Home » , » Γαλάζια κρεμαστάρια.

Γαλάζια κρεμαστάρια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 | 8:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, λέει η παροιμία.
“Δεν έχουμε μάσκες” λέμε στην κυβέρνηση. “Δε χρειαζόμαστε μάσκες”! Μας απαντά μέσω του επιστημονικού ψάλτη. Είναι επικίνδυνες οι μάσκες, φτου κακά!
Μόνο για τους γιατρούς είναι, που ξέρουν. Τι είναι η μάσκα καλέ; Κόμπρα; Να τη χειρίζονται μόνο οι γητευτές, οι φακίρηδες;

Οι δεν ξέρουμε πως να φορέσουμε μάσκα; Και γιατί δε μας δείχνετε; Γιατί δεν έχουν! Έτσι κάνουν ότι κι η αλεπού: Κρεμαστάρια! Δεν έχουμε ούτε γάντια; Δεν χρειαζόμαστε ούτε γάντια! Αυτό θα πει αυτάρκεια επί Μητσοτάκη.

Τι έχουμε; Μπάτσους! Μπάτσους χρειαζόμαστε για τον Κοροναϊό, να κρατάνε τον κόσμο μέσα! Τι κι αν δεν υπάρχουν όχι φάρμακα (αυτά είναι “πολυτέλειες”), ούτε οινόπνευμα για τα χέρια!
Κοιτάω το τσίπουρο και το λυπάμαι. Να το πιω ή να απολυμανθώ; Θα το πιω όταν βρω μεζέ. Ούτε φαΐ δεν έχουμε πια. Να πάρουμε. Κι αν ακόμα βρούμε, δεν έχουμε λεφτά. Πάλι καλά που θα κάνουμε παρτούζα στον όροφο. Μεγάλη Βδομάδα θα “αρτιθούμε”, ακούτε παπάδες;

Ρε τζίνι Μητσοτάκη, δε λες στους εμπόρους πως δε χρειάζονται ούτε χρήματα, να βγάλουμε το μήνα; Τα 200 ευρώ ήδη τα χρωστάμε από τον προηγούμενο. Χώρια οι λογαριασμοί. Τι να κάνουμε;
Εμείς δεν είμαστε του κόμματος, να βουτάμε εκατομμύρια. Οι γαλάζιοι δεν θα πάνε από Κορονοϊό, παρόλο που γλύφουν πισινούς στα γραφεία των βουλευτών τους για ρουσφέτι. Θα σκάσουν από τα όσα τρώνε. Πω – πω μάσες και κακό!

Μόνο τη γλώσσα τους μη δαγκώσουν και πεθάνουν από δηλητηρίαση. Εκτός από ψέματα συκοφαντίες κλπ ξερνούν ένα ρατσιστικό οχετό κατά των προσφύγων και των Ρομά.
(Δεν είναι λόγος φυσικά επειδή σήμερα ο Τσιόδρας, αποτέλεσε μια εξαίρεση και είπε σήμερα το αυτονόητο για τους Ρομά να του δώσουμε και συγχαρητήρια!).

Ξεχνούν πως χάρη στα εγκληματικά λάθη του ΕΟΔΥ διασώθηκε ο ιός στην Ελλάδα και θρηνούμε 88 νεκρούς. Και μην αρχίσουν “τι γίνεται στην Ιταλία”, γιατί θα πούμε τι γίνεται στη Βόρειο Κορέα. 0 κρούσματα, όπως και τι συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως βλέπουμε στην αρχική φωτογραφία.

Για κάθε μπουρδέλο της ΕΕ και φυσικά τις ΗΠΑ, υπάρχουν άλλα κράτη, που αντιμετώπισαν με μεγάλη επιτυχία την επιδημία. Θα δικαιούνταν να πανηγυρίσουν, αν δε χάνονταν άνθρωποι. Το “πέθαναν λίγοι” είναι λόγια κόρακα, πτωματοφάγων, κι επομένως απαράδεκτα.

Μόλις περάσουν το Μνημόνιο, θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας. “Αρκετά μείνατε” θα μας πούνε. “Ώρα να καταλήξουν στους τοκογλύφους”.

Ήδη συμφώνησαν στην ΕΕ. Όχι βρομόλογα, ομόλογα... 500 δις για τον κορονοϊό. Νέες μάσες για τους νεοδημοκράτες, νέα χρέη για τους υπόλοιπους.
Το ΑΕΠ της ΕΕ είναι μεγαλύτερο από αυτό των ΗΠΑ. Είναι πάνω από 20 τρισεκατομμύρια. Άρα δίνουν λιγότερο από 2,5%. Τσίπιδες...
Πόσα από αυτά θα πάρει η Ελλάδα;
Και κυρίως πόσα χρειάζεται;
Κι αυτά που θα πάρει όντως θα πάνε στη Υγεία, ή θα γίνουν σεμινάρια “για την ορθή χρήσης της μάσκας” πχ;
Αυτές τις ερωτήσεις ποιος θα τις απαντήσει;
Σίγουρα όχι οι αλεπούδες που διατρέφουν την πραγματικότητα.

Μόνο για να δώσουμε ένα δείγμα πόσο μας δουλεύουν, θα πούμε κάτι άσχετο.
“Την εκτίμηση ότι οι περίπου 36.000 άνεργοι του νέου κοινωφελούς προγράμματος εργασίας ΟΑΕΔ που θα εργαστούν στους δήμους θα τοποθετηθούν στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου στην θέση τους έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος στην ΕΡΤ”.
Συμφωνεί και το κυβερνητικό διπρόσωπο που λέει πως “Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μέσα στον Μάιο”

Το ακούτε, κύριε εισαγγελέα; Πιάστε τους! Αυτοί λένε πως θα λήξει η καραντίνα. Θα τους πιάσετε; Τολμάτε; Ή μόνο τα site που ενοχλούν τη ΝΔ; Τυφλή είναι η Θέμιδα όχι κομματόσκυλο. Ή μήπως είναι βαφτιστήρι του Επίτιμου των Γκαντέμηδων;

Να πω τώρα εγώ πως λένε μαλακίες; Όχι για το Μάη. Τότε θα αρχίσουν οι πλειστηριασμοί. Αλλά από ότι ξέρω, αιτήσεις δεν έγιναν ακόμα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ο μήνας έχει 10. Θέλουν τουλάχιστο 10 μέρες για τις αιτήσεις, κάμποσες να βγουν τα αποτελέσματα, 3 να γίνουν οι ενστάσεις, ξανά να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα... Καλοκαίρι φαίνεται πιο πιθανό, με την προϋπόθεση πως θα αρχίσουν τώρα.

Λένε ψέματα ακόμα κι αν δεν υπάρχει λόγος! Το τι λένε για να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους το ακούμε από τα φερέφωνα καθημερινά. Δεν πιστεύουμε όμως λέξη.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Απριλίου 2020 στις 9:22 μ.μ.

Η λιστα ποσοστων θανατων τηςντροπης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger