Home » , » Γαλαζοαίματοι ξεβρακώνουν το Μητσοτάκη

Γαλαζοαίματοι ξεβρακώνουν το Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 | 5:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας “εξέφρασαν τη λύπη τους” γιατί παραβίασαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στη διάρκεια των διακοπών τους σε Ελληνικό νησί, όπως αποκάλυψε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Δεν ξέρουμε, αν το νησί είναι η Μήλος ή η Μύκονος, δεν έχουν καταλήξει ακόμα οι παπαγάλοι, ούτε έχει μεγάλη σημασία.
Το θέμα είναι πως οι τουρίστες, ιδιαίτερα οι πλούσιοι και διάσημοι, κυκλοφορούν όπως γουστάρουν στην Ελλάδα χωρίς κανείς να τολμά να τους κάνει έλεγχο, ενώ οι ιθαγενείς τρώνε αβέρτα πρόστιμα για το παραμικρό.

Ο χαζοχαρούμενος Ολλανδός βασιλιάς κρατά τη μάσκα στο χέρι. Η βασίλισσα επίσης κολλητά με κάποιο Έλληνα ιδιοκτήτη εστιατορίου που κρατά με το ένα χέρι μια σακούλα με πράγματα και με το άλλο...
Λοιπόν, αν ήμουν ο βασιλιάς δεν θα χαμογελούσα τόσο βλέποντας τη φωτογραφία.

“Μια φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα μέσα ενημέρωσης στην οποία κρατάμε ελάχιστη απόσταση. Μέσα στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή... Ασφαλώς θα έπρεπε να είχαμε προσέξει. Καθώς και στις διακοπές, η τήρηση των κανόνων κατά του κορωνοϊού είναι θεμελιώδης για να νικήσουμε τον ιό ”.
Δεν πειράζει, τσιμπήστε τώρα πρόστιμο 150 ευρώ έκαστος, κι άλλη φορά να φοράτε μάσκα στο πρόσωπο.
Όχι; Φυσικά δεν θα μπει πρόστιμο. Αυτά είναι “προνόμια” των Ελλήνων. Θέλετε δηλαδή να γίνει διπλωματικό επεισόδιο;

Εκείνο που είναι το πλέον εξοργιστικό δεν είναι η συμπεριφορά των τουριστών, που γράφουν στα παπάρια τους τον κορονοϊό, ούτε καν το βασιλικό δούλεμα που μας κάνει το ζεύγος από την Ολλανδία.
Είναι η υποκρισία της Ελληνικής κυβέρνησης και των πουλημένων ΜΜΕ.
Που μας λένε πως φταίμε εμείς!

Ο ιός δεν ενδιαφέρεται τι επάγγελμα κάνει ο άλλος. Αν βρει ευκαιρία, θα μπει στον οργανισμό και θα πολλαπλασιαστεί. Κι αν αυτός που θα προσβληθεί είναι ηλικιωμένος με υποκείμενο νόσημα, την έχει βαμμένη.
Όμως οι αντιφάσεις της κυβέρνησης εκτός του ότι εξοργίζουν την πλειοψηφία, δίνουν κι επιχειρήματα σε μερικούς ψεκασμένους να μιλάνε για σκευωρίες υποτιμώντας τον κίνδυνο.
Είχαμε πει πολλές φορές και εμείς και άλλοι, πως έπρεπε να ανοίξει ο τουρισμός με τα σωστά μέτρα. Ένα από αυτά πχ ήταν τα ΤΕΣΤ που δεν έγιναν.

Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσουμε κορονοϊό. Δεν θα ξαναμιλήσω για νούμερα καθώς ο ΕΟΔΥ είναι πλέον αναξιόπιστος. Τα κρούσματα στα νησιά κρύφτηκαν επιμελώς από την κυβέρνηση!
Ο κόσμος όμως έφαγε πρόστιμο, κινδυνεύει με λουκέτα, απολύθηκε, είδε το μισθό του να μειώνεται, αρρώστησε, περιόρισε εξόδους - διακοπές, επιβαρύνθηκε με επιπλέον έξοδα κλπ.
Όλα αυτά γιατί στην ΝΔ δεν έχουν φιλότιμο. Μια σταλιά τσίπα! Γιατί ακριβώς κάνουν ότι και οι Ολλανδοί γαλαζοαίματοι: Μάσα - ξάπλα και σκοτίστηκαν για τον ιό.

Αν οι Ολλανδοί ζήτησαν συγνώμη ο Μητσοτάκης και οι νεοδημοκράτες πρέπει να κάνουν χαρακίρι.

Στις φιέστες που πάνε γαλάζιοι κηφήνες δεν υπήρχε ιός; Όλοι οι πουλημένοι παπαγάλοι όμως έβγαζαν το σκασμό.
Κι ετοιμάζονται τώρα να εγκληματήσουν ξανά με το να βάλουν 25 παιδιά (κι ένας ο δάσκαλος 26) σε λιγότερα από 50 τετραγωνικά μέτρα!
Όταν στα μαγαζιά των 50 τετραγωνικών κοπανάνε πρόστιμο, αν υπάρχουν πάνω από 7 άτομα!

Άλλο ένα ξεβράκωμα της κυβέρνησης αδίστακτων απατεώνων.

Κατά τα άλλα φταίνε οι νέοι για τον ιό...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger