πολύ καλό αρχείο για τον καθένα. Φάκελο! Προφανώς πριν από κάθε εμφάνιση ρίχνει μια ματιά, για να πληροφορηθεί για το συνομιλητή του. Αν και τον υποτακτικό του ΚΙΝΑΛ, τον ήξερε καλά.
Άδωνι, έπρεπε να του πεις να σου φιλήσει τα πόδια, να θυμηθείτε τα παλιά. Και το ΚΙΝΑΛ; Έβγαλε το σκασμό! Γιατί μπορεί κι άλλοι να του έχουν μεγάλη υποχρέωση.

Να λοιπόν γιατί το ΚΙΝΑΛ είναι τσόντα. “Σε διόρισα, άρα σε πηδάω”. Έχουν μπερδέψει κάπως το διορισμό με το γάμο. Αλλά ακόμα κι εκεί, στο γάμο, το έτερον ήμισυ μπορεί να αρχίσει τη γκρίνια, ειδικά, αν έχουμε κάνει λαδιά. Κι αν έχει εκρηκτικό ταμπεραμέντο, μπορεί να χρειαστεί να φυλαχτούμε από κάποιο βάζο εδάφους – εδάφους. Ή τραπέζι – κεφάλας, όπως το δει κανείς, να 'ρχεται.

Οπωσδήποτε όμως ο Άδωνις δείχνει ανησυχητικά συμπτώματα. Στην περίπτωση που δεν ήταν βουλευτής, οι ψυχολόγοι θα δούλευαν υπερωρίες, όμως για κακή μας τύχη, είναι.

Το τι κάνει μέσα στη ΝΔ, πως πριονίζει σιγά σιγά την καρέκλα του Μητσοτάκη, με αφήνει αδιάφορο. Μη σας πω το χαίρομαι κιόλας.
Όταν όμως τέτοιοι κομπλεξικοί, όπως ο Άδωνις, ο Κούλης, έχουν εξουσία, τότε τα πράγματα εξελίσσονται πολύ άσχημα.
Ήδη δήλωσε πόσο καλό είναι για την οικονομία - των αρπακτικών προφανώς - να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άστεγοι στους δρόμους! Καλέ “τρίκαλο”! Για την οικονομία, τη υγεία, την κοινωνία...

Κοιμηθείτε ανήσυχοι, καλοί μου αστούληδες. Οι μπάτσοι, θα σας πετάξουν από τα σπίτια σας. Και θα σας βάλουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στους χώρους που επιτάσσουν οι νέοι Αδόλφοι. Πραγματικά θα δείτε πολλές μπουλντόζες. Να ανοίγουν μαζικούς τάφους...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger