Home » , » Η Γαλλία δημιουργεί πάλι τον ISIS

Η Γαλλία δημιουργεί πάλι τον ISIS

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 | 7:00 μ.μ.

Γράφει ο Mitsos175

Ας αντιστρέψουμε τα πράγματα. Ας πούμε πως ξαφνικά πολλοί Χριστιανοί γίνονται σταυροφόροι όπως στο Μεσαίωνα και θέλουν να σκοτώσουν όλους τους απίστους, γιατί πιστεύουν πως έτσι θα πάνε στον Παράδεισο. Ας πούμε πως μια Μουσουλμανική χώρα γίνεται υπερδύναμη. Και πως κάποιοι Χριστιανοί χτυπούν τυφλά αυτή τη χώρα και σε αντίποινα έρχεται και μας βομβαρδίζει.
Όχι μόνο μας βομβαρδίζει, αλλά στέλνει στρατό κι αρχίζουν οι σφαγές, οι βασανισμοί, οι λεηλασίες, οι βιασμοί... ό,τι κάνει ένας στρατός ιμπεριαλιστών.

Ας πούμε πως οι περισσότεροι ήμασταν μετριοπαθείς Χριστιανοί ως τον πόλεμο. Πιστεύετε πως μετά το πλιάτσικο και την καταστροφή δεν θα ενισχυθούν αυτοί που λένε “θάνατος στους εισβολείς”; Δεν θα γίνουν πολλοί από αντίδραση στη φρίκη φανατικοί; Που επειδή έχασαν δικούς τους θα ζωθούν εκρηκτικά και θα πέσουν πάνω στο εχθρό, ακόμα και στις πόλεις της εχθρικής χώρας, αν μπορούσαν;
Ο ISIS ήταν ανύπαρκτος πριν χρόνια. Η ιδεολογία του υπήρχε. Πάντα υπήρχαν φανατικά ηλίθιοι, θεούσες, ψεκασμένοι, κλπ. Παντού και πάντοτε. Η διαφορά είναι πως μέχρι να υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες, ώστε να αποκτήσουν δύναμη, κανείς δεν τους έδινε σημασία. Όπως δεν έδινε σχεδόν κανείς σημασία στους ναζί της εγκληματικής συμμορίας μέχρι να μπει στη Βουλή. Φασίστες είναι και οι μεν και οι δε.

Όμως, όταν οι Αμερικάνοι βίασαν κατ' εξακολούθηση το Ιράκ και άλλες Μουσουλμανικές χώρες, ο κόσμος εκεί εξαγριώθηκε. Γιατί έρχονταν ο πρεζοναύτης μέσα στο σπίτι σου κι αν δε σε σκότωνε ή σε φυλάκιζε, σε χτύπαγε και σε ταπείνωνε μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά σου. Οι πρώτοι τρομοκράτες ήταν οι Αμερικάνοι στρατιώτες που κυριολεκτικά γαμούσαν κι έδερναν. Και σκότωναν, έκλεβαν, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να γίνουν μισητοί, όχι μόνο ως Αμερικάνοι αλλά κι ως αυτό που εκπροσωπούσαν στα μάτια των κατακτημένων: Το Δυτικό τρόπο ζωής, το Χριστιανισμό...
Πολλοί λοιπόν στράφηκαν στους Ισλαμοφασίστες. Κακή επιλογή, πολύ κακή, αλλά ο πόνος αρκετές φορές θολώνει το νου. Ο άλλος που έχασε το παιδί του μπροστά στα μάτια του πχ, τρελάθηκε! Ήθελε πλέον εκδίκηση.

Πως θα σου φαίνονταν να πουν κάτι τύποι με όπλα στο σπίτι σου, να τα κάνουν λίμπα, να χουφτώσουν την γυναίκα σου και τα παιδιά σου και να απειλούν να σας σκοτώσουν όλους; Αυτά ήταν τα λιγότερα που έκαναν όπου πήγαν! Νομίζετε πως ήταν μεμονωμένα περιστατικά ή ήταν μόνο στις φυλακές τα βασανιστήρια και οι βιασμοί; Για θυμηθείτε τους Γερμανούς... Κι οι ναζί στο Β Παγκόσμιο έλεγαν πως φέρονταν με τον καλύτερο τρόπο στους κατακτημένους!
Ο ISIS λοιπόν ήταν αποτέλεσμα της Αμερικανικής πολιτικής. Μάλιστα οι ίδιοι οι Αμερικάνοι ενίσχυσαν στη Συρία τους φασίστες, για να ρίξουν τον Άσαντ! Ήξεραν καλά πως δήθεν αντιπολίτευση και ISIS ήταν οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Πως τα όπλα που έδιναν στους δήθεν μετριοπαθείς κατέληγαν στους δήμιους του ISIS.
Άλλα και τα τυφλά χτυπήματα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ ωφελούσαν πολύ την ιμπεριαλιστική πολιτική των κυβερνήσεων σε ΕΕ και Ηνωμένες Πολιτείες.
Έδιναν αφορμή για νέες επεμβάσεις.
Ήταν πρώτης τάξεως δικαιολογία για κατάσταση έκτακτης ανάγκης με την καταστολή που τη συνόδευε.

Μπόνους η ενίσχυση της ακροδεξιάς που είναι στυλοβάτης του καπιταλισμού.
Οι Γάλλοι στην Αφρική δεν πάνε να πολεμήσουν φανατικούς. Πάνε να δημιουργήσουν φανατικούς. Ο ISIS ηττήθηκε στη Συριά από τον Μουσουλμάνο Άσαντ. Και άλλους Μουσουλμάνους, οι οποίοι δεν ήθελαν να ζουν στην Κόλαση. Γιατί ξέραν πως οι δήθεν πιστοί ήταν στην πραγματικότητα οι χειρότεροι εγκληματίες.
Όταν όμως ο Γάλλος θα βομβαρδίσει ένα χωρίο, αυτός που θα γλυτώσει και όσοι δουν τα πτώματα από τα διπλανά χωριά, θα γίνουν όλοι ISIS! Όχι όλοι, πάντως πολλοί. Γιατί η βία τρέφει το φανατισμό. Τι λέει ο ISIS; Πως οι Χριστιανοί σφάζουν Μουσουλμάνους. Και τι κάνουν οι Χριστιανοί Γάλλοι; Επιβεβαιώνουν τους ισλαμοφασίστες!
Η Γαλλία δεν πολεμά στην Αφρική τον ISIS. Ψάχνει τρόπο να πάρει πίσω τις αποικίες της για να εκμεταλλευτεί άγρια τους Αφρικάνικούς. Δημιουργεί πάλι τον ISIS για να έχει αφορμή. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger