Home » , , » Γιάννης Λοβέρδος, βουλευτής Ν.Δ: "Η Νέα Δημοκρατία είναι ναζιστικό κόμμα"

Γιάννης Λοβέρδος, βουλευτής Ν.Δ: "Η Νέα Δημοκρατία είναι ναζιστικό κόμμα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 | 2:06 π.μ.


"Αν οι γραφικοί αναβόσβηναν, η Ν.Δ., θα ήταν το Ελληνικό Λας Βέγκας", έγραψε χρήστης στο διαδίκτυο όταν έγινε γνωστό ότι οι ψηφοφόροι της Ν.Δ., στις εθνικές εκλογές του 2019 εξέλεξαν βουλευτή Αθήνας τον Γιάννη Λοβέρδο.

Ο τέλειος δημοσιογράφος, στο τέλειο κόμμα για τους ψηφοφόρους του, εμετικό κατακάθι της καθεστωτικής δημοσιοκαφρίλας στα κοινοβουλευτικά έδρανα για τους κακόπιστους όπως είμαστε εμείς.

Γνωστός και σαν "βασιλιάς των fake news", έχει δώσει δεκάδες φορές στους χρήστες του twitter να στήσουν πανηγύρι σε βάρος του και να τον δουλέψουν χοντρά. (Εδώ μια απ' τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις).

Τώρα όμως ο Γιάννης Λοβέρδος μας έβαλε σε έναν προβληματισμό.
Μήπως έχει δίκιο στο τουιτάρισμα του όπου μας λέει ότι δεν γράφει fake news αλλά το πρόβλημα είναι δικό μας που δεν "αντέχουμε την αλήθεια" του;
Κάπως δύσκολο είναι να το αποδεχθούμε. Κι αυτό γιατί αν ασπαστούμε την άποψη του, πρέπει να αποκαλούμε ναζιστικό κόμμα την Ν.Δ.

Υπερβολική δεν ακούγεται κ. βουλευτά, η αναφορά ότι ανήκετε σε έναν ναζιστικό κοινοβουλευτικό λόχο; Φυσικά είναι δικαίωμα σας να αυτοπροσδιορίζεστε.
Αλλα επειδή εμείς παλεύουμε για την αξιοπιστία του ιστότοπου μας, αποφεύγουμε να δίνουμε υπερβολικούς και αστήριχτους χαρακτηρισμούς.

Εντάξει έχετε ταλέντο να κάνετε ένα χαρμάνι, τον Λένιν, τον Ρουβίκωνα και τον ΕΝΦΙΑ.
Αλλά τώρα να ταυτίζεται τον Κούλη με τον Χίτλερ κάπου παραπάει....

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger