Home » , » Θα αναμένουμε πότε θα υπάρξει αστικό αλληλοφάγωμα για να μάθουν ελάχιστα απ' αυτούς που μας λεηλατούν παράνομα; (Το σύστημα μας γδέρνει "νόμιμα")/

Θα αναμένουμε πότε θα υπάρξει αστικό αλληλοφάγωμα για να μάθουν ελάχιστα απ' αυτούς που μας λεηλατούν παράνομα; (Το σύστημα μας γδέρνει "νόμιμα")/

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 | 10:34 μ.μ.

Δεν έχουμε και την καλύτερη άποψη για την αξιοπιστία που έχει το επικοινωνιακό Doberman του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.
Προκύπτει όμως ένα γεγονός που μας προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό, στο κατά πόσο έχουν την δυνατότητα να κάνουν, έστω την προσχηματική,τυπική δουλειά τους όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Και να τι εννοούμε. Είναι γνωστό ότι πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έχει καθημερινή σχεδόν παρουσία σε facebook και σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την πολιτική επικαιρότητα. Σε μια, λοιπόν από τις πρόσφατες αναρτήσεις του έβαλε στο στόχαστρο του το κομματικό στέλεχος της ΝΔ Α. Κουτούπη.

Ο Π. Πολάκης χρέωνε στον συντονιστή της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της Ν.Δ, ότι έλαβε χωρίς διαγωνισμό, με απευθείας ανάρτηση, ένα δημόσιο έργο. Το στέλεχος της Ν.Δ ένιωσε ότι θίγεται και του έστειλε εξώδικο για να ανασκευάσει.
Η απάντηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ καταπέλτης.
"Εξ αφορμής του εξωδίκου σου, βρήκα ότι στον πρώτο μόλις χρόνο που κυβερνά το κόμμα σου, έχεις πάρει είτε με απευθείας αναθέσεις είτε ως μοναδικός προσφέρων σε "διαγωνισμούς" περί τα  10 έργα από δημόσια Νοσοκομεία, συνολικής αξίας περίπου 100.000€!!¨, είναι η απάντηση του Πολάκη προς τον Ανδρέα Κουτούπη".

Δεν έχει νόημα να σταθούμε αναλυτικά σ' αυτή την αντιπαράθεση την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά εδώ.

Θέλουμε όμως να ρωτήσουμε το απλό. Ολες οι προμήθειες που αφορούν φορείς εποπτευόμενους απ' το κράτος δημοσιεύονται στην "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" και στην ¨Εφημερίδα της Κυβέρνησης". Αν θέλουν να κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στοιχειωδώς την δουλειά τους, δεν πρέπει να διαθέτουν έναν μηχανισμό για να παρακολουθεί, που καταλήγουν τα λεφτά του ελληνικού λαού για κάθε τύπου προμήθειας και εκτέλεσης κυβερνητικού έργου;

Δηλαδή θα αναμένουμε πότε θα υπάρξει αστικό αλληλοφάγωμα για να μάθουν ελάχιστα απ' αυτούς που μας λεηλατούν παράνομα; (Το σύστημα μας γδέρνει "νόμιμα"). 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger