Home » » Επιστημονικά δεδομένα παίρνει υπ' όψιν του, ο Τσιόδρας, πριν εκφράσει άποψη ή την καφετζού του;

Επιστημονικά δεδομένα παίρνει υπ' όψιν του, ο Τσιόδρας, πριν εκφράσει άποψη ή την καφετζού του;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Μαΐου 2020 | 3:01 π.μ.


Πολύ εύστοχα εντοπίζει ο  jodi στην ιστοσελίδα του μια κυβίστηση του Σωτήρη Τσιόδρα, τόσο θεαματική που παρόμοιες της έχουμε συναντήσει μόνο από την Νάντια Κομανέτσι και τον Αδωνη Γεωργιάδη.
Γενικά έχει δημιουργήσει προβληματισμό όχι μόνο οι ανακολουθίες αλλά και η ανευθυνότητα αυτού του έγκυρου επιστήμονα. Κι δεν εννοούμε μόνο τις παλινωδίες του, για την χρήση μασκών από τον πληθυσμό. Αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι η προτροπή του να φτιάξουμε μάσκες μόνοι μας.
«Μιλάμε για πάνινη μάσκα που μπορεί να κατασκευαστεί ακόμη και στο σπίτι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σ. Τσιόδρας!

Σε κάθε περίπτωση αδυνατούμε να εντοπίσουμε τους λόγους που οδήγησαν να αλλάξει διαμετρικά άποψη μέσα σε λίγες μέρες ο κ. Τσιόδρας όπως υπογραμμίζει ο ιστότοπος που αναφέραμε.

“Τα παιδιά με καθόλου ή πολύ ελαφρά συμπτώματα έχουν τεράστιο ιικό φορτίο και συμμετέχουν ενεργά στη μετάδοση για 14 μέρες, ίσως και περισσότερες”

Σ. Τσιόδρας – 11.03.2020 – υπέρ του κλεισίματος των σχολείων (Πηγή)

“Είναι σαφές ότι τα παιδιά κινδυνεύουν λιγότερο. Ο ρόλος τους στη διασπορά και τη μετάδοση της νόσου δεν φαίνεται να είναι μεγάλος”

Σ. Τσιόδρας – 22.04.2020 – υπέρ του ανοίγματος των σχολείων (Πηγή)

Αλήθεια, επιστημονικά δεδομένα παίρνει υπ' όψιν του πριν εκφράσει άποψη ή την καφετζού του; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Μαΐου 2020 στις 6:35 μ.μ.

Ε, όχι δα και την καφετζού! Ή κανέναν δέσποτα άγιο μπορεί να συμβουλεύεται ένας δόκτωρ ή το ακόμα πιο πιθανόν -στην περίπτωση των παιδιών και των σχολείων- να έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά τη γνωμάτευση και την επιστημονική συμβουλή του νέου ημών Πατρός τε και Εθνάρχου,του αποφασίζοντος και διατάσσοντος περί πάντων και πασών,του τόσον λαοφιλούς όπως έδειξαν η εορτή του πρωτοψαλτηρίου φορτηγού και τα αυθόρμητα γκάλοπ στο Σκασμένο Σκάι και στο Πρώτο Ψέμα! Α,ναι και ο κ.Χαρδαλιάς φυσικά, ερωτηθείς, δεν είχε επ'αυτών αντιρρήσεις. Ούτε στις 11 Μαρτίου,ούτε στις 22 Απριλίου ούτε και ποτέ των ποτών. Άκου, λοιπόν να ρωτήσει ένας δόκτωρ την καφετζού, ενώ έχει δίπλα του όλους τους φωστήρες της επιστήμης, όλη την ακαδημία δεξιών επιστημών. Προσέχετε επιτέλους τι γράφετε μερικοί βαθιά κόκκινοι!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger