Home » , » Ενδιαφέρουσα παραδοχή Γάλλων καπιταλιστών: Το διαδίκτυο αποτελεί τον νούμερο 1 κίνδυνο στην "δημοκρατία" μας!

Ενδιαφέρουσα παραδοχή Γάλλων καπιταλιστών: Το διαδίκτυο αποτελεί τον νούμερο 1 κίνδυνο στην "δημοκρατία" μας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 | 10:09 μ.μ.


 
"Στις λαϊκές εξεγέρσεις -ιδίως όταν δεν υπάρχει αρχηγός- το πάνω χέρι το παίρνουν οι εξτρεμιστές", έγραφε σε μια επιστολή που έστειλε Κωνσταντίνος Τσάτσος στις 18/11/1973, στον "εθνάρχη¨ Κωνσταντίνο Καραμανλή σχολιάζοντας τα όσα είχαν γίνει στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Κι' αν τους εξουσιαστές τους τρόμαζαν πάντα οι αυθόρμητες λαϊκές εξεγέρσεις, φανταστείτε σήμερα τον πανικό τους, όταν σήμερα διαπιστώνουν ότι αυτές σε ένα βαθμό είναι οργανωμένες και μάλιστα ενώ ξέρουν το "κέντρο" που τις "συντονίζει", δεν έχουν τρόπο -προς το παρόν τουλάχιστον- να προβούν σε καμιά κίνηση αντιμετώπισής του. (Θα αναφερθούμε παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε)

Χτες στην Γαλλία και σύμφωνα με την Deutsche Welle υπήρξε η μαζικότερη κινητοποίηση του Γαλλικού λαού, που κατά εκατοντάδες χιλιάδες κατέβηκε στους δρόμους, όλων των μεγάλων πόλεων της χώρας για να διαμαρτυρηθεί δυναμικά ενάντια στην αστυνομική βία και στο νέο νομοσχέδιο Καθολικής Ασφάλειας. (Οι διοργανωτές των κινητοποιήσεων  υπολογίζουν το σύνολο των διαδηλωτών στις χθεσινές «πορείες για τις συνταγματικές ελευθερίες», σε 500.000 άτομα με 200.000 μόνο στο Παρίσι, ενώ το Γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ήταν συνολικά 133.000 άτομα).

Δεν είναι όμως μόνο η μαζικότητα των διαδηλώσεων που έχει τρομοκρατήσει την Γαλλική κυβέρνηση. Αυτό που την έχει αναστατώσει, είναι το πλήγμα στο γόητρο των κατασταλτικών μηχανισμών συνέπεια μιας λαϊκής αντιβίας που παρόμοια της δεν έχουμε ξανασυναντήσει.
(Οι πληροφορίες ότι υπήρξε τηλεφωνική επαφή μεταξύ Μακρόν-Μητσοτάκη με αίτημα του Γάλλου προέδρου να του "διατεθεί" ο κ. Χρυσοχοϊδης, ώστε να αντιμετωπιστεί η έκρυθμη κατάσταση στην χώρα του δεν έχουν επιβεβαιωθεί).

Και προσέξτε μια απίστευτη ομολογία που έκανε εκεί ο πρόεδρος των Γάλλων καπιταλιστών. Παραδέχτηκε, έμμεσα φυσικά,  ότι ελέγχουν, έχουν εξαγοράσει δηλαδή, όλα τα ΜΜΕ της χώρας και ο μόνος τους εφιάλτης είναι το ανεξέλεγκτο διαδίκτυο!!!
Αν μεταφράζουμε σωστά ο εκπρόσωπος των Γάλλων πλουτοκρατών δήλωσε: "Είναι τα κοινωνικά δίκτυα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε στη δημοκρατία. Αυτή είναι η δυσκολία, είναι το νούμερο 1 πρόβλημα"...

Εκπληκτική -και αληθινή θα λέγαμε- παραδοχή ότι είναι τεράστια η δύναμη του διαδικτύου και αν την αξιοποιήσουμε σωστά μπορεί να δημιουργήσουμε τεράστια προβλήματα στους δυνάστες μας. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger