Home » , , » Ενας δεσπότης σπέρνει δημόσια υγειονομικές βόμβες. Εισαγγελέας υπάρχει;

Ενας δεσπότης σπέρνει δημόσια υγειονομικές βόμβες. Εισαγγελέας υπάρχει;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Απριλίου 2020 | 8:58 μ.μ.

Δεν χαμπαριάζουν από κυβερνητικές αποφάσεις ακόμα και από εγκυκλίους της ιεραρχίας τους ορισμένοι "εκπρόσωποι του θεού επί γης".
Αυτοί προφανώς λογοδοτούν μόνο στον Υψιστο.
Δεν ξέρουμε τι τύχη θα έχουν στα επουράνια, γνωρίζουμε όμως ότι όπως όλοι μας κάποια στιγμή θα γίνουν μεζές για τα σκουλήκια, αλλά μέχρι τότε συνεχίζουν να εγκληματούν.

Χτες σύντροφος μας έγραφε ότι ήδη πολίτης διερευνά αν υπάρχει ποινική δυνατότητα να στραφεί κατά δεσποτάδων και επιστημόνων γιατί θεωρεί ότι με τις παραινέσεις τους οδήγησαν τον πατέρα του σε θάνατο. Εκτιμάει ότι ο πατέρας του εγκατέλειψε τα εγκόσμια μετά την συμμετοχή του στο "μυστήριο" της  "Θείας Ευχαριστίας", η οποία του προκάλεσε την νόσο του κορονοϊού.

Σήμερα από το πρωί έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο με φωτογραφίες όπου μας δείχνουν παπάδες να "μεταλαβαίνουν", πιστούς, ανάμεσα τους και μικρά παιδάκια που τα συνοδεύουν οι ανόητοι γονείς τους.

Ο δεσπότης Κέρκυρας, όμως Νεκτάριος, το τερμάτισε. Αφού προηγουμένως είχε παρακινήσει το ποίμνιο του να κάνει ψεύτικες δηλώσεις για να αποφύγει τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, και να πάει στα μαγαζιά του για "να κάνουν την προσευχή τους ή να κοινωνήσουν του σώματος και του αίματος του Κυρίου μας", σήμερα φώναξε τις κάμερες για να δείξει ότι το τροπάρι του είχε ανταπόκριση.

Και καλά οι παπάδες. Εμποροι είναι, εμπόριο κάνουν. Ενας εισαγγελέας, δεν βρίσκεται να οδηγήσει στο αυτόφωρο αυτόν τον τράγο, ο οποίος πιθανόν να σπέρνει υγειονομικές βόμβες ανάμεσα μας; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger