Home » , , » Πάσχος Μανδραβέλης: Πρωτόγονος αντικομμουνισμός, έμπλεος ηλιθιότητας

Πάσχος Μανδραβέλης: Πρωτόγονος αντικομμουνισμός, έμπλεος ηλιθιότητας

Από giorgis , Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 | 10:31 μ.μ.

Του Γιώργη Γιαννακέλλη

Κοίτα να δεις ποιος ξεκούρδιστος μπαγλαμάς έχει το θράσος και την αναίδεια να εκτοξεύσει τα εμέσματά του, ενάντια στην συντρόφισσα μας Ολγα Κοσμοπούλου! 
Μια γιατρό που για δεκαετίες τώρα βρίσκεται μπροστάρης σε κάθε μετερίζι εργατικού αγώνα, ένα πρόσωπο που σαν επιστήμονας απολαμβάνει γενικής εκτίμηση για την κοινωνική προσφορά της.
Αυτός, λοιπόν που έβαλε στο στόχαστρο του την συντρόφισσα είναι το τσιράκι που Αλαφούζου, ο βαζιβουζούκης δημοσιοκάφρος Πάσχος Μανδραβέλης.

Σε ένα άθλιο πόνημα του στην "Καθημερινή" το οποίο τιτλοφορείτε: "Ο κομμουνισμός των ηλιθίων", ο γραφιάς του Αλαφούζου επιδίδεται σε ένα πρωτόγονο αντικομμουνισμό, μπολιασμένο με απίστευτες δόσεις ηλιθιότητας.
(Λεπτομέρεια: αν δεν ήταν ανιστόρητος ο Μανδραβέλης θα λέγαμε ότι τον τίτλο του άρθρου του, τον έχει αντιγράψει από την στήλη που είχε ο επικεφαλής της "Υπηρεσία διώξεως του Κομμουνισμού" επί δικτατορίας Μεταξά. Σπύρος Παξινός, στο πληροφοριακό έντυπο που έβγαζε η υπηρεσία του.
Ελπίζοντας ότι δεν κάνω λάθος -δεν μπόρεσα να βρω το σχετικό ντοκουμέντο- , αυτόν το τίτλο χρησιμοποιούσε ο εκπαιδευμένος από την Γερμανική Γκεστάπο ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας Πόλεων, στην στήλη του, στο προπαγανδιστικό έντυπο της Ασφάλειας).

Θα ξεκινήσουμε τον σχολιασμό μας από το σημείο που ο Πάσχος τερματίζει τον μαλακιόμετρο. Εντάξει, δεν φημίζεται για την ευφυΐα του, αλλά για τόσο βλάκα δεν τον είχαμε.
Πραγματικά, δεν φανταζόμαστε ότι θα ΚΑΡΦΩΣΕΙ δημόσια ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης του, ενισχύοντας τα επιχειρήματά μας για τα όσα γράφουμε τόσο καιρό για το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών.

Στην προσπάθεια του να απαξιώσει τις δομές δημόσιας υγείας και να υπερασπιστεί τους εμπόρους κλινικάρχες, και όλο το κύκλωμα που κινείται γύρο απ' αυτούς, μας γράφει:

"Ο σύντροφος της άλλης πλευράς κ. Νικήτας Κακλαμάνης εμφανίστηκε στην ΕΡΤ οργισμένος: «Ολα τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας, όταν ξεπεραστεί αυτή η κρίση, να μην ξαναπιάσουν την πένα τους...» (16.3.2020). Βεβαίως, τα «παπαγαλάκια» καλόν είναι να μη θυμούνται και θυμίζουν την αποκάλυψη ότι «τέσσερις φαρμακευτικές εταιρείες πλήρωσαν μέρος των εξόδων μιας προεκλογικής του εκδήλωσης που έγινε στις 17 Φεβρουαρίου του 2004 και λίγες μέρες μετά ο κ. Κακλαμάνης έγινε υπουργός Υγείας της κυβέρνησης της Ν.Δ.» («Ελευθεροτυπία» 7.10.2006). 
Κατά τη θητεία αυτής της κυβέρνησης υπερδιπλασιάστηκε η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη από 2,1 δισ. το 2003 σε 5,09 δισ. το 2009".

Μας γνωστοποιεί μια κατάσταση που δεν γνωρίζαμε -καρφώνοντας έναν ομοϊδεάτη του- επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας όλα αυτά που γράφουμε τόσα χρόνια εμείς.
Οτι δηλαδή πέρα απ' την γνωστή περίπτωση Αβραμόπουλου -και τις ιστορίες Λοβέρδου και Γεωργιάδη που ερευνώνται-  και  ο Κακλαμάνης έπαιρνε την μίζα του -από χρήματα του αιματηρά φορολογούμενου λαού- από καπιταλιστές για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους!

Δεν είναι απίστευτο πόσο πεοβασανιστής παρουσιάζεται ο Μανδραβέλης;
Τον ευχαριστούμε πάντως που είναι τόσο ...ηλίθιος.

Πάμε τώρα στον άθλιο αντικομμουνιστικό παραλήρημα του.
Εφαρμόζει μια τακτική τόσο παλιά όσο οι λάσπες. Φτιάχνει ένα εγκεφαλικό κατασκεύασμα και την συνέχεια το αποδημεί.

Μας γράφει: "Εδώ, βγήκε γιατρός-μέλος αριστερίστικου κόμματος και απαίτησε (!) από την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη «μη με χειροκροτήσετε. Δεν σας το επιτρέπω», δεν θα ακούσουμε τις μύριες ανοησίες για να δικαιολογηθούν όλες οι παθογένειες του δημόσιου συστήματος υγείας που έχουμε ώστε να εξυπηρετούνται συνδικαλιστές, υποψήφιοι υπουργοί Υγείας (στα προεκλογικά τους έξοδα), δήμαρχοι που πουλάνε «αγωνιστικό φρόνημα» στις τοπικές κοινωνίες για να κρατηθεί ανέπαφη κατακερματισμένη νοσοκομειακή περίθαλψη;".

Και συνεχίζει ο Μανδραβέλης γράφοντας μια σειρά ψέματα, στα οποία είναι καλύτερα να παραθέσουμε την απάντηση που του έδωσε ο Νίκος Μπογιόπουλος στην σημερινή του εκπομπή:


Κι αφού λοιπόν είπε τα τεράστια ψέματα του ο Μανδραβέλης, καταλήγει: "Τόσο καλό είναι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας για το οποίο τα «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια» δεν πρέπει να ομιλούν".

Η αθλιότητα του είναι ολοφάνερη και συνειδητή. Γνωρίζει πολύ καλά ότι όλοι η αριστεροί που υπερασπίζονται ένα δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας για όλους, έχουν διαχρονικό μέτωπο με τις μόνιμες παθογένειες του σημερινού.
Αν βαριέται να διαβάσει τις τοποθετήσεις της ΑΡΣΙ, ας αφιερώσει κάποια λεπτά να παρακολουθήσει βίντεο με τις τοποθετήσεις των κομμουνιστών γιατρών Ηλία Σιώρα και Πάνου Παπανικολάου.


Ας μιλήσουμε όμως λίγο περισσότερο για τον κλόουν δημοσιοκάφρο Πάσχο Μανδραβέλη.

Ηταν πριν λίγα χρόνια όταν οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης απεργούσαν. Τότε ο Πάσχος γράφει ένα κείμενο στην "Καθημερινή" λάβρος κατά των απεργών.

Το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ του επιβάλλει ποινή διαγραφής 3 μήνες με τον τότε πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη να δηλώνει:
«Αναμφίβολα ο συν. Μανδραβέλης στο κείμενό του προσβάλλει τους απεργούς δημοσιογράφους της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που εκείνη την εποχή αγωνίζονταν να κρατήσουν τη δουλειά και την αμοιβή τους και στρέφεται και εναντίον της ύπαρξης των Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων. Με λίγα λόγια, τάσσεται με τις ακραία αντικοινωνικές, νεοφιλελεύθερες θέσεις και υπέρ των ιδιωτικών και κερδοσκοπικών συμφερόντων».

Ας δούμε τι επακολούθησε παραθέτοντας μια ανάρτηση που είχαμε κάνει τότε:


 Το διαδίκτυο "κράζει" τον πρεσβευτή της αλητοδημοσιογραφίας Πάσχο Μανδραβέλη.

Καθημερινά οι πρεσβευτές της αλητοδημοσιογραφίας δίνουν ρεσιτάλ αθλιότητας σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Ένα απ’ τα πρώτα βιολιά σ’ αυτή την ορχήστρα που μόνιμα βαράει τον χαβά της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού και της παραπληροφόρησης του είναι το τσιράκι του Αλαφούζου, Πάσχος Μανδραβέλης.
Είτε σαν μαρκουτσοφόρος στην τηλεόραση του Σκάι είτε σαν καλαμαράς στην «Καθημερινή» χύνει συνέχεια τα εμέσματά του σε κάθε εργατική κινητοποίηση ενώ παράλληλα στηρίζει όλα τα μνημονιακά μέτρα σφαγιασμού του λαού μας.

Με αφορμή την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου που στιγματίζει κάποιους δημοσιοκάφρους ο Μανδραβέλης προχώρησε σε μια απρέπεια, μια άθλια ενέργεια, «διδάσκοντας» δημοσιογραφία απ’ αυτό το είδος στο οποίο ειδικεύεται διαχρονικά η «Καθημερινή».

Το ελεεινό τουιτάρισμα του το παραθέτουμε. Το συνοδεύει μάλιστα με μια «φρικτή» φωτογραφία απαγχονισμένων γυναικών από τους γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους της συμμορίας του Σούρλα.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου άμεσες και σε αρκετές περιπτώσεις καθόλου κόσμιες.

Παρακάτω ένα μικρό δείγμα.







Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger