Home » , , » Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.

Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 | 7:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Θα πάρουν δώρο οι γιατροί” μας είπαν τα παράσιτα, που ζουν στους βόθρους των καναλιών.

Πως δεν θα πάρουν; Με το που θα κολλήσουν, ένα καφεδάκι δώρο από το υπουργείο Υγείας. Το παξιμάδι θα είναι προσφορά του υπουργείου Οικονομικών, ενώ η πρώτη δόση θα δοθεί το καλοκαίρι.
Αύξηση στην άλλη ζωή. Ή όταν πέσει η χούντα της ΝΔ. Κουβαρντάδες μου!

10 φάσκελα θα δώσει ο Κούλης στους εργαζόμενους. Σε όλους, δεν κάνει εξαιρέσεις.
Δεν υπάρχει πρόβλημα επάρκειας ρε. Τόσο σανό μοιράζουν κάθε μέρα.

“Καν' το όπως η Κίνα” του λένε ως κι οι δικοί του χεσμένοι νεοφιλελέδες. Που δεν τους πειράζει τώρα να εφαρμόζουν κομμουνιστικές μεθόδους. Το πόσο κομμουνιστές είναι οι Κινέζοι, είναι άλλη ιστορία.
Πάντως την επιδημία τη σταμάτησαν. Τον τρόπο τον είπαν από την πρώτη στιγμή: Έχτισαν νοσοκομεία σε λίγες μέρες. Μοίρασαν εξοπλισμό σε όλους.

Ο κορονoϊός δεν μπορεί να συλληφθεί από μπάτσους. Είναι όπως τα λαμόγια της ΝΔ. Κάνουν μεγάλο κακό, αλλά δεν τα πιάνει η αστυνομία. Και φυσικά, όταν μένει ώρες πάνω σε αντικείμενα, σκοτίστηκε για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Που είναι τα αντισηπτικά; Δεν πήραμε, αλλά έχουμε δακρυγόνα.

Πήγαν οι ιατροί να ενημερώσουν τον Κικίλια για τα χάλια στα Νοσοκομεία. Κι αυτός κρύφτηκε τρομαγμένος πίσω από το γραφείο και τους είπε. “Μακριά, θα με κολλήσετε”!
Να χειροκροτήσουμε τους μαλάκες που τον ψήφισαν; Ένα απέραντο “γαμιέστε” πλανιέται στα χείλη όλων μας.

Οι εργαζόμενοι έχουν να λάβουν. Απολύσεις για αρχή. Ξύλο και πέταγμα στο δρόμο αργότερα.

“Χαλάρωσε τα μέτρα η ΕΕ” μας λένε και πανηγυρίζουν. Είναι που ανέλαβαν άλλοι. Τα γραφεία τελετών. Με τέτοιο τζίρο, σίγουρα μένουν Ευρώπη. Κι εμείς μένουμε μέσα.

Ακόμα άταφος ο πρώτος νεκρός. Επειδή πίστευε. Είχε πάει να εκπληρώσει τάμα ο φουκαράς. Γλύτωσε από έμφραγμα, πήγε από πνευμονία. Τώρα αυτό πως εξηγείται θεολογικά παπάδες; Βλέπετε, πάνε αδιάβαστοι και οι πιστοί.

Κατά τα άλλα δεν κολλάει τίποτα στις Εκκλησίες. Φροντίζει ο Θεός. Αμέ πως; Αφού πας στο ναό με μια μάσκα και φεύγεις με μια κούτα μάσκες συν μια στολή βιοχημικού πολέμου δώρο!
Θαύμα, όπως με τα ψάρια και τα ψωμιά.

Δεν έχουμε ούτε μάσκες, αλλά θα πάρουμε φρεγάτες. Και αεροπλάνα. Κι έλεγα, τι του λείπει του ψωριάρη... Ευκαιρία (μας λένε) να πάρουμε όπλα! Σωστά, γιατί να δίνουμε λεφτά στην Υγεία;
Η βλακεία είναι αγιάτρευτη. (Για να μην λέμε πάλι τα παλιοκομμουνιστικά ότι ο καπιταλισμός δεν εκσυγχρονίζεται παρά μόνο ανατρέπεται).

Βελόπουλος: “Αν ήμουν εγώ στη θέση του Άδωνι, θα είχατε αλοιφές για τον κοροναϊό τζάμπα.
Τα νανοβιονικά είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του πελάτη”.
Η αλοιφή κάνει και για τους κάλους στο μυαλό; Αν κάνει, δεν την χρησιμοποίησε.

Αμ τα προφήτευαν αυτά οι άγιοι. Και οι Κομμουνιστές: Με αυτούς που ψηφίσατε, έρχεται ο Αρμαγεδδών.

Παίρνουν πανάκριβα γάντια, μάσκες, στολές. Και ελάχιστα σε σύγκριση με όσα χρειάζονται. Να κατασκευάσουν δικά τους, όπως κάνουν πολλές χώρες, ούτε που τους περνά από το μυαλό. Φυσικά. Αυτοί ποτέ δεν έκαναν κάτι στη ζωή τους. Τα βρίσκουν όλα έτοιμα.
Τι κι αν είναι φαρμάκι οι τιμές; Πληρώνουν τα κορόιδα.

Βγήκε μια βλαμμένη και παρακαλούσε να βρεθεί αρρώστια που χτυπά Συριζαίους! Αγάπη μόνο. Υπάρχουν πολλές αρρώστιες, που οι νεοδημοκράτες έχουν ανοσία. Όσοι ιοί πλήττουν εγκεφαλικά κύτταρα, δεν τους κάνουν τίποτα. Τι να βρουν στο άδειο τους κεφάλι;

Η ΝΔ αρρώστησε, ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε σε κώμα. “Δεν κάνουμε αντιπολίτευση, είμαστε σοβαροί εμείς”. Σε καλό σας, γελάσαμε. Ρε δεν κόβετε τις μαλακίες; Δε κάνετε τίποτα, γιατί εφαρμόσατε την ίδια πολιτική.

Κόλλησαν οι βουλευτές και τα μεγάλα στελέχη της ΝΔ. Τώρα που τσούζει ο κώλος τους, τρέχουν στα δημόσια νοσοκομεία. Τα ίδια που ήθελαν να γκρεμίσουν.
Στο μεταξύ, όσοι νεοδημοκράτες έγλειφαν πισινούς στα γραφεία των βουλευτών της γαλάζιας συμμορίας για ρουσφέτι, κάνουν γαργάρες με χλωρίνη! Μας πήραν στο λαιμό τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger