Home » , , » Νότες γελοιότητας από την Πρωτοψάλτη και τον «Νταβατζή, εκβιαστή και ψυχανώμαλο», ναζιστή Γιάννη Λαγό

Νότες γελοιότητας από την Πρωτοψάλτη και τον «Νταβατζή, εκβιαστή και ψυχανώμαλο», ναζιστή Γιάννη Λαγό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Απριλίου 2020 | 6:25 π.μ.


Σε τέτοια ζοφερή κατάσταση που βιώνουμε όλοι/ες μας, δεν το λες και ασήμαντο που το πολιτικό σκηνικό μας δίνει τόσες ευκαιρίες να σκάσουμε ένα μειδίαμα με τις γελοιότητες του.

Σεργιανάς, ας πούμε στο πανηγύρι που στήθηκε στο twitter, μετά το επικοινωνιακό σόου που έστησε η Ν.Δ., με την Πρωτοψάλτη και ασυναίσθητα σου δημιουργείται ένα χαμόγελο, μεγαλύτερο από τότε που παρακολουθούσες τους παπάδες του Αμβρόσιου σε άλλη καρότσα να ψέλνουν και να ραντίζουν τον κόσμο με "αγιασμό".

Στην πορεία διαβάζεις το πόνημα-απάντηση που έδωσε το ανύπαρκτο ουσιαστικά ναζιστικό μόρφωμα Ε.ΛΑ.ΣΥΝ στην "ΕφΣυν", για το δημοσίευμα που είχε με τίτλο "Ο Λαγός διέγραψε τον... Πλεύρη", και σου φτιάχνεται η διάθεση. 

Ειδικά το απόσπασμα που μας γνωστοποιεί ότι το συνονθύλευμα του Λαγού προσφέρεται αφιλοκερδώς να βοηθήσει τον κόσμο του κινήματος να "καθαρίσει" από εξαρτησιογόνες ουσίες
είναι όλα τα λεφτά.
Ας δούμε, λοιπόν, πώς μας εμπλουτίζει τις γνώσεις μας και τι "προσφορά" μας κάνει: "Οι «σύντροφοι» της αριστεράς, από μαρξιστές και σταλινικούς μέχρι μαοϊκούς και κάθε λογής «αναρχικούς» έχουν στην κουλτούρα τους τις παραισθήσεις. Για να τις προκαλέσουν ώστε να μπορέσουν να «οραματιστούν την τέλεια αταξική κοινωνία», διαχρονικά, οι παλιότεροι έπιναν όπιο και αργότερα ό,τι ήταν διαθέσιμο στην αγορά. Μπάφο και κρακ οι «φτωχομπινέδες», κόκα και LSD όσοι είχαν πρόσβαση. Σύντροφοι, αν είναι με εμάς να κόψετε τα ναρκωτικά, να σας βοηθήσουμε...".

Κι όλα αυτά, μετά την διαπίστωση του συντάκτη της λαγοϊστοσελίδας, ότι ο αρθρογράφος της "ΕφΣυν" ήταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών όταν έγραφε το κείμενο του, αφού ο "Προέδρος Γ. Λαγός «εισηγείται την διαγραφή στα αρμόδια όργανα του κόμματός μας» και δεν «διαγράφει»" τον στενό συνεργάτη του Κώστα Πλεύρη, Τάσο Συμιγδαλά.

Είπαμε ότι όλα αυτά είναι φαιδρότητες. Από το αρχείο μας όμως βλέπουμε ότι ποτέ κανείς δημοσιογράφος της εφημερίδας των Συντακτών δεν κατηγορήθηκε σαν χρήστης ναρκωτικών, ενώ αντίθετα στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα υπόδικα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος, εκτός των άλλων κατηγορούνται και για κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Οσο δε για το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου και σημερινό αρχηγό μαζιστικού μορφώματος, Γιάννη Λαγό, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. «Νταβατζή, εκβιαστή και ψυχανώμαλο», τον χαρακτηρίζει απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ.

Εκτός, λοιπόν το γέλιο που μας χαρίζει με τις μαλακίες που γράφει, αυτό το ρεμάλι έχει το και το θράσος, να καταφέρεται και ενάντια στον κόσμο του κινήματος. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger