Home » , » Αλήτικη εξουσιολαγνεία Ο Πέτσας σε ρόλο Ζαγοριανάκου (Βίντεο)

Αλήτικη εξουσιολαγνεία Ο Πέτσας σε ρόλο Ζαγοριανάκου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 | 8:02 μ.μ.

Κάποτε οι ναζί εφάρμοζαν την λεγόμενη "συλλογική ευθύνη".
Σήμερα και επί εποχής νεοδημοκρατικής "κανονικότητας", αυτή μετατράπηκε σε "οικογενειακή ευθύνη", μια αντίληψη που πέρα απ' το είναι καθαρά φασιστική, στην προκειμένη περίπτωση είναι και εντελώς παράλογη.

Ξεκομμένοι εντελώς από την πραγματικότητα, οι εξουσιαστές, ζουν στον εικονικό τους κόσμο. Ποντάροντας στην καθίζηση του εργατολαϊκού κινήματος και στηριζόμενοι σε ένα τερατώδη μηχανισμό προπαγάνδας, -χρηματοδοτούμενο από τους φορολογούμενους- ο οποίος σε ένα βαθμό καθορίζει την λεγόμενη "μαζική επικρατούσα συνείδηση", εκτιμούν ότι μπορεί να εφαρμόσουν τις πρακτικές του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν", μιμούμενοι τον χουντικό στρατηγό Δ. Ζαγοριανάκο.

Κραυγαλέα απόδειξη οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων.
Δεν φτάνει που θέλουν να ανατρέψουν όλους τους νόμους της φύσης, απαιτώντας από 4χρονα-5χρονα παιδάκια να φοράνε αδιαμαρτύρητα για 5-6 ώρες μάσκα, πάνε να θεσμοθετήσουμε την ποινική δίωξη της "οικογενειακής ευθύνης".

"Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι κυρώσεις που θα υπάρχουν στους μαθητές που δεν φορούν μάσκα¨μας είπε ο Σ. Πέτσας, και αναλαμβάνοντας τον ρόλο του κοινωνικού λειτουργού εκτίμησε ότι αυτό θα οφείλεται σε "ανευθυνότητα των γονιών τους".

Εδώ έχουμε μια απ' τις περιπτώσεις που δεν αντέχουν σε σοβαρό σχολιασμό. Πάντως καταλαβαίνουμε τον χρήστη του διαδικτύου ο οποίος έχει εξοργιστεί και έφτιαξε το βιντεάκι που σας παραθέτουμε:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger