Home » , » Οι χείρες και τα “ορφανά”. Γιατί ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να πάει ισόβια.

Οι χείρες και τα “ορφανά”. Γιατί ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να πάει ισόβια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 | 11:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυξάνονται τα ορφανά κρούσματα. Τι είναι τα ορφανά; Αυτά που δεν έχουν γονείς.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα κρούσματα κοροναϊού που δεν κόλλησαν από “γνωστούς” φορείς της ασθένειας. Οπότε δεν ξέρουμε ποιος, πότε, που, πως τους μετέδωσε τον ιό.

Αυτά τα κρούσματα είναι απόδειξη αποτυχίας της προσπάθειας περιορισμού της επιδημίας. Δυστυχώς αυτά τα κρούσματα θα αυξηθούν.
Ο ιός έχει ένα μεγάλο κακό εκτός από την θνησιμότητα. Έχει μεγάλη περίοδο επώασης (συνήθως 14 μέρες) που σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα κάποιος χωρίς συμπτώματα αλλά με τον ιό, μπορεί να κολλήσει πάρα πολλούς. Στη δουλειά, στο σπίτι, στα καταστήματα, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...

Σήμερα ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό αφού έκανε εξετάσεις γιατί παρουσίασε χαμηλό πυρετό.
Το Υπουργείο ήξερε πως ήρθε σε επαφή πριν δυο βδομάδες με την κυρία που είχε επιστρέψει από το εξωτερικό και ήταν άρρωστη.

Τους έβαλαν σε καραντίνα; Τους εξέτασαν; Όχι! Προφανώς γιατί ήταν ανώτερα στελέχη της Τράπεζας! Και σήμερα μας λένε πως όποιος δεν τηρεί μέτρα προστασίας θα πρέπει να τρώει ισόβια! 
Πολύ καλά λοιπόν, ρίξτε ισόβια στους ηλίθιους, που δεν πήραν τα μέτρα, τα οποία όφειλαν να πάρουν, ώστε να περιοριστεί ο ιός.

Και δεν είναι μόνο αυτή η περίπτωση. Το δήθεν θωρακισμένο κράτος αδιαφόρησε παντελώς σε μια σειρά περιπτώσεων. Τις οποίες τα ΜΜΕ λογοκρίνουν.
Ο πρώτος νεκρός είχε έρθει με πούλμαν από τους Αγίους Τόπους. Το τι μπάχαλο έγινε το γνωρίζουμε.
Ιατροί σε Ηλεία και Αχαία μολύνθηκαν και μόνο αφού επέμεναν, εξετάστηκαν οι άνθρωποι για τον ιό.
Ο παπάς (δεν τον κατηγορώ, δεν ήξερε ο χριστιανός) έδινε συνέντευξη στα κανάλια! Αλήθεια τώρα τι κάνει; Είναι καλά;

Πλήρης αδιαφορία! Τα κρούσματα στο ΑΧΕΠΑ. Η δασκάλα από την Αττική. Όλοι σχεδόν πήγαν μόνοι τους να εξεταστούν! Κάποιοι πλήρωσαν κιόλας σε ιδιωτικά νοσοκομεία!
Ο ιός είναι σαν την πυρκαγιά. Αν δεν τον σταματήσεις στην αρχή, μετά είναι δύσκολο να τον σταματήσεις.

Βγήκε ο Κούλης να μας πει να μείνουμε στα σπίτια μας. Να μείνουμε οι ηλικιωμένοι τουλάχιστο κλεισμένοι μέσα. Έχει ανακαλυφθεί ο διακτινισμός, να μας φέρνουν τρόφιμα και φάρμακα χωρίς να ανοίξουμε πόρτες;

Οι μάσκες έχουν εξαφανιστεί! Πως άνθρωποι που μένουν μόνοι τους θα τα καταφέρουν χωρίς να έχουν τα απαραίτητα; 
Οι Κινέζοι έφτιαξαν εργοστάσια και νοσοκομεία σε ελάχιστο χρόνο. Η καραντίνα από μόνη της δεν μπορεί να σταματήσει τον ιό. Χρειάζεται νοσιλευτικός εξοπλισμός, προσωπικό.

Πέρα από αυτό που είπε ο Μπουμπούκος -ένας από τους μεγαλύτερους νεκροθαύτες της δημόσιας υγείας στην προηγούμενη υπουργική θητεία του- υπερασπιζόμενος τους νέους μαυραγορίτες, ότι η αγορά λειτουργεί “ικανοποιητικά” γιατί υπάρχει πολύ ζήτηση στα απολυμαντικά και τις μάσκες, υπάρχει το θέμα των περικοπών στην Υγεία.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να μεταθέσει τις τεράστιες ευθύνες που έχει στον κόσμο που θα αρρωστήσει.

Όμως οι ίδιοι προπαγάνδιζαν κλείσιμο αχρείαστων κλινικών, διόριζαν μπάτσους αντί για ιατρούς, μάλιστα το 2013 ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε διώξει 1200 γιατρούς!
Στο φετινό προϋπολογισμό τα κονδύλια για την Υγεία είναι ελάχιστα σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες ακόμα και πριν την επιδημία.

Που είναι τα ιδιωτικά νοσοκομεία; Τώρα παρακαλάνε για προσλήψεις προσωπικού! Κατόπιν εορτής. Χωρίς φάρμακα και εξοπλισμό.
Που είναι οι στολές που μοίρασαν στην Κίνα; Οι μάσκες, τα γάντια; Με ένα μήνυμα νομίζει πως καθάρισε;

Η πολιτική τους είναι εγκληματική, το είχαμε πει. Ο ιός θα μπορούσε να περιοριστεί στην μετάδοσή του, αν υπήρχε η δέουσα σοβαρότητα.
Αν είχαν ελεγχθεί όλοι όσοι έρχονταν από την Ευρωπαϊκή Ένωση την Κίνα και άλλες χώρες “επενδυτών”. Αλλά δεν πάρθηκαν μέτρα και όσα ανακοινώθηκαν είναι εντελώς ανεπαρκή. Ενα αστικό κράτος που θα διέθετε ίχνη σοβαρότητας έπρεπε να ανακοινώσει κάποια αυτονόητα μέτρα. Την δωρεάν πρόσβαση πολιτών για εξετάσεις στα ιδιωτικά θεραπευτήρια, την άμεση αναστολή κατασχέσεων για χρέη προς Δημόσιο, Ταμεία κλπ., αναστολή όλων των πλειστηριασμών,  διακοπών ρεύματος και νερού τουλάχιστον για το επόμενο τρίμηνο, καθώς και ειδικά μέτρα οικονομικής βοήθειας σε εργαζόμενους επαγγελμάτων -τουρισμός, εστίασης κλπ- που θα δεχθούν τεράστια οικονομική αιμορραγία, από την επέλαση της επιδημίας.

Αντί γι' αυτό όμως, βγαίνουν τα τρολλ, επειδή έχουν πάρει γραμμή και κολακεύουν τον υπεύθυνο της διάλυσης του ΕΣΥ, και λένε πως τάχα θα φταίμε εμείς.
Βρε πηγαίνετε να μεταλάβετε ρε!

ΥΓ: Άδωνης: Θέλετε ΜΑΤ στους Ναούς;
Αμέ! Αυτό δεν ψήφισαν τα γαλάζια γίδια; Μπατσοκρατία και Άγιος ο Θεός!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Μαρτίου 2020 στις 5:14 π.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=onKhh3BzhLQ
Αφιερωμένο
Στους γαλάζιους κόλακες που σήμερα γλείφουν τον Κουλή. Στους φιλελέρες.
Κάντε αντιπαράθεση με όσα είπε ο καταλληλότερος γκαντέμης για 2.000 προσλήψεις.
Οι ιατροί δεν είναι όλοι χρήσιμοι μας έλεγε. Δεν είναι, μέχρι να αρρωστήσεις, κουφάλα Μητσοτάκη.
Ή να σκάει επιδημία όταν κυβερνάς.
Τότε πάει περίπατο ο νεοφιλελευθερισμός.
Α! Κι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να προσέχουν το καλσόν τώρα που κάνουν "αντιπολίτευση". Μη σκιστεί, κρίμα είναι.
Δε φωνάζουν πολύ, γιατί αν κλείσει ο λαιμός, θα πουν πως έχουν ιό...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger