Home » , » Για να μπορούμε να ανασάνουμε

Για να μπορούμε να ανασάνουμε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Μαΐου 2020 | 10:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε. Δεν είναι από ιό, είναι από τους άθλιους που κυβερνάνε και που μας στραγγαλίζουν αργά και βασανιστικά.
Είναι επιπλέον από τη μπόχα της αστικής δήθεν δημοκρατίας. Της βίας, το μονοπώλιο της οποίας έχει το κράτος και το παρακράτος. Είναι ο φασισμός, που κάθεται στο σβέρκο μας και σαδιστικά μας κόβει την ανάσα.

Πολύ σωστά όλοι συσχέτισαν την άγρια δολοφονία του αφροαμερικανού George Floyd με τα θύματα στις δικές τους χώρες από τους δικούς φασίστες.
Και όλοι οι φιλελέρες παντού στον κόσμο προσπαθούν να δικαιολογήσουν το φονικό, όπως συνηθίζουν με όλα τα εγκλήματα των μπάτσων.

Οι βόθροι των ΜΜΕ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τη συκοφαντία των απλών ανθρώπων, που εξοργίστηκαν για τον αποτρόπαιο φόνο αλλά και την αργή δολοφονία όλων των ανθρώπων σαν τον George Floyd, οι οποίοι δεν έχουν φταίξει σε τίποτα, όμως τους χτυπάνε καθημερινά.

Η οργή στις ΗΠΑ ξεχείλισε. Ήταν επόμενο. Ο ανισόρροπος που κυβερνά κάλυψε τους φονιάδες. Εξαγρίωσε τον κόσμο με τα ψέματα και την άθλια πολιτική του. Πολιτική που έχει σκοπό το κέρδος των λίγων εις βάρος των πολλών που υποφέρουν.

ΜΜΕ μιλάνε για πλιάτσικο. Λένε ψέματα. Πλιάτσικο κάνουν τα καθάρματα που κυβερνάνε. Που έχουν συγκεντρώσει το μισό πλούτο ενώ είναι μόλις το 1%!

Πλιάτσικο στην Ελλάδα κάνει η ΝΔ που όχι μόνο ξόδεψε το ματωμένο μαξιλάρι των 37 δις του Σύριζα, αλλά πρόκειται να κλέψει άλλα τόσα, για τα οποία θα χρεώσει εμάς. 
Από κοντά κανάλια όπως ο ΑΝΤ1 που πήρε φανερά 2.900.000 ευρώ (χώρια οι απαλλαγές από οφειλές στο κράτος), ενώ οι εργαζόμενοι βλέπουν το μισθό τους να μειώνεται πάνω από 20%!

Αυτό που γίνεται στην Αμερική είναι η ακριβώς η αντίδραση κάποιου ο οποίος έχει ένα βάρος πάνω στο στήθος του που δεν τον αφήνει να αναπνεύσει. Η προσπάθεια απαλλαγής από αυτό το βάρος.

Δίκαια φοβούνται τα φασιστικά κτήνη παντού στον κόσμο. Οι ΗΠΑ έχουν παρέμβει σε όλα τα κράτη. Αν καταρρεύσει το άθλιο σύστημα εκεί, πολλά θα αλλάξουν παντού σε όλο τον κόσμο.
Η δυνάμεις καταστολής είναι πολύ ισχυρές και τα ΜΜΕ προσπαθούν λέγοντας ψέματα να σταματήσουν το λαό. Είναι όμως η άθλια πραγματικότητα, η τεράστια κοινωνική ανισότητα, η τρομερή αδικία, που ξεσήκωσε τους Αμερικάνους.

Κανονικά έπρεπε ο ΟΗΕ να καταδικάσει την κυβέρνηση του εγκληματία Τραμπ. Έπρεπε οι άλλες χώρες να στείλουν στρατεύματα για να ρίξουν το μισητό παράφρονα και να γλυτώσουν τους πολίτες από ένα τύραννο.

Οι κυβερνήσεις των άλλων χωρών έπρεπε να καταδικάσουν και να κάνουν εμπάργκο στις ΗΠΑ! Φυσικά ειρωνεύομαι. Όταν γίνονται ταραχές σε άλλη χώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες επεμβαίνουν.
Εδώ έχουμε ξεκάθαρα ένα έγκλημα της κυβέρνησης που ξεσήκωσε αγανάκτηση και οργή. Έχουμε άγρια καταστολή, παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων κοκ.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να δικάζεται για τα εγκλήματα του. Για το ότι διέταξε να πυροβολήσουν τους διαδηλωτές, γιατί αυτό είπε ξεκάθαρα στη μάταιη του προσπάθεια να τρομοκρατήσει.
Αλλά επειδή είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τρέχει τίποτα σε κανένα από τα πουλημένα ΜΜΕ παντού στον κόσμο.

Οι κάτοικοι των ΗΠΑ μας έδειξαν το δρόμο. Αδιάβαστε υπουργέ καταστολής και βίας των μπάτσων: Μάζεψε τους πραιτοριανούς σου γιατί θα σας πάρει ο διάολος. (Δεν υπάρχει μέρα που να μην υπάρχει ένα περιστατικό αστυνομικής κτηνωδίας). 
Και μην τολμήσεις να μιλήσεις για μιλήσεις για πλιάτσικο, όταν ξεσηκωθούμε, γιατί αυτό είναι κάτι στο ειδικεύεται η συμμορία σου που κυβερνά.

Αν κάναμε τα ίδια με τη Μινεσότα, όταν δολοφονήθηκε ο Ζακ, οι δολοφόνοι του θα είχαν τέτοια κάλυψη; Θα κυκλοφορούσαν ελεύθεροι; Αναρωτιέμαι...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger