Home » , » Βάρβαρη επίθεση της Τουρκικής αστυνομίας στην κηδεία της συντρόφισσας Ηelin Βölek (2 Βίντεο)

Βάρβαρη επίθεση της Τουρκικής αστυνομίας στην κηδεία της συντρόφισσας Ηelin Βölek (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Απριλίου 2020 | 6:20 μ.μ.

Αναμενόμενη η στάση του στρατιωτικοφασιστικού καθεστώτος της Αγκυρας στους συντρόφους της κομμουνίστριας Ηelin Βölek κατά την διάρκεια της κηδείας της.

Μετά από 288 μέρες απεργίας πείνας, ενάντια στις διώξεις της κυβέρνησης Ερντογάν, στα 28 της χρόνια, η συντρόφισσα έχασε την ζωή της για να βρεθεί στο πάνθεο των ηρώων της τάξης μας.

Σήμερα στην διάρκεια της κηδείας της για άλλη μια φορά η Τουρκική αστυνομία έδειξε το πιο κτηνώδεις πρόσωπο της στους συντρόφους της Ηelin που την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία.

Στο βίντεο που ανάρτησε ο χρήστης του twitter th1an1 και το οποίο σας παραθέτουμε, παρακολουθούμε το όργιο καταστολής των Τούρκων μπάτσων με συλλήψεις και βασανισμούς.

Αναφέρει το περιοδικό "Ο Αγώνας" στην σελίδα του στο f/b:

Η αστυνομία του φασιστικού καθεστώτος στην Τουρκία επιτέθηκε, στο πολιτιστικό κέντρο Idil, στο Οκμεϊντανί και στην κηδεία της συντρόφισσας Helin Bölek, με δακρυγόνα, ξύλο και πάνω από 35 συλλήψεις. Απέκλεισε τον κόσμο να προσεγγίσει την κηδεία και να μπει στο Cemevi, όπου θα γινότανε η  τελετή πριν την ταφή. Μετά το τέλος της κηδείας ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο σπίτι της Αντίστασης, στην Αρμουτλού.

          ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

                                           HELİN BÖLEK ΑΘΑΝΑΤΗ!

                                       HELİN BÖLEK ÖLÜMSÜZDÜR!

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ İBRAHİM GÖKÇEK, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 291Η ΜΈΡΑ.



 ς  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger