Home » , , » Ετσι περνάει ο "καλός κόσμος" πλεμπαίοι ....

Ετσι περνάει ο "καλός κόσμος" πλεμπαίοι ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 | 5:02 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Των εφοπλιστών ο μάγκας πάρταρε την Κυριακή,
μα το έκρυψαν οι μπάτσοι, κι όλοι οι φίλοι οι χουντικοί.

Των εφοπλιστών το μάγκα, που είναι πλούσιο παιδί,
τις πομπές του, στις ειδήσεις, πια κανείς δε θα τις δει.

Πάντα έξαλα γλεντούσε, όμως έκανε κακό,
μα οι μπλε οι παπαγάλοι, βγάλαν όλοι το σκασμό.

Των εφοπλιστών το μάγκα, που είναι πλούσιο παιδί,
τις πομπές του, στις ειδήσεις, πια κανείς δε θα τις δει.

Των εφοπλιστών ο μάγκας είχε άθλιο παρελθόν
μα στα γλέντια και στις μάσες, είναι πάντοτε παρών.

Των εφοπλιστών το μάγκα, που είναι πλούσιο παιδί,
τις πομπές του, στις ειδήσεις, πια κανείς δε θα τις δει.

Ο Μήτσος είναι μάγκας το παραδέχομαι. Γράφει στα παπάρια του το νόμο. Γιατί αυτός είναι ο νόμος! Αυτός και κάτι άλλοι κολλητοί του. Αυτός αγοράζει και πουλά κόμματα.

Γράφει ο Ταρζάν μερικά πραγματάκια για ένα εφοπλιστή “ιδιοκτήτη περιφραγμένης με υψηλούς τοίχους και μάντρες έκτασης που είναι αποκλεισμένη και αποκομμένη από το υπόλοιπο κομμάτι του νησιού σε έναν πανέμορφο κόλπο”.

Εκεί που πλέμπα δε πατά, μπάτσος δεν πλησιάζει, παρά γορίλες φουσκωτοί και όλοι οι φραγκάτοι, εκεί το πάρτι έγινε, στη νήσο στη Σχοινούσα.

Πάει ο Ζούγκλας στο φτερό να δει, να τους μετρήσει. Κι αν είναι οκτώ να χαίρονται κι αν είναι εννιά να πίνουν. Μα πήγε και τους μέτρησε και ήτανε διακόσιοι.

“Μάλιστα σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες της Ζούγκλας, στο πάρτι, ή μάλλον στην είσοδο της ιδιοκτησίας Παπαδημητρίου, είχε εγκατασταθεί ομάδα προφανώς κάποιου ιδιώτη, το οποίο «θερμομετρούσε» τους καλεσμένους.
Από την ίδια πηγή έγινε γνωστό πώς οι καλεσμένοι υποχρεώθηκαν να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο της ιδιοκτησίας προκειμένου να μην υπάρξουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από το event”.

Δεν με νοιάζει το πάρτι. Έχω πάει εγώ σε πάρτι... Τα καλύτερα είναι αυτά με τα ούζα.

Οι καλεσμένοι του εφοπλιστή, όλοι πλούσιοι πήγαν να ξεσκάσουν, γιατί τους έφαγε η δουλειά, που κάνουν οι άλλοι για να τους θρέψουν. Άλλωστε γλεντάν το πόσοι σκοτώνονται για πάρτι τους.

Η Άννα Βίσση ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της στο πάρτι στις 3:30. Ναι, αλλά στην Αμερική μόλις νύχτωνε. Το πήγαν με κείνη την ώρα. Ήταν κι ο Ρέμος... Μια χαρά. Τώρα, εδώ που λέμε, άμα περνάς καλά, δεν κοιτάς το ρολόι, πότε θα φύγεις. Αυτό το κάνεις με κάτι ξενέρωτους.

Οι εφοπλιστές δηλαδή είναι υπεράνω του νόμου; Φυσικά! Τι λέμε τόσο καιρό; Για τον ιό φταίνε οι Έλληνες νέοι. Κι όπου τους βρουν οι μπάτσοι, τους δέρνουν. Ούτε οι ίδιοι ξέρουν γιατί τρώνε ξύλο. Ξέρουν όμως οι μπάτσοι. Πως κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Σε λίγο θα φταίνε τα παιδιά του Δημοτικού, που θα μείνουν χωρίς παππού και γιαγιά. Και που εντελώς τυχαία θα περισσέψουν λεφτά για τα κανάλια από τα αναδρομικά και τις συντάξεις. Γιατί δεν κόλλησαν αρκετοί συνταξιούχοι. Το άνοιγμα των σχολείων είναι η τελευταία ελπίδα της κυβέρνησης.

Ελάχιστα δεξιά μαλακιστήρια ρωτάνε “θέλετε δηλαδή τα παιδιά αγράμματα”; Βασικά θέλουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες ζωντανούς, φονιάδες νεογιδοκράτες.

Κι εκείνο που με πείραξε, δεν είναι το πάρτι. Γιατί ξέρω πως στα πλοία που πάμε σα σαρδέλες κινδυνεύουμε πολύ περισσότερο.

Αλλά ο τύπος έχει κατηγορηθεί για πολλά πράγματα στο εξωτερικό. Από οικονομικά σκάνδαλα μέχρι μόλυνση του περιβάλλοντος. Και σ αυτόν κι άλλους σαν κι αυτόν, όλοι εδώ στην αποικία, κάνουν τεμενάδες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger