Home » , » Ποιον πολιτικό προτιμάτε;

Ποιον πολιτικό προτιμάτε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 | 1:50 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γνωστό το ανέκδοτο για το ποιον πολιτικό θα εμπιστευόσαστε.

Ο α' υποψήφιος συνδέεται με διεφθαρμένους πολιτικούς – επιχειρηματίες και συμβουλεύεται αστρολόγους. Έχει 2 ερωμένες, κερατώνει τη γυναίκα του καπνίζει πολύ και μεθάει.

Ο β' υποψήφιος έχει απολυθεί δύο φορές από τη δουλειά του, κοιμάται ως το μεσημέρι, είχε πάρει παλιότερα ναρκωτικά (όπιο), καπνίζει σα φουγάρο, πίνει μισό μπουκάλι ουίσκι κάθε βράδυ και είναι συνήθως αγενής και κακομαθημένος, ιδιαίτερα όταν είναι φέσι. Δηλαδή τον περισσότερο καιρό.

Ο γ' υποψήφιος είναι ήρωας πολέμου που του έχει απονεμηθεί το μετάλλιο ανδρείας. Είναι χορτοφάγος, δεν πίνει σχεδόν ποτέ και δεν είχε ουδέποτε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Είναι γνωστό πως ο α' είναι ο Ρούσβελτ, ο β΄ ο Τσόρτσιλ και ο γ' ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των εποχών, ο Χίτλερ.

Εγώ προτιμώ το Στάλιν για τον οποίο ο Τσόρτσιλ είχε πει
“Βαδίζω σε αυτόν τον κόσμο με μεγαλύτερο κουράγιο και ελπίδα όταν έχω μία σχέση φιλίας και οικειότητας με αυτόν τον μεγάλο άνδρα που η φήμη του έχει εξαπλωθεί όχι μόνο σε όλη τη Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο...”, καθώς και
“Μεγάλη ευτυχία για τη Ρωσία (σ.σ. ΕΣΣΔ) ήταν, ότι στα χρόνια των σκληρών δοκιμασιών, την καθοδήγησε, ο μεγαλοφυής και ακλόνητος στρατηλάτης Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν. Ο Στάλιν ήταν άνθρωπος ασυνήθιστης ενέργειας, πολύ μορφωμένος, στα έργα του αντηχούσε πάντα η εκτελεστική δύναμη. Η δύναμη αυτή ήταν τόσο μεγάλη, ώστε αναδείχτηκε σε ανεπανάληπτο ηγέτη μεταξύ των καθοδηγητών εκείνων των καιρών.
Κατείχε βαθιά συνετή σοφία, ήταν ανυπέρβλητα μάστορας και κατάφερνε να βρίσκει στις δύσκολες στιγμές διέξοδο, από την πιο αδιέξοδη κατάσταση. Στις πιο τραγικές στιγμές και σε στιγμές θριάμβου ήταν όμοια συγκρατημένος και ποτέ δεν παρασυρόταν από τις συγκινήσεις. Ήταν άνθρωπος που συνέτριψε τον εχθρό του, με τα χέρια των εχθρών του. Μάλιστα, ανάγκασε και εμάς που μας ονόμαζε ιμπεριαλιστές να πολεμήσουμε ενάντια των ιμπεριαλιστών. Παρέλαβε μια Ρωσία με ξύλινο αλέτρι και την άφησε εξοπλισμένη με ατομικά όπλα. Ο,τι και να λέμε γι αυτόν τέτοιους άνδρες η ιστορία και οι λαοί δεν πρέπει να τους λησμονούν”.

Ο Στάλιν επίσης κάπνιζε. Όπως κι ο Πολάκης! Βέβαια δεν τους συγκρίνω, το λέω γιατί  χτες ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος κι ο Κούλης βρήκε ευκαιρία να μας πει τι άλλο κοινό έχει με το Χίτλερ.

Κούλη, κι εγώ το έκοψα, αλλά δεν το κάνω θέμα. Μπορεί να μην καπνίζεις, αλλά καις τους εργαζόμενους, κι αυτό είναι απείρως χειρότερο.
Θα την πεις και στο κουμπάρο σου το Μαρινάκη; Αυτό θα είχε μεγάλη πλάκα. Γιατί την άλλη μέρα γκάλοπ στα ΜΜΕ του θα έδειχνε πως το 100% πιστεύσει ότι το κάπνισμα προστατεύει από όλες τις αρρώστιες! Πως το 80% θα ψήφιζαν κόμμα που υποχρεώνει το κάπνισμα. Εντούτοις η ΝΔ που είναι στο 10% έχει διπλό σκορ από το ΣΥΡΙΖΑ (5%) γιατί δεν χαλάνε οι κουμπαριές με κάτι τέτοια.

Ο Πολάκης καπνίζει, οι νεοδημοκράτες μπορεί να κατακλέβουν, αλλά δεν καπνίζουν! Εκτός του αφεντικού φυσικά.

Κι εγώ είμαι κατά του καπνίσματος, καλοί μου αναγνώστες, αλλά είμαι περισσότερο εναντίον της λεηλασίας που κάνουν στη τσέπη μας οι γαλάζιοι απατεώνες.

Τι είναι χειρότερο; Ο καπνιστής ή ο εγκληματίας; Κι αν εγκληματεί και καπνίζει πούρα; Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο εφοπλιστή στο μυαλό μου. Έχω, αλλά έτσι λέω, για να μην έχω την τύχη των εξαφανισμένων μαρτύρων. Ή των διαιτητών, που δεν σφυρίζουν ό,τι συμφέρει τον κουμπάρο.

Οπότε Κούλη, βγάλε το σκασμό. Μη μιλάς, γιατί είσαι πιο αηδιαστικός όταν μας λες κουταμάρες με γεμάτο στόμα από σάρκες εργαζόμενων και συνταξιούχων.

Κι αφού θα πάρεις τόσα δις από την ΕΕ γιατί μειώνονται οι μισθοί των εργαζομένων κατά 20%; Λύσε μας αυτή την απορία, κι άσε τα μαθήματα για το κάπνισμα. Καπνίζουμε από τη φωτιά που μας άναψε η πολιτική σου...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger