Home » , » Αποκάλυψη: Βίντεο με μπάτσους να "φορτώνουν" μολότοφ σαν ενοχοποιητικό στοιχείο σε νεαρό που έχουν συλλάβει!

Αποκάλυψη: Βίντεο με μπάτσους να "φορτώνουν" μολότοφ σαν ενοχοποιητικό στοιχείο σε νεαρό που έχουν συλλάβει!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 | 11:02 μ.μ.

Είναι πραγματική αποκάλυψη τα όσα απεικονίζονται στο βίντεο που εμφανίστηκε πριν λίγη ώρα στο διαδίκτυο! 
Παρουσιάζονται μπάτσοι -πιθανόν της ομάδας "ΔΕΛΤΑ" να "φορτώνουν" σαν ενοχοποιητικό στοιχείο μολότοφ (;) σε σακίδιο νεαρού, που ελέγχουν.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα που υπογράφει η Χρυσάνθη Κρητικού και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα piperata.gr υπήρξαν "Παρακρατικές μέθοδοι αστυνομικών κατά ελεγχόμενου νεαρού έξω από την ΑΣΟΕΕ¨.
Συγκεκριμένα στις 20:37 απόψε έξω από την ΑΣΟΕΕ, ομάδα δικυκλιστών αστυνομικών πραγματοποίησε ελέγχους σε δυο νεαρούς. Οπως σημειώνει το δημοσίευμα και βλέπουμε στο οπτικό υλικό που παραθέτουμε "ένας  αστυνομικός φέρνει ένα μπουκαλάκι με κίτρινο υγρό, τα οποία δεν τα έφεραν πάνω τους ή μαζί τους οι συγκεκριμένοι ελεγχόμενοι νεαροί". 

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να αντιληφθούμε γιατί υπήρξε όλο αυτό το σκηνικό.

Προφανώς για τον υπουργό μπάτσων και καταστολής, αυτό το οπτικό υλικό δεν είναι αξιοποιήσιμο αφού δεν έγινε σχετική καταγγελία ... στην επιτροπή Αλιβιζάτου.

Πέρα απ' την πλάκα τώρα. Πόσο πολιτικό παχύδερμο πρέπει να είναι, πόσο πρέπει να σε έχει σκεπάσει ο βούρκος του φασισμού και μετά τα όσα συγκλονιστικά έρχονται στην δημοσιότητα για τις κτηνωδίες και προβοκάτσιες των ένστολων αλητών που υποτίθεται είσαι πολιτικός τους προϊστάμενος, δεν νιώθεις την ανάγκη αν όχι να παραιτηθείς, να ζητήσεις μια συγνώμη;.  

Αλήθεια, δεν είναι ποινικό αδίκημα να κατασκευάζεις στοιχεία και να προσπαθείς να ενοχοποίησης έναν αθώο;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger