Home » , » Τζακ ποτ αχρηστίας

Τζακ ποτ αχρηστίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 | 8:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αδίστακτοι, απατεώνες, ψεύτες, φασίστες, εγκληματίες, διεφθαρμένοι, ρουφιάνοι... Οι νεογιδοκράτες είναι το κατακάθι της πολιτικής. Από όλα έχει ο βούρκος της ΝΔ: Νοσταλγούς της χούντας, των SS, προδότες, φονιάδες, καταχραστές, παιδεραστές, μα περισσότεροι σε αριθμό είναι οι ανίκανοι, οι άχρηστοι. Και οι ηλίθιοι. Που γι αυτό είναι άχρηστοι, επειδή είναι ηλίθιοι. Αδιάφοροι για οτιδήποτε άλλο εκτός από το πως θα γεμίσουν το στομάχι τους.

Υποτίθεται πως οι δεξιοί τυμβωρύχοι, τουλάχιστο στο θέμα των πυρκαγιών, θα ήταν πιο προσεκτικοί. Αφού καπηλεύονται νεκρούς από πυρκαγιές, θα φρόντιζαν τουλάχιστο από δω και πέρα να υπάρχει προετοιμασία για τις φωτιές που κάθε χρόνο κάνουν στάχτη και μπούλμπερη τον τόπο.

Δυο μέρες καίει η φωτιά στην Κορινθία. Δυο μέρες, ενώ δεν είχαμε καν καύσωνα, με 0 μποφόρ! Κάηκαν σπίτια. Και μη χειρότερα.

Την ίδια στιγμή που έκαναν καπηλεία στο Μάτι. Ξεχνώντας τους δεκάδες νεκρούς όταν ήταν αυτοί κυβέρνηση. Ξεχνώντας πως έδωσαν προαγωγή στους άμεσα υπεύθυνους για την τραγωδία, πράγμα όχι μόνο προκλητικό αλλά και ύποπτο.

Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια, γιατί γίνονται τα ίδια. Το καλοκαίρι καιγόμαστε, το χειμώνα πνιγόμαστε. Οπωσδήποτε έχουμε Τζακ ποτ αχρηστίας. Όταν βάζουν τον κάθε Καραγκιόζη σε καίρια θέση χωρίς κανένα προσόν, μόνο και μόνο επειδή είναι φανατικό κομματόσκυλο, είναι επόμενο να τα κάνει σαν τα μούτρα του.
Και βέβαια έχουν τη σημασία τους το πλιάτσικο και η νεοφιλελέ πολιτική ανθρωποφαγίας που ακολουθείται.

Θα επαναλάβουμε πως με τις περικοπές του Μνημονίου δεν έχουμε ούτε αρκετό προσωπικό, ούτε αρκετά μέσα για να αντιμετωπίσουμε πυρκαγιές. Φέτος οι συνθήκες δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Παρόλα αυτά φανήκαμε ανίκανοι να σβήσουμε μια φωτιά. Πλήρης απαξίωση ακόμα μια φορά.

Δεν θα σχολιάσω τη στάση των ΜΜΕ, καθώς πήραν εκατομμύρια για να κάνουν τεμενάδες. Δεν λένε ειδήσεις, λένε βλακείες. Να θυμίσουμε πάλι πως έχουμε νομικά παράθυρα από όπου συμφέροντα καταπατούν τις καμένες εκτάσεις. Πάλι με τις πλάτες πολιτικών κηφήνων.
Πήραμε μπάτσους ενώ διώξαμε τους πυροσβέστες. Θα δέρνουν τη φωτιά για να τη σβήσουν.

Μην ξεχνάμε πως έχουμε και περισσότερους παπάδες από γιατρούς. Πράγμα χρήσιμο στον Κορονοϊό, αφού έτσι και κολλήσει ηλικιωμένος, κάνει την προσευχή του.

Δε χρειάζεται να πούμε άλλα. Για να αλλάξει η κατάσταση χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Αλλαγή στις προτεραιότητες. Όταν ρημάζουμε το Περιβάλλον για το κέρδος, αυτά θα έχουμε. Στάχτες και αποκαΐδια. Πιθανόν καμένα σπίτια κι ανθρώπους. Να φτάνει μια αποζημίωση;

Κάθε δέντρο που καίγεται, θα λείψει από τους απογόνους μας. Δημιουργούμε Κόλαση για τις μελλοντικές γενιές, οι οποίες θα μας βρίζουν. Αλλά εδώ από ότι φαίνεται δεν ενδιαφερόμαστε για μας.
Τα ΜΜΕ θα κρύβουν τη φωτιά, μέχρι να καούν οι ίδιοι. Κι όταν το τελευταίο δέντρο εξαφανιστεί, τότε θα δούμε τι σόι τουρισμό θα έχουμε.

Φταίνε και όσοι ψηφίζουν καθάρματα. Αφού το ξέρουμε τι είναι, γιατί τους δίνουμε ευκαιρία να μας ρημάζουν; Για ένα γαμημένο ρουσφέτι;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger