Home » , » Ακροδεξιοί ψεκασμένοι

Ακροδεξιοί ψεκασμένοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 | 1:59 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Στάλιν. Ένα όνομα που τρέμουν οι φασίστες. Κάθε φορά και μόνο που ακούνε Στάλιν τσούζει το κωλαράκι τους. Οπότε δεν θα πω τίποτε άλλο στους απογόνους του Χανς του Γκεσταπίτη, που ποτέ δε σταμάτησαν τον Εμφύλιο, συνεχίζοντας τις διώξεις κάθε είδους και τις δολοφονίες πατριωτών. Στην Κατοχή με τους Γερμανούς, αργότερα με τους Αμερικάνους... τελευταία ξανά με τους Γερμανούς. Μια ζωή δούλοι και προδότες. Και λαμόγια, μην το ξεχνάμε αυτό.

Ένας από δαύτους, ένας Βλακόπουλος, θέλει να βγει εκτός νόμου όλη η Αριστερά! Το έχει γράψει.
Σαν όλους τους ακροδεξιούς είναι και ψεκασμένος.

“Εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας”. Δήλωσε. Και συνέχισε:
“Για ένα και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορωνοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα. Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας».

Η μάσκα πράγματι δεν προφυλάσσει 100%, προφυλάσσει μέχρι 98,5% υπό προϋποθέσεις. Κι έτσι όμως είναι καλύτερα από το να είσαι εντελώς απροστάτευτος.

Και η ζώνη του αυτοκινήτου ή το κράνος δεν προφυλάσσουν 100%. Έχουν όμως σώσει αμέτρητες ζωές. Όπως και τα πραγματικά εμβόλια (όχι αυτά του Αβραμόπουλου) έσωσαν εκατομμύρια.

“Στην αρχή, όταν δεν υπήρχαν μάσκες, ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι είναι επικίνδυνες. Μόλις έκανε ο Νταβέλης το εργοστάσιο που βγάζει εκατομμύρια μάσκες και είναι δικός σας άνθρωπος, θέλετε να επιβάλλετε τις μάσκες”!

Αυτό είναι αλήθεια. Όμως ξέχασε να πει, πως κάποιος απατεώνας (ποιος άραγε;) πούλαγε αλοιφές για τον Κορονοϊό! Αλλά ο εισαγγελέας πέταγε χαρταετό εκείνες τις μέρες που το χαζοκούτι διαφήμιζε μια επικίνδυνη απάτη.

Μάλιστα ο Παϊτέρης που πήρε μια άλλη αλοιφή από τον παραλήπτη των επιστολών του Ιησού και την πάτησε άσχημα. Κάηκαν τα έντερα του. Πάλι καλά που ο Βελόπουλος δεν τον έβαλε σε φούρνο το Ρομά. Γλύτωσε επειδή ήταν κι αυτός δεξιός.

Που λέτε ο Βελόπουλος είναι βουλευτής κι έχει ασυλία. Είναι όμως ολοφάνερα παράνομος για τα δηλητήρια που πουλάει.

Αφήνω το παραμύθι με τις επιστολές του Ιησού, γιατί κάνω πλάκα στις θεούσες.

“Διάβασα στην επιστολή του Ιησού και γράφει να φοράτε μάσκα στην Εκκλησία. Και να στέλνετε φιλάκια στις εικόνες από μακριά. Ή να τις χαιρετάτε. “Γεια σου Παναγία μου! Τι κάνει ο Ιησούς; Χαιρετισμούς στους Αποστόλους, τους Αγγέλους και όλους τους Αγίους.
Δεν είναι βουλευτής ο Χριστός, δεν χρειάζονται σάλια”...

Για να δουν τα γαλάζια τρολλάκια ποιοι είναι οι ψεκασμένοι. Δεξιοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Κυρίως ακροδεξιοί στόκοι που πάνε να πάρουν το κόσμο στο λαιμό τους.

Εμείς λέμε πως η μάσκα δεν αρκεί από μόνη της, αλλά χρειάζεται, είναι απαραίτητη. Το λέγαμε όταν ο δεξιός ψάλτης υποστήριζε από την τηλεόραση πως πρέπει να τη φοράνε μόνο οι άρρωστοι.
Είναι πολύ χρήσιμη, αλλά όχι αρκετή. Πρέπει να συνδυαστεί με άλλα μέτρα, όπως αυτό της απόστασης και εδώ είναι η μεγάλη ευθύνη της κυβέρνησης, που στριμώχνει τα παιδιά στα σχολεία.

Ο Βελόπουλος εξυπηρετεί τη ΝΔ. Όχι μόνο της δίνει άλλοθι και ευκαιρία να μεταθέσει τις ευθύνες στους ηλίθιους που τον πιστεύουν υποτιμώντας τον κίνδυνο, αλλά δεν λέει τίποτα για ΤΕΣΤ, για αποστάσεις, για τα όλα υπόλοιπα μέτρα, που η γαλάζια συμμορία δεν πήρε.
Όπως η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, έτσι και η μισή αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα.

Οι δικαστές ξέρουν τι γράφουν οι φασίστες. Βρίζουν, απειλούν, συκοφαντούν.
Εντούτοις κυνηγάνε κάποιο σατυρικό σκίτσο ή σχόλιο που όμως λέει αλήθεια!

Εμείς που είμαστε στόχος, δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητες τις ύβρεις και τα ψέματα των δεξιών αποβρασμάτων.

Η ΝΔ επιλέγει το διχασμό όποτε τα κάνει ρημαδιό. Πάντοτε δηλαδή. Να φανατίσει τα γίδια μπας και μείνουν στο μαντρί.

Από κοντά οι ακροδεξιοί ψεκασμένοι που καθώς φαίνεται έχουν προηγούμενα με τους ανθρώπους. Και που θέλουν να πεθάνει κόσμος. Δεν θα τους αφήσουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger