Home » , » Xιτλερικής εμπνεύσεως πογκρόμ από την ομάδα ΔΡΑΣΗ και τα ΜΑΤ στην Κυψέλη

Xιτλερικής εμπνεύσεως πογκρόμ από την ομάδα ΔΡΑΣΗ και τα ΜΑΤ στην Κυψέλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Μαΐου 2020 | 4:22 μ.μ.

Εδώ να το ξεκαθαρίσουμε. Η κύρια ευθύνη για το όργιο κρατικής καταστολής, τους τραμπουκισμούς και στις βιαιότητες απέναντι σε πολίτες που προκαλούν τα "ένστολα όργανα" του κράτους ανήκει όχι μόνο στον πολιτικό προϊστάμενο των μπάτσων, Χρυσοχοϊδη, αλλά συνολικά στη κυβέρνηση. 

Αλλωστε, βασική προϋπόθεση για την παλινόρθωση του σκληρού κράτους της δεξιάς της μετεμφυλιακής εποχής, που επιδιώκει να επιβάλλει, σε σύγχρονη έκδοση φυσικά, η κυβέρνηση  της Ν.Δ., προϋποθέτει συν τοις άλλοις και την ένταση του κρατικού αυταρχισμού.

Από το βίντεο που παραθέτουμε. παίρνουμε μια εικόνα για τις καινούργιες "επιδώσεις", των "υπερασπιστών" του νόμου της "κανονικότητας", ο οποίος σύμφωνα με τις προθέσεις της κυβέρνησης των "αρίστων" πρέπει να ισχύει "καθ' άπασαν την επικράτειαν".

Τα όσα συνέβησαν στην Κυψέλη, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, με τους μπάτσους να λειτουργούν ασύδοτα, κυριολεκτικά σαν στρατός κατοχής, απέναντι στον "εχθρό λαό", θα αναφερθούμε αναλυτικά παρακάτω.

Αυτή, όμως είναι η μια πλευρά του όλου θέματος. Η πιο βασική είναι η δικιά μας αντίδραση και αν θα αφήσουμε να παγιωθεί μια κατάσταση που μας επαναφέρει στις πιο σκοτεινές σελίδες της πρόσφατης ιστορίας μας.

Ελπίζουμε, λοιπόν να έχει μεγάλη ανταπόκριση το κάλεσμα που υπάρχει για συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου στην Κυψέλη και παρόμοιες δράσεις να αποκτήσουν μαζικά χαρακτηριστικά για να μην μπορέσουν οι εξουσιαστές να μας οδηγήσουν "σαν πρόβατα προς σφαγή",  στο σφαγείο κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

Παραθέτουμε το σχετικό κάλεσμα της συγκέντρωσης:


 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ


Το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαΐου, οι βασανιστές των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ χτύπησαν αιφνιδιαστικά και με ακραίο σαδισμό τους γείτονες μας που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.
Αποτέλεσμα δεκάδες τραυματισμένοι στα νοσοκομεία, δεκάδες συλληφθείσες στα κρατητήρια.

Το έγκλημά τους; Η παρουσία τους στην ίδια τους την γειτονιά, εμποδίζει τα κέρδη των μαγαζατόρων - καταπατητών. 

Το πρόβλημα στην Αγίου Γεωργίου είναι γνωστό. Οι μαγαζάτορες σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και την αστυνομία έχουν καταπατήσει την μισή πλατεία και τώρα με αφορμή τον κορωνοϊό έχουν βάλει στόχο να την μετατρέψουν ολόκληρη σε προέκταση της επιχείρησης τους.

Οι μιντιακές “ανησυχίες” δήθεν για την δημόσια υγεία είναι τουλάχιστον υποκριτικές.
Αυτές οι “ανησυχίες” δεν υπάρχουν όταν πατιόμαστε στο μετρό για να πάμε δουλειά, όταν δουλεύουμε μαζί με άλλους πόσους για τα κέρδη των αφεντικών. Αυτές οι “ανησυχίες” θα εξαφανιστούν όταν σε μια βδομάδα θα πάμε “φρόνιμα” να καταναλώσουμε σε πλατείες γεμάτες τραπεζοκαθίσματα.
Πάρτε το χαμπάρι οι γειτονιές ανήκουν στους κατοίκους τους και όχι στα κυκλώματα της νύχτας, ούτε στους κρατικούς προστάτες τους.

Είμασταν και θα είμαστε εδώ, κόντρα στους ένστολους σαδιστές και την μιντιακή παραπληροφόρηση.


Αν δεν αντισταθούμε σε όλες τις γειτονιές, οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές!



Πορεία 9/5 πλ. Αγίου Γεωργίου στις 19:00"


Ας αφήσουμε καλύτερα τον χρήστη του facebook Μάνος Τσίζεκ να μας περιγράψει το τελευταίο περιστατικό μπατσάδικης-κυβερνητικής κτηνωδίας κάνοντας ταυτόχρονα κάποιες καίριες, σωστές, επισημάνσεις:

Χθες το βράδυ, στην γειτονιά μου την Κυψέλη, έγινε ένα χιτλερικής εμπνεύσεως πογκρόμ από την ομάδα ΔΡΑΣΗ και τα ΜΑΤ.
Κυνηγήσανε και δείρανε πολίτες. Σβήσανε τα φώτα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Ρίξανε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης μέσα στα στενά της πιο πυκνοκατοικημένης περιοχής της Ελλάδας.
Κάτοικοι τραυματίστηκαν.

Έξω από το παλιό μου σχολείο, στην γωνία Κεφαλληνίας & Κυψέλης, τραβήξανε παιδιά έξω απ' τα σπίτια τους, τους φορέσανε χειροπέδες και τα βάλανε μέσα στην κλούβα. Βίαιες προσαγωγές γίνανε και μπροστά από τη δημοτική αγορά της Κυψέλης, στην Φωκίωνος Νέγρη, και σε πολλά άλλα σημεία. Συνολικά, 37 προσαγωγές, 6 εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Κάποιοι θα πουν ότι επρόκειτο για αντιεξουσιαστές. Θα μιλήσουν για επεισόδια.
Εμπρός λοιπόν, ας βαφτίσουν αναρχικούς και αντιεξουσιαστές τους κατοίκους όλης της Κυψέλης. Όλης της Αθήνας. Όλης της Ελλάδας. 

Έως πότε θα επιρρίπτουν ψευδώς τις ευθύνες στα θύματα; 
Τα αφηγήματα του κράτους καταστολής πλέον δεν θα τα πιστεύει κανείς νοήμων άνθρωπος. 

Ελπίζω τώρα επιτέλους, να καταλάβετε ότι δεν ήταν τα Εξάρχεια το πρόβλημα. Ούτε το Κουκάκι.
Όλοι εσείς, που το φθινόπωρο στεκόσασταν επικριτικά και ενίοτε χειροκροτούσατε την επίδειξη δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. Όλοι εσείς που δεν μιλούσατε, γιατί φοβόσασταν. Για να μην μπλέξετε.
Θα μπουν στα σπίτια σας, στις γειτονιές σας, στις πλατείες σας. Γιατί έρχονται οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

«Η Ελλάδα έχει πολύ υψηλό επίπεδο ιδιοκατοίκησης», λένε τα κοράκια της Ευρωζώνης. Το διεθνές κεφάλαιο δεν θέλει να μείνει κανένα σπίτι στα χέρια Έλληνα πολίτη. Κανένας δημόσιος χώρος, κανένα πάρκο, κανένα κτίριο στην υπηρεσία της κοινωνίας. 
Όλα στις τράπεζες και η αστυνομία είναι ο στρατός τους. 

Η πρόβα τζενεράλε έγινε στις 29 Ιουνίου 2011. Όταν τάγματα εφόδου της ομάδας ΔΕΛΤΑ και των ΜΑΤ έκαναν πογκρόμ στα στενά γύρω από το Σύνταγμα, ορμώντας με λύσσα και απρόκλητη βία σε ειρηνικούς διαδηλωτές, περαστικούς και τουρίστες. Επειδή ο Ελληνικός λαός δεν ήθελε πια μνημόνια.

Κάποιοι από εμάς δεν περιμέναμε να έρθουν κάτω από τα σπίτια μας για να αντιδράσουμε. Αντιλαμβανόμαστε τότε, όπως αντιλαμβανόμαστε και τώρα, ότι η επίθεση στα δικαιώματα ενός, είναι επίθεση στα δικαιώματα όλων. Η απρόκλητη κρατική βία εναντίον ενός συνανθρώπου μας, η κατάλυση της δημοκρατίας και των Συνταγματικών μας ελευθεριών, η υφαρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού λαού, είναι κάτι που αφορά όλη την κοινωνία. 
Και αν κάποιος την γλυτώσει σήμερα, το κακό θα τον βρει αύριο. Και αν δεν βρει εκείνον, θα βρει τα παιδιά του, τους γονείς του, τον αδερφό του, τον φίλο του, τον σύντροφό του, τον γείτονά του. Και αν δεν συμβεί εδώ, θα συμβεί εκεί.
Και να σώσει κανείς το τομάρι του στο τέλος, τι νόημα έχει να ζεις σε μια έρημη χώρα;

Σταθείτε επιτέλους στο ύψος σας και υψώστε την φωνή σας ενάντια στην πιο διεφθαρμένη αστυνομία της Ευρώπης. Εναντιωθείτε στα απάνθρωπα σχέδια των κυβερνήσεων, που δρουν ως εντολοδόχοι τραπεζών, στην χρεοδουλοπαροικία της Ελλάδας.

Αν δεν αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας, θα μας τα πάρουνε.
Αν δεν αγωνιστούμε για τις γειτονιές μας, θα μας τις πάρουνε.
Αν δεν αγωνιστούμε για τα σπίτια μας, θα μας τα πάρουνε.
Αν δεν αγωνιστούμε για την πόλη μας, θα μας την πάρουνε.

Μπήκαμε ήδη στη μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση όλων των εποχών. Το 50% των θέσεων εργασίας διεθνώς θα χαθούν. Πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο άνεργοι προβλέπονται. Οι κυβερνήσεις φοβούνται τις εξεγέρσεις των λαών. Και παίρνουν προαιρετικά μέτρα καταστολής.

Εδώ στην Ελλάδα, ήδη από το φθινόπωρο, κάποιοι μιλούσανε για νέο Γρηγορόπουλο.Τώρα, με το 5ο μνημόνιο προ των πυλών, οι ίδιοι υποννοούν μια νέα Marfin. Ακονίσανε τα μαχαίρια τους το φθινόπωρο στα Εξάρχεια και το Κουκάκι.

Τώρα, τα ακονίζουνε στην Κυψέλη και την Αγία Παρασκευή. Αύριο και στη δική σας γειτονιά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger