Home » , , » Offshore εταιρεία στον ΠΑΝΑΜΑ χωρίς να την έχει δηλώσει, κατέχει ο βουλευτής που χαρακτήριζε "αποβράσματα" τους φτωχούς που δεν είχαν να πληρώσουν εισητήριο

Offshore εταιρεία στον ΠΑΝΑΜΑ χωρίς να την έχει δηλώσει, κατέχει ο βουλευτής που χαρακτήριζε "αποβράσματα" τους φτωχούς που δεν είχαν να πληρώσουν εισητήριο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 | 11:58 π.μ.

Θυμάστε την ανάρτηση που είχαμε κάνει πριν κάποιο καιρό στην οποία σχολιάζαμε την δήλωση του υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, Κώστας Καραμανλή ότι  "πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας", ένας άνεργος, ένας φουκαράς βιοπαλαιστής, που δεν έχει να πληρώσει εισιτήριο;

Γι' αυτόν, λοιπόν τον νομοταγή πολίτη που ήταν λάβρος να καταδικάσει τα φτωχά "αποβράσματα", της τάξης μας, δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι διαθέτει offshore εταιρεία στον ΠΑΝΑΜΑ χωρίς να την έχει δηλώσει στο "πόθεν έσχες" του:

 "Ακόμα ένας πολιτικός στην Ελλάδα που ενώ θα έπρεπε να είναι στην φυλακή κυκλοφορεί ελεύθερος αποτέλεσμα βαθιάς διαφθοράς στους κόλπους της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Έχει κάνει ψευδή Φορολογική ΔΗΛΩΣΗ Πόθεν Εσχες και βάση τον Ελληνικό Νόμο και Κ.Π.Δ. το λιγότερο να είχε παυθεί από τα υπουργικά του καθήκοντα, και θα έπρεπε να τον είχαν παραπέμψει να λογοδοτήσει σε ποινικό δικαστήριο το οποίο θα έκρινε πόσα χρόνια φυλακή θα έπρεπε να εκτίσει για τις κακουργηματικές πράξεις που διέπραξε", σημειώνει το δημοσίευμα που αναφέραμε.

Η δεύτερη αποκάλυψη σημερινή αποκάλυψη για "άριστο" κυβερνητικό στέλεχος, αφορά τον βουλευτή Ημαθίας, Λάζαρο Τσαβδαρίδη. Αυτός "νόμιμα και ηθικά", πέρα απ' τον μισθό και τα υπόλοιπα βουλευτικά του προνόμια, εισπράττει και 2.500 ευρώ τον μήνα παριστάνοντας τον δικηγόρο του Δήμου Βέροιας. (Αν λέγαμε ότι ο ομοϊδεάτης δήμαρχος της Βέροιας του προσφέρει μια αργομισθία για την προσφορά του να καταλάβει την δημαρχία θα είμαστε καχύποπτοι;).

Υ. Γ: Πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι οι δυο αυτοί βουλευτές -όπως και οι υπόλοιποι κυβερνητικοί- δεν πρόκειται να ψηφίσουν σε λίγες μέρες στην βουλή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να αυξηθεί ο βασικός μισθός των 650 ευρώ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger