Home » , , » Η περίπτωση του χυδαίου Ψαριανού και τα μπουκωμένα με δημόσιο χρήμα ΜΜΕ

Η περίπτωση του χυδαίου Ψαριανού και τα μπουκωμένα με δημόσιο χρήμα ΜΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 | 11:06 μ.μ.

Εγινε ένας χαμός από τα εκατοντάδες χλευαστικά και υβριστικά σχόλια που εισέπραξε στο twitter, ο εμετικός και τρισάθλιος τύπος που ονομάζεται Γρηγόρης Ψαριανός μετά την απίστευτα χυδαία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό που διατηρεί στο μέσο αυτό κοινωνικής δικτύωσης.

Και φυσικά αν αυτή η αδιανόητη απρέπεια αφορούσε αποκλειστικά αυτό το παλιοτόμαρο -στο παρελθόν για περασμένη ανάρτησή μας, μας είχε απειλήσει με μήνυση, που όμως δεν τόλμησε να κάνει- δεν θα είχαμε κανένα λόγο να ασχοληθούμε μαζί του.

Εδώ όμως υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να το αναφέρουμε.

Πριν κάποιους μήνες, ο πολιτικός γυρολόγος αυτός -την τελευταία φορά κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ και απέτυχε να εκλεγεί- ζήτησε και πήρε διαβεβαίωση από το Μέγαρο Μαξίμου, ότι θα διοριστεί σαν ραδιοφωνικός παραγωγός και ταυτόχρονα να αναλάβει επιτελική θέση στο κρατικό ραδιόφωνο.
 
Στην συνέχεια ο Γρηγόρης Ψαριανός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, συζήτησαν τις λεπτομέρειες και η "δουλειά έκλεισε".

Υπήρξε όμως μια απρόσμενη και δυσάρεστη για τον Ψαριανό εξέλιξη.
Στην γνωστοποίηση του ενδεχόμενου διορισμού, η "Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης" (ΠΟΣΠΕΡΤ) αντέδρασε έντονα με τον πρόεδρος της Παναγιώτη Καλφαγιάννη να διαμηνύει στην κυβέρνηση ότι ο διορισμός Ψαριανού θα ήταν αφορμή πολέμου και θα έβαζε τέλος στην "εργασιακή ειρήνη" που υπάρχει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Και έτσι ο διορισμός του Ψαριανού δεν έγινε.
(Αλλη ιστορία γιατί υπήρξε αυτή η αντίδραση Καλφαγιάννη. ενός επαγγελματία συνδικαλιστή που δεν μπορεί να θεωρηθεί και το "καλύτερο παιδί¨").

Να το δούμε όμως και μικροπολιτικά το ζήτημα για να διαπιστώσουμε για άλλη μια φορά  πόσο στρατευμένα είναι τα μπουκωμένα με δημόσιο χρήμα ΜΜΕ.

Κάντε μια σύγκριση. Πριν μερικές μέρες ένας υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ηλίας Γρηγόρης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο κάποια επικριτικά σχόλια -σε πεζοδρομιακές εκφράσεις είναι αλήθεια- επικρίνοντας συνολικά την κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά.
Το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις, έγινε θέμα σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ. Ο υποψήφιος του  ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε κράξιμο από την Κουμουνδούρου και τελικά ζήτησε ο ίδιος της αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα: Και ο Ψαριανός, υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ δεν ήταν; Γιατί με την περίπτωση του δεν ασχολήθηκε κανένας; Ρητορικό φυσικά το ερώτημα όσο αφορά τα ΜΜΕ.
(Το ότι αναγκάστηκε μετά από ώρες και μετά το κράξιμο που είχε φάει να αποσύρει την ανάρτησή του από το twitter δεν σημαίνει τίποτα). 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger