Home » , » Θράσος και προκλητικότητα ιμπεριαλιστών

Θράσος και προκλητικότητα ιμπεριαλιστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 | 9:55 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Φανταστείτε το μέγεθος της γελοιότητας, του θράσους και της προκλητικότητας! Το κεφαλαιοκρατικό εκμεταλλευτικό καθεστώς της Ουάσιγκτον, της χώρας όπου γίνεται το κατεξοχήν εμπόριο της ανθρώπινης σάρκας στον κόσμο, σε όλες του τις μορφές, να έχει το θράσος ακόμη και σήμερα, το 2020, να συκοφαντεί μια σοσιαλιστική χώρα σαν την Κούβα η οποία έχει εξαλείψει από τη ρίζα την εμπορία ανθρώπων εδώ κι 60 σχεδόν χρόνια.

Και μαζί με την Κούβα, να 'χει το θράσος η Ουάσιγκτον να συκοφαντεί μια ολόκληρη σειρά άλλων χωρών, που απλώς το βορειοαμερικάνικο μαφιόζικο,αρχιτρομοκρατικό και σάπιο ως το μεδούλι καθεστώς των ΕΠΑ δεν τις ελέγχει! 

Στην πραγματικότητα η φωλιά κάθε εγκλήματος στον πλανήτη, η Ουάσιγκτον, δεν θα άξιζε ούτε για φτύσιμο, αν δεν είχε κατορθώσει να ελέγχει μια πλειάδα χωρών, στηρίζοντας με τον παρά και τα όπλα της τις πιο αισχρές κοινωνικές μειοψηφίες και τις πολιτικές συμμορίες των ντόπιων παρασίτων αυτών των χωρών, που απλώς... έχουν δώσει γη και ύδωρ στα δολοφονικά κτήνη του ιμπεριαλισμού των ΕΠΑ.

Η περίπτωση της Ελλάδας, από το 1947, μέχρι σήμερα είναι χαρακτηριστική και πλήρως ενδεικτική.

Μόνος τρόπος των Λαών για να απαλλαγούν από το εγκληματικό κεφαλοκλείδωμα των γιάνκηδων είναι να σαρώσουν ένα προς ένα όλα τα ανά τον κόσμο αμερικανόδουλα κεφαλαιοκρατικά τους καθεστώτα και ταυτόχρονα στηρίζοντας με κάθε πρόσφορο μέσο την ίδια την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία των ΕΠΑ, να εξοντώσουν αυτή τη Λερναία Ύδρα με νικηφόρα επανάσταση μέσα στην ίδια τους τη χώρα, ώστε να ξεβρωμήσει η υφήλιος από τα πιο μεγάλα σκουπίδια που γέννησε η ιστορία των εκμεταλλευτικών συστημάτων...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger