Home » , , » Πολιτική αλητεία της ΕΡΤ

Πολιτική αλητεία της ΕΡΤ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 | 10:25 μ.μ.

Το ότι έχει καταντήσει κυβερνητική προπαγανδιστική ντουντούκα το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Και μόνο ότι δεν είχε την παραμικρή δημοσιογραφική εντιμότητα και πολιτική ηθική, ένας τύπος ο οποίος κατείχε τη θέση του προϊσταμένου του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, -ο Κωνσταντίνος Ζούλας- να μην αναλάβει πρόεδρο της δημόσιας τηλεόρασης, τα λέει όλα.

Για χρόνια αυτός ο δημοσιογράφος μέσα από την αρθρογραφία του στην «Καθημερινή» του Αλαφούζου, έγραφε υμνολογίες για την Ν.Δ και τον… μεγάλο ηγέτη της Κυριάκο Μητσοτάκη. Τώρα που ανταμείφτηκε για τις υπηρεσίες του, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της ΕΡΤ, δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική συμπεριφορά.

Οπότε με αυτά τα δεδομένα δεν μας κάνει καμιά εντύπωση το λακωνικό, αλλά τόσο περιεκτικό ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστρια μας, εκπαιδευτικός η οποία συμμετείχε σε σημερινή κινητοποίηση του κλάδου της.

Το παραθέτουμε:

Πολιτική αλητεία της ΕΡΤ όπου η σημερινή συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου της ΝΔ τιτλοφορήθηκε ως :Διαμαρτύρονται οι εκπαιδευτικοί για το άνοιγμα των σχολείων...ΝΤΡΟΠΗ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger