Home » , » Ο Αντωνάκης κλαίει.

Ο Αντωνάκης κλαίει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 | 5:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γκρινιάζει ο Αντώνης γιατί ο Κούλης δεν παίζει μαζί του. Όχι μόνο αυτό του έχει πάρει όλα τα παιχνίδια και του κάνει συνέχεια καψώνια.

Γράφουν λοιπόν οι εναπομείναντες της Πολιτικής Άνοιξης, που, εδώ που τα λέμε, κάνουν αντιπολίτευση, πως η ΝΔ έγινε ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.

Βασικά όλες οι αστικές συμμορίες ίδιες είναι με απειροελάχιστες διαφορές μεταξύ τους.
Σάμπως ξεχωρίζει ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ; Ή ΚΙΝΑΛ από ΝΔ; Μάλιστα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει διαφορά ανάμεσα στο ΚΙΝΑΛ και τη ΝΔ. Νομίζεις πως Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είναι η Ντόρα και η Φώφη είναι αδερφή του Μητσοτάκη!

Λοιπόν Αντώνη μου. Αν δεν σ' αρέσει να σε δέρνει συνέχεια ο Κυριάκος, σήκω φύγε! Δεν θα το κάνεις όμως.
Πρώτον γιατί θα πάρεις ένα δεξί ****** στις εκλογές, αν προλάβεις να κατέβεις. Χωρίς ΜΜΕ να σε στηρίζουν θα πάρεις την ψήφο σου, μερικών συγγενών και μια χούφτα που γράφουν στο antinews. Είχες δοκιμάσει το ίδιο παλιότερα, αλλά δεν έπιασε.

Δεύτερο και σπουδαιότερο ξέρεις καλά πως αν κουνηθείς, θα βρεθείς φυλακή! Όλως “τυχαίως” θα έρθουν στο φως στοιχεία για χιλιάδες “σκελετούς”. Για γνωστά σκάνδαλα και άγνωστα. Γι αυτό έγραψα “αν προλάβεις να κατέβεις”.

Ο Μητσοτάκης κρατά το Σαμαρά γερά. Μάλιστα σφίγγει τα λουριά, κι ο Αντωνάκης υποφέρει, σκούζει από τον πόνο.
Όμως ξέρει πως, αν κάνει τα ίδια που έκανε στον μπαμπά του, ο Κούλης θα τον κάνει με τα κρεμμυδάκια. Θα τον γδάρει ζωντανό! Θα τον παλουκώσει.

Έτσι γκρινιάζει που και που και μετά κάθεται στ' αυγά του να τα κλωσήσει. Βέβαια έτσι και χάσει ο Μητσοτάκης, θα γίνει γλέντι. Το πόσα του έχουν κάποιοι στο κόμμα του μαζεμένα, δε λέγεται.

Αλλά ο Κούλης έχει την κουτάλα. Κυρίως έχει τη στήριξη των συμφερόντων που είναι τα αφεντικά της ΝΔ. Αυτό θα πει πως κάθονται όλοι σούζα στο γαλάζιο μαντρί.

Είναι περιττό να αναφερθούμε στο πόσο αγαπιούνται εκεί μέσα. Αλλά η δεξιά ενώνεται για να περιδρομιάσει.

Αντώνη, κάνε χαρούλες στον Κυριάκο. Φίλησε τα πόδια του να δείξεις την αγάπη σου. Και την κατουρημένη του ποδιά επίσης...

Όποιος έχει αξιοπρέπεια, όποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, σηκώνεται και φεύγει. Τα βροντά, λέει ένα “τράβα και συνουσιάσου” κι αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά.

Δεν λυπάμαι καθόλου το Σαμαρά. Οι σφαλιάρες που τρώει από το Μητσοτάκη είναι μια μικρή τιμωρία, για όσα έκανε σε μας, όταν είχε αυτός την κουτάλα. Και αν θυμάται καλά, ταπείνωνε τον Κούλη με κάθε ευκαιρία.

Αλλά ο Μητσοτάκης είναι άσος στην ίντριγκα. Αφού έβαλε τους άλλους υποψηφίους τσέλιγκες της γαλάζιας στάνης να φαγωθούν μεταξύ τους, πήρε την αρχηγεία. Κι έκανε το κόμμα τσιφλίκι του.

Το θέμα είναι πως θεωρεί και τη χώρα περιουσιακό του στοιχείο και μάλιστα προς πώληση.

Εμείς, που έχουμε αξιοπρέπεια και που δεν φοβόμαστε, δεν θα τον αφήσουμε να μας πουλήσει. Θα τον πετάξουμε στα σκουπίδια της Ιστορίας εκεί που ανήκει.

Πάντως, Αντώνη, για να κάθεσαι ακόμα στη ΝΔ, σημαίνει πως το πτυχίο της αντρικής σχολής το πήρες με μέσον.
Ξέρω, πως όταν με το καλό συντριβεί ο ιός του Αποστάτη και της Διαφθοράς, θα δείξεις πόσο άντρακλας είσαι. Θα τον πλακώσεις στις φάπες!
Αλλά ας όψεται η ανάγκη. Τώρα ο Κυριάκος έχει δεμένο το γάιδαρό του. Βέβαια τον βαράει και τον αφήνει νηστικό, αλλά... αυτά παθαίνουν τα υποζύγια, που δεν ξεσηκώνονται. Αντώνη, ρώτα τον κυρ' Μέντιο για λεπτομέρειες.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Καραμανλή. Αν κι αυτός με δυο τρία ψητοπωλεία κι ένα PlayStation, είναι οκ. Άλλωστε τι είναι η ΝΔ μπροστά στα σουβλάκια; Τίποτα!
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως.

Δεν περιμένουμε από αυτούς τους κερατάδες, τους μασκαράδες, τα λαμόγια. Κόμμα απατεώνων, παιδεραστών, εγκληματιών, καταχραστών, κάθε λογής αδίστακτων διεφθαρμένων.

Σκοπός είναι να απαλλαγούμε απ' όλους. Κι όχι μόνο από τη γαλάζια λαίλαπα, αλλά και την πορτοκαλί, την πράσινη... κάθε είδους συμφορά ότι χρώμα κι αν έχει...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger