Home » , , » Φορείς παραπληροφόρησης τα MME που προκαλούν συμπτώματα τα οποία δεν έχουμε δει ακόμα σε όλη την έκτασή τους.

Φορείς παραπληροφόρησης τα MME που προκαλούν συμπτώματα τα οποία δεν έχουμε δει ακόμα σε όλη την έκτασή τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 | 9:41 μ.μ.

Ο Γκέμπελς έχει πεθάνει εδώ και δεκαετίες, ο γκεμπελισμός όμως ζει και βασιλεύει με τα ΜΜΕ να δίνουν ρεσιτάλ σ' αυτό.

Πριν προχωρήσουμε όμως να κάνουμε μια -ρητορική- ερώτηση.
Πώς γίνεται όταν ένας χρήστης του διαδικτύου γράψει ένα σατιρικό κείμενο όπως π.χ ο «Γέροντας Παστίτσιος» να κινητοποιούνται μπάτσοι και δικαστές για να του επιβάλλουν φυλάκιση 10 μηνών, (κάτι ανάλογο έγινε και με το μέλος του "Ρουβίκωνα" Γ. Καλαϊτζίδη για μια σκωπτική του ανάρτηση στο f/b), και τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, καθώς και εφημερίδες, να μεταδίδουν ψεύτικες ειδήσεις και κατασκευασμένες εικόνες, χωρίς να ενοχλείται κανένας εισαγγελέας;

Δείτε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα που παρουσίαζε χτες η παραλία της Θεσσαλονίκης. Και εδώ ένα άθλια μονταρισμένο βίντεο που παρουσίασαν τα κανάλια, τα οποία προφανώς υπακούοντας σε κυβερνητικές εντολές προσπαθούν να παρουσιάσουν τον κόσμο ανεύθυνο στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κωρονοϊού, προφανώς για να δημιουργήσουν το κλίμα για να ακολουθήσουν οι επόμενοι κυβερνητικοί σχεδιασμοί.
(Δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς είναι αυτοί αλλά μπορούμε να υποθέσουμε. Δεν είναι όμως τώρα αυτό το θέμα μας).


Δεν μπορεί πια να μιλάμε απλώς για ανευθυνότητα και αφερεγγυότητα της καθεστωτικής δημοσιοκαφρίλας.
Στην προσπάθεια τους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο οι κατασκευασμένες ειδήσεις που μεταδίδουν, μπορεί να μην είναι φορείς του κορωνοϊού είναι όμως φορείς παραπληροφόρησης και τα "κρούσματα" ανησυχίας που προκαλούν στον κόσμο, μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες.

ΕΣΗΕΑ και εισαγγελείς δεν υπάρχουν να ενδιαφερθούν. (Δεν αναμέναμε και κάτι διαφορετικό). Μήπως όμως, θα έπρεπε κάποιες δικηγορικές προοδευτικές συνδικαλιστικές παρατάξεις να δουν τι μπορεί να γίνει νομικά;
(Η λύση θα ήταν να είχε το κίνημα την δυνατότητα να δώσει την πρέπουσα απάντηση σ' αυτή την επικίνδυνη παραπληροφόρηση, αλλά ...).

Η παρακάτω δημόσια καταγγελία είναι χαρακτηριστική.

   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger