Home » » Κοροναϊκά ανάλεκτα

Κοροναϊκά ανάλεκτα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Απριλίου 2020 | 7:47 μ.μ.

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"

► Οχι, δεν πήγαν με δική τους πρωτοβουλία 15-20 μπάτσοι της ΔΙΑΣ στον «Ευαγγελισμό» για να συστήσουν στους υγειονομικούς να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας. Κάποιος τους κάλεσε. Η διοίκηση του νοσοκομείου; Κάποιος από το υπουργείο, μετά από ενημέρωση της διοίκησης; Δεν έχει καμιά σημασία. Σημασία έχει ότι στάλθηκε ένα μπουλούκι μπάτσων για να συστήσει στους υγειονομικούς να τηρούν τα μέτρα ασφάλειας! Οι μπάτσοι κάνουν μαθήματα σε γιατρούς και νοσηλευτές: το πράγμα είναι εξ ορισμού γελοίου. Δείχνει απλά ότι η κυβέρνηση και τα γιουσουφάκια της θέλουν τους υγειονομικούς μουγκούς. Ομως, ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι αυτοί είναι η απαντοχή του. Και από τα στόματά τους θα μάθει την αλήθεια.

Σήμερα, Παγκόσμια Μέρα Υγείας, γιατροί και νοσηλευτές μαζεύτηκαν το πρωί έξω από όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας και διατράνωσαν τις αλήθειες τους. Υστερα, μάζεψαν τα πανό και τα πλακάτ τους και γύρισαν στα πόστα τους για να συνεχίσουν τη μάχη για τη διάσωση ζωών.

► Ούτε τα τηλεοπτικά παπαγαλάκια δεν μπορούσαν ν’ αντέξουν τον μπατσοσυνδικαλιστή που έλεγε ότι οι συνάδελφοί του καλά κάνουν και κόβουν πρόστιμα σε αστέγους, διότι… δεν μπορούν να ξέρουν αν αυτός που λέει ότι είναι άστεγος είναι πραγματικά άστεγος. Και πως οι πραγματικοί άστεγοι μπορούν… να κάνουν ένσταση και να τους σβηστεί το πρόστιμο. Ο ορισμός της ΚΔΟΑ! Ητοι, Κτηνώδης Δύναμη Ογκώδης Αγνοια!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger