Home » , , » Εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" - Με το «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» επιβάλλουν λογοκρισία στους νοσοκομειακούς γιατρούς

Εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" - Με το «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» επιβάλλουν λογοκρισία στους νοσοκομειακούς γιατρούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Απριλίου 2020 | 2:47 π.μ.

Τί είναι αυτοί ρε παιδιά;! Δεν χαμπαριάζουν τα άντερα τους! Θα χαμογελούν από τους τάφους τους οι επικεφαλής της Απριλιανής χούντας, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που λάνσαραν το «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν», "βλέποντας" τους απόφοιτους της σχολής τους να στελεχώνουν σήμερα την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αφού "μπούκωσαν" με κρατικό χρήμα τους ιδιοκτήτες των καθεστωτικών ΜΜΕ για να προβάλλουν την εικονική πραγματικότητα που θέλουν,  με τους "ενσωματωμένους" δημοσιογραφίσκους να οργιάζουν με την προπαγάνδα που εξυπηρετεί την κυβέρνηση, τώρα πάνε να φιμώσουν κάθε ενοχλητική φωνή, που λέει τα πράγματα με το όνομα τους, όσο αφορά την επιδημία του κορωνοϊού και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης να την αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. 

Και στην προκειμένη περίπτωση προβάλλοντας τον "μπαμπούλα" των πειθαρχικών διώξεων πάνε να φιμώσουν τους αγωνιστές νοσοκομειακών γιατρούς.

Μνημείο αθλιότητας είναι το εσωτερικό έγγραφο της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου "Λαϊκό " που παραθέτουμε.
Το υπογράφει ο διοικητής και η αναπληρώτρια διοικήτρια του.
Χωρίς περιστροφές αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε ανακοινώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γίνονται μόνο μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας που κεντρικά αναλαμβάνει την επικοινωνία του κινδύνου. Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να προβαίνει σε δηλώσεις προφορικές ή έγραφες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που αφορούν στη διαχείριση "υπόπτων" ή επιβεβαιωμένων περιστατικών του νέου κορωνοϊού»  

Το ηρωικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων δίνει κάθε ικμάδα της δύναμης του. ρισκάροντας την ίδια την υγεία του -ξεπερνάνε τους 150 οι γιατροί και οι νοσοκόμες που έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό αφού δεν τους διαθέτουν τα κατάλληλα εφόδια προστασίας- τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και μια λογοκρισία που μόνο στα δικτατορικά καθεστώτα υπάρχει. 

Εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" ...  



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger