Home » , » Οι ήρωες γιατροί του ΕΣΥ δείχνουν το δρόμο του αγώνα.

Οι ήρωες γιατροί του ΕΣΥ δείχνουν το δρόμο του αγώνα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Απριλίου 2020 | 8:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το πιο βρώμικο κόλπο της γαλάζιας συμμορίας είναι η εκμετάλλευση της επιδημίας. Ο κορονοϊός είναι τόσο μεταδοτικός όσο η γρίπη, αλλά πιο θανατηφόρος ιδιαίτερα σε ηλικιωμένα άτομα που νοσούν από διάφορες ασθένειες.

Η Νέα Δικτατορία, αφού ξεχαρβάλωσε το ΕΣΥ με τις περικοπές, τις απολύσεις κλπ, κι αφού δεν έκανε τα απαραίτητα για να σταματήσει την είσοδο του ιού στη χώρα, μας έκλεισε στα σπίτια μας.
Χωρίς χρήματα, χωρίς τα απαραίτητα φάρμακα, χωρίς καν εξετάσεις ή μέσα προστασίας, οι άνθρωποι πεθαίνουν αβοήθητοι.

Χάρη στο διαδίκτυο μαθαίνουμε για τα θύματα της αδιαφορίας και της κυβερνητικής αναλγησίας. Ζητούν εθελοντές τηλεφωνητές (για να λένε άραγε τι στα τηλέφωνα χωρίς εκπαίδευση;) ενώ δεν παίρνουν μονίμους γιατρούς απολύοντας τους παπάδες, που δεν είναι μόνο άχρηστοι, αλλά επικίνδυνοι.

Ακόμα περιμένουμε να παράγουν έστω οινόπνευμα και μάσκες, που η χώρα μας έχει τη δυνατότητα να παράγει. Σαν να είναι σίγουροι πως όλα θα τελειώσουν αρχές Μαΐου.

Ο ιός καταστρέφεται στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά χρειάζονται αρκετά υψηλότερες κι από αυτές το καλοκαίρι. Στο μεταξύ, αν έρθουν τουρίστες, μπορεί, εφόσον είναι φορείς, να μεταδώσουν τον ιό στις καθημερινές τους συναλλαγές. Εκτός αν τηρηθούν οι αποστάσεις και απολυμαίνονται τα πάντα.

Η καραντίνα είναι ένα μέτρο, αλλά δεν αρκεί από μόνο του. Χρειάζονται τεστ για να δούμε την πραγματική εικόνα. Χρειάζονται μέσα ατομικής προστασίας. Νοσοκομεία ειδικά για τον ιό. Δεν υπάρχει τίποτε από αυτά. Τα 1.832 κρούσματα δεν λένε τίποτα χωρίς τις εξετάσεις σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
Γιαυτό παρά την καραντίνα (ουσιαστικά την απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς άδεια), έχουμε το ανησυχητικό φαινόμενο να υπάρχουν θετικοί στον ιό σε νέες περιοχές. Όπως επίσης αύξηση των “ορφανών” κρούσματων.

Αντί για ουσιαστικά μέτρα ακούμε άθλια προπαγάνδα και τερατώδη ψέματα. Όπως πχ πως δεν χρειάζονται μάσκες! Πράγμα που είναι όχι μόνο αναληθές αλλά και επικίνδυνο. 81 νεκροί όταν δίπλα η Βουλγαρία έχει 23. Φυσικά δεν θέλουμε να συγκρίνουμε, αλλά όταν άλλοι πάνε γυρεύοντας...

Το κόλπο της ΝΔ είναι το εξής πριν όμως μια παρένθεση:
Δεν ξέρω πως ήρθε τόσο στα γαλάζια κομματόσκυλα, όσο και τα πορτοκαλί η σύγκριση με τους νεκρούς στο Μάτι! Διαγωνισμό κάνουν ποιος έφαγε τους περισσότερους; Είναι ντροπή και μόνο που το σκέφτηκαν και δείχνει τη νοοτροπία των ορδών που μάχονται για την κουτάλα.
Στο Μάτι υπήρχαν κι εκεί ευθύνες. Τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τους τυμβωρύχους της ΝΔ, που βόλεψαν τους άμεσα υπεύθυνους για την τραγωδία.

Το κόλπο της ΝΔ λοιπόν είναι καραντίνα ως το Μάη. Μετά θα σταματήσουν ακόμα και τα ελάχιστα τεστ, ώστε να κρυφτεί ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων. Ο σκοπός είναι πολλαπλός.
Να δώσουν ένα πανηγυρικό τόνο πως τάχα σωθήκαμε από αυτούς που διέλυσαν τη δημόσια Υγεία. Το κόλπο που έκαναν στην Οικονομία με τα Μνημόνια.
Να πουν πως τάχα η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός, ώστε να έρθουν τουρίστες. Ο τουρισμός προσφέρει πάρα πολλά χρήματα στο ΑΕΠ για τον αφήσουν.
Το Μάη άλλωστε αρχίζουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Από 4 Μαΐου θα έχουμε μαζικές εξώσεις.
Να βρουν αφορμή ώστε να κόψουν μισθούς και συντάξεις καθώς και να απολύσουν κόσμο.
Θα φέρουν το νέο χειρότερο Μνημόνιο.

Ως τώρα πλιατσικολόγησαν περισσότερο από πριν με αφορμή την Πανδημία. Κι ενώ τα κομματόσκυλα με τα σεμινάρια και τα κανάλια παίρνουν εκατομμύρια, οι άνθρωποι των 200 ευρώ υποφέρουν, αφού δεν έχουν πια χρήματα για τη μαύρη αγορά. Όσα προϊόντα αυξήθηκαν δύσκολα θα μειωθούν, ενώ ποτέ δεν θα επιστρέψουν οι τιμές πριν τη συμφορά.
Βέβαια το βασικό ήταν να πετύχει το πείραμα της δικτατορίας. Κανείς δεν ξέρει τι νόμους πέρασαν στα κρυφά.

Το καλοκαίρι λοιπόν θα είναι Κόλαση. Όπως κι όλες οι μέρες του ιού του Αποστάτη.

Το φάρμακο για τη Νέα Δικτατορία είναι Αντίσταση με κάθε τρόπο. Οι ήρωες γιατροί του ΕΣΥ δείχνουν το δρόμο του αγώνα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Απριλίου 2020 στις 9:29 μ.μ.

Οι επισημάνσεις του Μήτσου, όπως πάντα, είναι ουσιαστικές, αναλυτικές και τεκμηριωμένες, και δείχνουν όλο το μέγεθος και την προοπτική του προβλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger