Home » , » Της καραντίνας το κάγκελο.

Της καραντίνας το κάγκελο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 | 9:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις πάνω από ένα άτομο. Καταγγέλλω λοιπόν όσους από την κυβέρνηση έχουν διπλή προσωπικότητα. Μια για την προεκλογική περίοδο και μια για τις υπόλοιπες μέρες.

Δυο φορές το “Happy Birthday” πρέπει να λέμε όταν πλένουμε τα χέρια μας. Συνολικός χρόνος δυο λεπτά και κάτι δηλαδή. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι το Happy Birthday; Μπορούμε να τραγουδήσουμε άλλα τραγούδια. “Ο Κούλης βγήκε παγανιά”, “Έχε γεια καημένη Ρώμη”, "Θα κάτσω Κούβα” κλπ, τα οποία έχουν μεγαλύτερη διάρκεια (πάνω από 3 λεπτά), οπότε πλενόμαστε καλύτερα.

Αν σώνει και καλά θέλετε “Happy Birthday” αλλά δεν ξέρετε Αγγλικά. έχουμε τη λύση:
Τραγουδήστε:

Άι πηδήξου κι εσύ
Άι πηδήξου κι εσύ
Άι πηδήξου Κικίλια
Με τον Κούλη μαζί
Το ρημάξαν το ΕΣΥ
Πουθενά μαγαζί
Ν' αγοράσω μια μάσκα
Τώρα βήχω πολύ.

Όσα πιο πολλά “αϊ πηδήξου” πούμε, τόσο καλύτερα για την υγεία μας. Την ιδιωτική και κυρίως τη δημόσια.

Είναι ο όρκος του Ιπποκράτη, οποίος εμποδίζει τους γιατρούς να κάνουν απεργία τέτοιες ώρες να σου πω εγώ πως μετά τους ακούει ο υπουργός και πως ικανοποιεί τα λογικά αιτήματά τους, όπως πχ. “Μη μας χειροκροτάτε από μακριά, δώστε μας γάντια και μάσκες”.

Επειδή λείπουν αναπνευστήρες θα προβληθεί στις εντατικές όλων των Νοσοκομείων η ταινία “Χωρίς Ανάσα”.


Από δω και πέρα την διεξαγωγή του τεστ για τον ιό την αναλαμβάνει ο ΟΠΑΠ. Στο εξής εξετάσεις μόνο με κλήρωση. Κι αν πεθάνει ο ασθενής πριν προλάβουν να βγουν αποτελέσματα, θα έχουμε Τζακ ποτ! Αυτά είναι παιχνίδια. Με το θάνατο. 

Α ρε Κούλη! Ξεπέρασες και τον πατέρα σου στην γκαντεμιά.

Κάποια πράγματα δεν πάνε μαζί. Πχ Χλωρίνη και ξίδι. Το λέω τώρα, που απολυμαίνουν τα πάντα. Όχι χλωρίνη στη σαλάτα. Χαλάει η γεύση.
Αλλά και Κούλης με δίσεκτο. Είμαστε Μάρτη και έχουμε Πανδημία. Τι θα γίνει ως το Δεκέμβρη; Η Συντέλεια; Τα προσέχουμε αυτά.

“Να κάνουμε τα σπίτια μας μικρές εκκλησίες” είπε το Ιερόν emo στο Πρώτο Ψέμα. Πάρα πολύ καλή ιδέα! Παίρνω πίσω αυτό που είπα πως δεν ενδιαφέρονται οι κληρικοί για το ποίμνιο.
Βρήκαν λύση για να μην πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ! Πάντα τέτοια.

Θα το κάνω. Την Κουζίνα θα την μετατρέψω σε Εκκλησία, ώστε να τρώω το αντίδωρο, την κρεβατοκάμαρα σε γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ. Πως έτσι; Αφού κοιμούνται και δεν κάνουν αντιπολίτευση;

Αν έμενα με την Καλλιόπη πάντως, θα έκανα το κρεβάτι υπουργείο Οικονομικών. “Χιροσίμα αγάπη μου” θα γίνονταν! Το ότι ο Κουλής μας πηδάει εξ αποστάσεως, πρέπει να απασχολήσει όλα τα μπακούρια. Πως τα καταφέρνει; Θέλουμε να μάθουμε.

“Πάμε χωριό;” Και δεν πάμε; Καλλιόπη ψήνεσαι; Λοιπόν μερικούς δεν τους καταλαβαίνω. Παλιά έφευγαν όλοι από το χωρίο τους, για να πάνε στην Αθήνα. Τώρα φεύγουν από την πρωτεύουσα, για να πάνε στα χωριά.

Το άσχημο είναι πως δεν έχω επιχειρήματα, να τους κρατήσω. Να τους πω μην πάτε στα χωριά γιατί δεν υπάρχουν γιατροί, μαγαζιά κλπ; Θα μου απαντήσουν “Γιατί, στην πόλη έχουμε; Τουλάχιστον εκεί θα βρούμε κάνα αυγό. Ή τίποτα χόρτα”.
Κι αν βρουν αρνί; Πάσχα! Όχι που θα τη γλίτωναν. Έχετε δει πότε πρόβατο, να τη βγάζει καθαρή; Στο τέλος τρώγεται! Πάντα!

Ελλάδα 21ος αιώνας! Ευρώπη 21ος αιώνας! Σε καραντίνα! Αφού δεν πήραμε καραμπίνα, όταν έπρεπε, να γίνεις της καραντίνας το κάγκελο...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger