Home » , » Πώς διάολο δεν γλιστρούν από τα σάλια τους οι δημοσιοκαφρίσκοι του Μαρινάκη;

Πώς διάολο δεν γλιστρούν από τα σάλια τους οι δημοσιοκαφρίσκοι του Μαρινάκη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Απριλίου 2020 | 7:40 μ.μ.


Εχει πάτο η κατρακύλα των ΜΜΕ; Χτες από τηλεοπτικό ρεπορτάζ μάθαμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιά είναι ο νέος σέξι άντρας της πολιτικής. ("Ποιες γυναίκες τον γουστάρουν; Αυτές που καυλώνουν, με ράσα εξουσία και στολή;", αναρωτιόταν μια κοπελιά σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο).

Σήμερα τα ΝΕΑ κυκλοφορούν με ένα εξώφυλλο που βάζει υποψηφιότητα για ... Πούλιτζερ.
Πώς δεν γλιστράνε από τα σάλια οι υπάλληλοι του Μαρινάκη είναι να απορήσεις.

Να σας θυμίσουμε ότι μόλις πριν λίγες μέρες ο Πρετεντεράκος έγραφε στην στήλη του: Ευτυχώς. που γλιτώσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα «σιγοψιθυρίζουμε από το βάθος της καρδιάς μας, ακόμα και με κλειστές τις εκκλησίες: "Πάτερ ηνών, ο εν τοις ουρανοίς / αγιασθήτω το όνομα σου / ελθέτω η βασιλεία σου / γενηθήτω το θέλημα σου». Διαφορετικά αν δεν έφευγε ο Τσίπρας και δεν γινόταν ο Κούλης πρωθυπουργός "ούτε ψύλλος στον κόρφο μας" εκτιμούσε ο "έγκυρος" δημοσιογράφος)..

Εδώ όμως πρέπει να κάνουμε και τον δικηγόρο του διαβόλου. Είναι γνωστή η ρήση ότι "χέρι που σε ταΐζει" δεν το δαγκώνεις". (Τώρα αν τα γλειψίματα πρέπει να έχουν και ένα όριο είναι άλλη συζήτηση".

Η κυβέρνηση των "αρίστων" από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην κυβερνητική εξουσία, δεν αρκέστηκε στο να βολέψει μιλιούνια γαλάζιων δημοσιογραφίσκων ώστε να ανταμείβονται για την ... αργομισθία τους -στις περισσότερες περιπτώσεις- από τον κρατικό κορβανά.
Ιδιαίτερη "γενναιοδωρία" έδειξε στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ. Τους ρυθμίστηκαν οι δικαστικές τους εκκρεμότητες, ακόμα κι αν αφορούσαν δεκάδες εκατομμύρια χρέη στις τράπεζες, απάλλαξε  τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ από την υποχρέωση κατάθεσης πόθεν έσχες, τους μπουκώνει συνεχώς με δημόσιο χρήμα. 
Το είδαμε και πρόσφατα με το "δωράκι" των 11 εκατομμυρίων ευρώ που τους έκανε, για να μας ενημερώνουν, υποτίθεται για τον κορωνοϊό.

Λογικό δεν είναι και οι καπιταλιστές ιδιοκτήτες ΜΜΕ να λειτουργούν σαν θεραπαινίδες της κυβέρνησης; Πόσο μάλλον τα ΜΜΕ του Μαρινάκη που για ορισμένους είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger