Home » , » Η πίτα του κουμπάρου.

Η πίτα του κουμπάρου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 | 5:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μαρινάκης: Εφοπλιστής, αφεντικό της ΝΔ, ουσιαστικός πρωθυπουργός, κουμπάρος Μητσοτάκη, κάτοχος ΜΜΕ, ιδιοκτήτης ΠΑΕ και πολλά άλλα.
Αλλά και Σεφ! Βέβαια οι περισσότεροι δεν τρώνε τα φαγιά του, όμως τα γαλάζια γίδια τρώνε τα πάντα: Από δημόσιο χρήμα μέχρι παραμύθια.
Ο κουμπάρος φτιάχνει την αγαπημένη του πίτα με σανό και κουτόχορτο.

Την οικονομία θετικά την βλέπουν ο ίδιος και τα λαμόγια που λεηλάτησαν το Δημόσιο. Άντε να είναι ένα 10%. Οι υπόλοιποι 9 στους 10 φυσικά τη βλέπουν αρνητικά. Στην πίτα για σανοφάγους όμως μόνο οι μισοί τη βλέπουν αρνητικά! Κι αυτό είναι το μικρότερο ψέμα.

Στο Βλήμα έχει διαδικτυακή δημοσκόπηση που ψηφίζουν μόνο νεογιδοκράτες και που λένε πως είναι αρκετά τα μέτρα του υπουργείου για τα σχολεία!
Πόσοι από αυτούς που ψήφισαν στέλνουν τα παιδιά τους σε δημόσιο σχολείο; Φυσικά για κάποιον που πήρε εκατομμύρια, ένα παγουρίνο και δυο πανιά είναι υπεραρκετά αν και δεν υπάρχουν καθηγητές, αίθουσες, υλικό ακόμα και καθαρίστριες!

Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε! Αφού περιμένω πως και πως δημοσκόπηση του Αφραγκούζου να βγει ο βόθρος που συμμετέχουν υποψήφιοι βιαστές ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών!

Ας δούμε όμως τη δημοσκόπηση που πληρώσανε. Νέα καραντίνα, όπως είπαμε εδώ και μήνες ξεχάστε τη! Το Μάρτη με 14 κρούσματα τη μέρα και κάπου 600 συνολικά μας έκλεισαν μέσα. Τώρα με 20 φορές περισσότερα, είμαστε έξω! Γιατί; Γιατί μας θεωρούν κορόιδα και σκλάβους.
Σήμερα κανείς δεν θέλει να κλειστεί σπίτι, το Μάρτη μας έλεγαν πως όλοι χειροκροτούσαν!

8 στους 10 μας λένε πως θέλουν διάλογο με την Τουρκία, πράγμα πολύ φυσικό. Δεν είναι Βόρειοι Μακεδόνες να κάνουμε γιούρια. Έχουν και όπλα είναι και πολλοί.

Η ΝΔ πρόκειται να δώσει ΑΟΖ στα καρντάσια τους Τούρκους και θέλει έγκριση, όπως τότε που ο Γιωργάκης ήθελε να φέρει το α' Μνημόνιο και δήθεν συμφωνούσε το 80%.
Φασιστάκια σας την έφερε ο κουμπάρος.

Εννοείται πως η πλειοψηφία δεν θέλει πόλεμο, αλλά μήπως να ρωτούσαν, αν πρέπει να δώσουμε ή όχι τόσα δις σε όπλα για το τίποτα;

Αφού έτσι κι αλλιώς θα έχουμε συνεκμετάλλευση, γιατί να πάρουν κι άλλες μίζες οι δεξιοί; Να κόψουμε συντάξεις να πάρουμε αεροπλάνα;
Ο Λεβέντης που το πρότεινε, είναι σπίτι του. Να λοιπόν που ο κουμπάρος έστησε ένα ερώτημα αλλά όχι καλά.
Με την πείρα που έχει στα στημένα, μας κάνει εντύπωση η προχειροδουλειά.

Και βέβαια το μέγα θέμα των ψεκασμένων. Υπέρ του εμβολίου είναι οι μισοί. Οι υπόλοιποι προφανώς σύμφωνα με το μύθο ψηφίζουν Βελόπουλο, πιστεύουν πως ο Ιησούς έγραψε επιστολές και πως μια αλοιφή από δηλητήριο θεραπεύει τα πάντα.

Εδώ τα ποσοστά μαγειρεύονται. Οι νέοι προφανώς και δεν έχουν τόση ανάγκη το εμβόλιο. Όπως και με τη γρίπη εμβολιάζονται οι ηλικιωμένοι με χρόνια προβλήματα υγείας. Οι νέοι κολλάνε όπως όλοι, αλλά γενικά δεν αρρωσταίνουν σοβαρά. Αλλά κάποιοι παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν.

Για το αν θέλουν να δοθούν αναδρομικά και 13η σύνταξη δεν ρωτάνε. Αυτά καίνε, οπότε μακριά. Όπως δε ρωτάνε πως τα πήγε η κυβέρνηση στον Τουρισμό. Ξέρουν την απάντηση. Ο κόσμος είναι διχασμένος μεταξύ του “χάλια” και “χειρότερα δεν γίνεται”.
Δεν ρωτάνε επίσης για τα σκάνδαλα. Για τα τεστ πχ.

Ρωτάνε μόνο αυτό που τους συμφέρει και το παρουσιάζουν όπως θέλουν. Πρώτα σκέφτονται τι παραμύθι θα πουν, τα ποσοστά και μετά παραγγέλλουν το γκάλοπ όπως κάποιοι δίνουν εντολές στο γκαρσόνι πως θέλουν τη μπριζόλα τους. “Σενιάν; - Καλοψημένη μόνο με πατατούλες”.

“Φυσικά” ο Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος Μωυσής, η Μαρέβα κομψή και η ΝΔ θα προηγείται μέχρι να γίνουν εκλογές, οπότε θα την πάρει ο διάολος και θα τη σηκώσει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger