Home » , , » Απίστευτες αποκαλύψεις για την ντόπια "Σισιλιάνικη μαφία". Χρηματοδοτούσε βουλευτή, είχε άκρες με την δικαιοσύνη, ενώ στους κόλπους της συμπεριλάμβανε δεκάδες αξιωματικούς της αστυνομίας, 15 απ' τους οποίους εξακολουθούν και σήμερα να είναι εν ενεργεία!!!

Απίστευτες αποκαλύψεις για την ντόπια "Σισιλιάνικη μαφία". Χρηματοδοτούσε βουλευτή, είχε άκρες με την δικαιοσύνη, ενώ στους κόλπους της συμπεριλάμβανε δεκάδες αξιωματικούς της αστυνομίας, 15 απ' τους οποίους εξακολουθούν και σήμερα να είναι εν ενεργεία!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 | 1:53 μ.μ.

Τόσες υπηρεσίες προσφέρει στο γκουβέρνο η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" κι έτσι η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη του έκανε ακόμα ένα "δωράκι", διοχετεύοντας το πόρισμα που συνέταξε η ΕΥΠ για την μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία που έχει υπάρξει στην Ελλάδα, όπου στην ηγεσία της βρισκόταν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ. 

Θα αναφερθούμε αναλυτικά παρακάτω σ' αυτή την υπόθεση αφού πρώτα πρέπει να υπογραμμίζουμε τον προβοκατόρικο τρόπο που παρουσιάζει η φυλλάδα το θέμα. αφού πάει να δημιουργήσει συνειρμούς μιλώντας για παρακράτος και παραμάγαζα έχοντας δίπλα στον τίτλο της την φωτογραφία του Νίκου Παππά και αναφορά γα την γνωστή ιστορία των τηλεφωνικών του συνομιλιών που αποκαλύφτηκαν. (Γι' αυτή την περίπτωση θα ασχοληθούμε σε άλλη ανάρτησή μας).

Τα όσα, λοιπόν, αποκαλύπτει το πόρισμα της ΕΥΠ θα μπορούσαν να αποτελούσαν σενάριο μιας επιτυχημένης αστυνομικής ταινίας.
Ο αρχηγός της συμμορίας -ο δολοφονημένος ∆ήµητρης Μάλαµας- έχει μια απίστευτη δράση.
Η πιο αθώα που αναφέρει το πόρισμα είναι ότι «από την απομαγνητοφωνήσεις προέκυψε ότι κατά την είσοδό του στις Φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποιεί γλέντια µε ποινικούς, ενώ κάποιες φορές προσκαλεί και γυναίκες να έρθουν». 

Από κει και πέρα "η οργάνωση ακροβατεί ανάμεσα στα κολομβιανά καρτέλ και τη σισιλιάνικη μαφία".
"Τέσσερις απόστρατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας που έχουν περάσει από καίρια πόστα και έχουν χοντρές άκρες στο Σώμα" -υπεράνω υποψίας χαρακτηρίζονται- αναλαμβάνουν να "προσεγγίζουν εν ενεργεία αξιωματικούς και να τους χρησιμοποιούν για να πετυχαίνουν τους στόχους της οργάνωσης".

Αγνωστο πόσοι μπάτσοι υπήρξαν σ' αυτή την μαφιόζικη οργάνωση. Το μόνο που μαθαίνουμε είναι ότι αρκετοί έχουν αποστρατευτεί, αλλά αυτή την στιγμή εξακολουθούν να βρίσκονται κανονικά στα πόστα τους 15 αστυνομικοί που υπήρξαν στο κύκλωμα! 

"Περισσότερα από 150.000 ευρώ κάθε μήνα κατέληγαν στις τσέπες διεφθαρμένων αστυνομικών" μας λέει το δημοσίευμα το οποίο συμπληρώνει ότι η μαφιόζικη συμμορία είχε τζίρο 1 εκατ. ευρώ τον μήνα!

"Στην ουσία μιλάμε για την απόλυτη διάβρωση του κρατικού μηχανισμού που σαρώνεται από τη δριμύτητα της απληστίας σε ένα σκηνικό που θυμίζει Σικελία",  αναφέρει το άρθρο, κάνοντας αναφορά σε βουλευτή ο οποίος "λαμβάνει το αντίστοιχο χρηματικό ποσό", για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην μαφιόζικη συμμορία, ενώ όπως "συμβαίνει στα δίκτυα του οργανωμένου εγκλήματος της Λατινικής Αμερικής και της νότιας Ιταλίας, το κύκλωμα διαθέτει άκρες και στη Δικαιοσύνη". 

Αυτά και πολλά άλλα αναφέρονται στο 6σέλιδο δημοσίευμα το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Ιουνίου 2020 στις 9:31 π.μ.

Το χειρότερο στην όλη φάση είναι οτι η κυπατζήδες λένε οτι μόλις ενημερωσαν το γραφειο τσιπρα για τις παρακολουθησεις ,οι μαφιοζοι αρχισαν να παιρνουν προφυλάξεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger