Home » , , » Διπλό φιάσκο της κυβέρνησης των αρίστων

Διπλό φιάσκο της κυβέρνησης των αρίστων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 | 4:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αφού τα έκανε όλα μπάχαλο, οικονομία, εξωτερική πολιτική, παιδεία, δημόσια υγεία κλπ, ο Μητσοτάκης βγήκε πάλι σήμερα να μας πει παραμύθια.

Το να μιλάει για φιλότιμο ο αφιλότιμος, ο τυμβωρύχος και ο μεγαλύτερος ψεύτης, πάει πολύ.
Εκείνο που μας είπε πρώτο είναι ότι φταίμε εμείς για τον Κορονοϊό! Κάτι σαν το “μαζί τα φάγαμε” του Πάγκαλου.
“Μαζί κολλήσαμε”. Αμ δεν κολλήσαμε μαζί. Κολλήσαμε, γιατί ο αδίστακτος τυχοδιώκτης, που ρημάζει σήμερα τη χώρα, άφησε χωρίς κανένα ουσιαστικό έλεγχο τους τουρίστες. 14 μέρες μετά τις πτήσεις από τη Βόρεια Ευρώπη, τα κρούσματα αυξήθηκαν δραματικά. Κι αυτό γιατί δεν έγιναν τα τεστ που έπρεπε να γίνουν. Έτσι άλλωστε εξηγείται ο μικρός αριθμός εισαγόμενων κρουσμάτων.

Χωρίς τεστ δεν πρόκειται να έχουμε κρούσματα. Πολλοί πήγαν στο νοσοκομείο και έκαναν μόνοι τους τεστ. Αυτό έδειξε το πραγματικό χάλι που επικρατεί. Πχ η εταιρεία που είχε 24 εργαζόμενους με Κορονοϊό είπε πως έκανε τεστ στο προσωπικό η ίδια κι όχι ο ΕΟΔΥ.

Ο Μητσοτάκης μας είπε ακόμα να φοράμε μάσκα. Τόσο καιρό αυτός γιατί δε φόραγε; 
Γιατί έκανε φιέστες; Αυτά τα αντιφατικά τα βλέπει ο κόσμος και με το δίκιο του είναι δύσπιστος. Το ζήτημα είναι πως, αφού θέλει να φοράμε όλοι μάσκες για λόγους πρόληψης, οφείλει να τις δώσει δωρεάν. Και μην πει κανείς πως στοιχίζουν, γιατί θα του απαντήσουμε να επιστρέψουν οι πετσωμένοι των ΜΜΕ τα εκατομμύρια, να δώσει ο δήμαρχος πίσω τα χρυσά παγκάκια – ψησταριές, να σταματήσουν να θέλουν τις πιο ακριβές φρεγάτες στον κόσμο, να βρεθούν τα κονδύλια.

Οι αρλούμπες που είπε είναι πολλές και λόγω χώρου δεν θα τις σχολιάσουμε όλες.
Είπε πχ πως δεν δικαιολογείται εφησυχασμός. Μα δεν εφησυχάσαμε εμείς. Οι ίδιοι έκαναν φιέστες, μιλούσαν για νίκη, έλεγαν “είμαστε έτοιμοι για τους τουρίστες”, ισχυρίζονταν πως στα σχολεία δεν κολλάει, πως η ζέστη θα εξοντώσει τον ιό και ένα σωρό αλλά ψέματα που, αν είχαν χιούμορ θα κοπάναγαν πρόστιμο (σύμφωνα με το νέο χουντικό νόμο) στον εαυτό τους!

Και δε μας εξήγησε γιατί στα μέτρα είναι το πρόστιμο στα λεωφορεία, αν έχουν πληρότητα πάνω από 65%, ενώ στα πλοία είναι 85%! Δεν είναι παράλογο; Για τους εφοπλιστές όχι.
Ποιους επιστήμονες ακούει; Μήπως κείνους τους κομπογιαννίτες που έλεγαν πως δεν κολλάει στην Εκκλησία; Παρεμπιπτόντως στο γάμο κόλλησαν στο ναό!
Ξέρετε πως είναι: Χαιρετούρες, φιλιά, στριμωξίδι σε κλειστό χώρο...
Μην παντρεύεστε, σώστε τη ζωή σας και τους γύρω σας. Είναι και γρουσουζιά στο δίσεκτο...

Έχουν επιβάλει μέτρα. Τα όποια είναι εισπρακτικά (πρόστιμα), άνευ ουσίας (100 άτομα σε γάμους που δεν γίνονται όμως μέχρι 15 Αυγούστου) ή παράλογα.
Πχ 12 παρά 1 λεπτό δεν κολλάς ιό στα club, 12 και 1 την έβαψες! - Όρθιος κολλάς, καθιστός όχι!

Στο μεταξύ σε κάποιους χώρους δουλειάς και στα Μέσα Μεταφοράς γίνεται χαμός! Ο κόσμος τα βλέπει αυτά καθημερινά. Βλέπει τη μεγάλη αντίφαση όσων λένε τα κανάλια και όσων πραγματικά συμβαίνουν. Ξέρει να προφυλαχθεί. Το έκανε πριν, το κάνει και τώρα. Η διαφορά είναι πως ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι από το Εξωτερικό χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο.
13,9% είναι το ποσοστό όσων έκαναν τεστ σύμφωνα με το Χαρδαλιά! Τι μας λέει μετά ο Μητσοτάκης δεν έχουμε κρούσματα στους τουρίστες; Αφού δεν κάνει έλεγχο;
Η ευθύνη λοιπόν για την έξαρση των κρουσμάτων είναι 100% δική του την αναλαμβάνει δεν την αναλαμβάνει.

Η Ιστορία έχει ως εξής: Ο Μητσοτάκης, κουτοπόνηρα σκεπτόμενος, μας φυλάκισε στα σπίτια μας. Για να πλιατσικολογήσει, να κάνει δικτατορία, να τρομάξει, αλλά και να το παίξει σωτήρας.
Όταν ήρθε ο Μάιος, όπως είχαμε πει, είπε πως τάχα είμαστε ασφαλείς θεωρώντας πως οι τουρίστες θα τσίμπαγαν και θα έρχονταν μαζικά. Εκείνο που δεν έπρεπε να κάνει ήταν να υποτιμήσει τη νοημοσύνη τους.
Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι εντελώς αναξιόπιστη. Οι τουρίστες δεν ήρθαν γι αυτό το λόγο. Και όσοι ήρθαν, έφεραν μαζί τον ιό.

Τώρα μετά από αυτό το διπλό φιάσκο, καταστροφή του τουρισμού και της δημόσιας υγείας, προσπαθεί να ρίξει το βάρος σε μας. Πάλι μας υποτιμά. Μας θεωρεί ηλίθιους, σαν αυτούς που τον ψήφισαν. Μεγάλο λάθος και μοιραίο.
Ο κόσμος κατάλαβε την απάτη και είναι εξοργισμένος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger