Home » , » “Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι”! Και ψεύτες. Υποκριτές του κερατά.

“Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι”! Και ψεύτες. Υποκριτές του κερατά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 | 5:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καλοί μου αναγνώστες, παρατηρήστε όποιο κανάλι θέλετε. Οποιοδήποτε. Μην ακούτε τα ψέματα που λένε, δείτε μόνο τα πρόσωπά τους. Τα είδατε; Ωραία.
Φοράει κανείς τους μάσκα; Όχι, ούτε ένας!

Ούτε ένας από αυτούς τους παπαγάλους, που μας λένε “πόσο καλά κάνει ο Χαρδαλιάς και βάζει πρόστιμα” (γιατί για εισπρακτικό μέτρο πρόκειται) σε όσους δεν φοράνε μάσκα σε κλειστό χώρο!
Ρε φερέφωνα, εσείς γιατί δε φοράτε μάσκα σε κλειστό χώρο; Δεν είναι αυτό υποκρισία;

Όταν αποδεδειγμένα έχουν κολλήσει Κορονοϊό σε εκπομπές βόθρων. Στο Sskai συγκεκριμένα.
Όταν μιλάς για την αναγκαιότητα ενός μέτρου και δεν το εφαρμόζεις ΕΣΥ ο ίδιος, κοροϊδεύεις!
Γιαυτό θα φάνε ξύλο από τον κόσμο.

Ας δούμε τώρα τι κάνει η κυβέρνηση για τη δημόσια υγεία.
Το πρώτο που έκανε ήταν να φέρει χωρίς ουσιαστικό έλεγχο τουρίστες απ' έξω. Μάλιστα έτσι όπως δεν γίνεται έλεγχος - τυχαία μόνο και μόνο για να πουν πως ελέγχουν - καλύτερα να μη γίνονταν καθόλου! Διότι όλοι καταλαβαίνουν το δούλεμα. Κι έτσι είναι χειρότερα, γιατί χάνεται εντελώς η αξιοπιστία.

Το άλλο που κάνει είναι με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Υποτίθεται πως θα αυξάνονταν τα δρομολόγια. Όσοι αναγκάζονται να τα χρησιμοποιήσουν, την ξέρουν την κατάσταση: Της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα.

Στις φιέστες της ΝΔ δεν κολλάει!
Στις Εκκλησίες επίσης δεν κολλάει!
Εδώ θα επαναλάβω (λίγο κάνοντας πλάκα, λίγο σοβαρά) πως ειδικά για Εκκλησίες ΔΕΝ πρέπει να φοράει κανείς πιστός μάσκα! Όσο κι αν είναι σκληρό αυτό που λέω, πρέπει να τελειώσουμε με τους μαλάκες.
Πρώτον, ούτε η Καλλιόπη η θεούσα δεν πάει πια στην Εκκλησία. Το ζάχαρο της ξύπνησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Αν δουν τα site των κομματόσκυλων με τα ράσα πάνω από πέντε νοματαίους σ' ένα ναό, μιλάνε για “λαοθάλασσα”! Αν επιχείρηση πάει πιο χάλια από τα ξενοδοχεία, αυτή είναι η “Εκκλησία ΑΕ”.
Δεύτερο, αν κάποιοι είναι στο χείλος του γκρεμού αποφασισμένοι να πέσουν, γιατί πιστεύουν πως θα τους σώσει δήθεν ο Θεός, δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Η βλακεία τους είναι μεγαλύτερη από το Σύμπαν! “Πέστε λοιπόν να ησυχάσουμε”! Γιατί όταν τους μιλάς λογικά δεν ακούνε.

Η θέση μας είναι πως πρέπει οι μάσκες να μοιράζονται δωρεάν. Δεν μπορεί να επιβαρύνεται ο εργαζόμενος με ένα επιπρόσθετο έξοδο.

Επίσης είμαστε υπέρ της Ισονομίας. Πριν βάλουν πρόστιμο στο κόσμο, να βάλουν πρώτα σε όλους τους παπαγάλους που χαρτζιλίκωσαν με εκατομμύρια, για να λένε αρλούμπες περί κομψότητας της γυναίκας του Καραγκιόζη και να γλείφουν πισινούς κηφήνων.
Να ρίξουν πρόστιμο στους εαυτούς τους, όταν κάνουν φιέστες.

Επίσης να πάρουν ουσιαστικά πρόληψης κάνοντας τεστ σε όλους.
Εφόσον τα κάνουν αυτά, τότε να μας πουν για μάσκες.
Συμφωνώ πως οι ίδιοι φοράνε τη μάσκα του υποκριτή. Μόνο που αυτή δεν προφυλάσσει από τον Κορονοϊό.

Όσο λοιπόν ο κόσμος βλέπει την αντίθεση, τόσο δυσπιστεί απέναντι σε τέτοια μέτρα. Και σε εκείνους που μας κουνάνε το δάκτυλο, θα το πιάσουμε και θα το βάλουμε στα οπισθία τους!

Είμαι υπέρ οπουδήποτε μέτρου προφύλαξης, κατά όμως των προστίμων και της χούντας με οποιαδήποτε αφορμή.
Τα δε μέτρα πρέπει να συνδυάζονται, αλλιώς είναι για επικοινωνία και για χαράτσωμα.

Σταματήστε την υποκρισία, ο κόσμος έχει αγανακτήσει και πάρει στο κυνήγι κάτι απατεώνες που το παίζουν “σωτήρες”.

Αφορμή για τα παραπάνω ήταν ένας κανίβαλος της εξημέρωσης που έλεγε πως παραλίγο να φάει ξύλο γιατί στα σούπερ μάρκετ έκανε παρατήρηση στους πελάτες που δε φορούσαν μάσκα.
Ο ίδιος μιλούσε σε κλειστό χώρο χωρίς μάσκα. Θέλει ή δε θέλει φάπες λοιπόν ο μπάτσος των καναλιών; Την επομένη, μην ανησυχεί, θα τις φάει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger