Home » , » “Οι τόποι λατρείας των Ορθοδόξων στην Ελλάδα έχουν συμβάλει στην ταχεία εξάπλωση της πανδημίας”

“Οι τόποι λατρείας των Ορθοδόξων στην Ελλάδα έχουν συμβάλει στην ταχεία εξάπλωση της πανδημίας”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 | 11:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έχω κάποιες επιφυλάξεις για το άρθρο της dailymail “οργή στην Ελλάδα αφού ιερέας σηκώνει ένα παιδί για να φιλήσει το φέρετρο ενός επίσκοπου που πέθανε από το COVID-19”.

Κι αυτό γιατί

1) η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν είναι αξιόπιστη και πολλές φορές βάζει ό,τι της κατέβει κι όχι αυτά που συμβαίνουν πραγματικά.

2) Ο ιερέας φορά μάσκα, πράγμα σπάνιο για τους Έλληνες ιερείς. Βέβαια τη βγάζει για να φιλήσει το φέρετρο, οπότε μπορεί πράγματι να είναι Έλληνας χριστιανός.

“Πλάνα της κηδείας στην πόλη του Λαγκαδά κοινοποιήθηκε ευρέως στα κοινωνικά μέσα”
“Η Keep Talking Greece ανέφερε ότι το φέρετρο ήταν στην πραγματικότητα ανοιχτό και έτσι το αγόρι και ο ιερέας είχαν φιλήσει το πτώμα του επισκόπου, αλλά αυτό δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο, το οποίο δείχνει αντικείμενα που φαίνεται να ακουμπά στο καπάκι του φέρετρου”

“Η τελετή τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε για τον ανώτερο κληρικό Ιωάννη του Λαγκαδά, 62 ετών, ο οποίος πέθανε το πρωί της Κυριακής από κοροναϊό”...

“Ο επίσκοπος, ο οποίος πέθανε από κοροναϊό, υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της συνέχισης της πρακτικής της κοινωνίας - στην οποία μοιράζονται ψωμί και κρασί μεταξύ των πιστών από το ίδιο κουτάλι - παρά την πανδημία, υποστηρίζοντας ότι ο ιός δεν μπορούσε να μεταδοθεί με αυτόν τον τρόπο”.

Πάντως ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι
. Όπως τα ντόπια σχολιάζουν σήμερα το χαμό που γίνεται σήμερα στη Σερβία, έτσι και ξένα ΜΜΕ εκπλήσσονται με τα όσα συμβαίνουν στην Θεοκρατία μας. Έφριξαν οι γιατροί με τα όσα είδαν στην Θεσσαλονίκη στη λειτουργία του Αγίου Δημητρίου.

Εντελώς βλήματα, έβγαζαν τις μάσκες φιλούσαν όλοι την ίδια εικόνα και τις ξανάβαζαν! Τρέλα! Παραλογισμός! Μετά γιατί γέμισαν κρούσματα; Απορώ κι εγώ, μυστήριο...

“Οι τόποι λατρείας των Ορθοδόξων στην Ελλάδα έχουν συμβάλει στην ταχεία εξάπλωση της πανδημίας”. Το λένε όλοι στο εξωτερικό. Γλείφουν δεκάδες το ίδιο κουτάλι και τα τζάμια των εικόνων, όπως και το χέρι του παπά. Μετά “κολλάνε στα περίπτερα”! Μας κοροϊδεύουν!
Μείνετε μακριά από παπάδες, μπάτσους και βουλευτές της ΝΔ. Αν αρρωστήσουμε, τη βάψαμε με το ΕΣΥ, όπως το κατάντησαν.

Υπάρχουν καταγγελίες πως ήδη άρχισαν να επιλέγουν ποιος άρρωστος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Με τι κριτήρια και ποιος του ανακήρυξε θεούς;

Με αυτά τα παράλογα και παράνομα που γίνονται, το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι των δικαστών! Που δεν έχουν ακόμα κάνει το παραμικρό για τον ανώτερο κλήρο και την κυβέρνηση, οι οποίοι πήραν χιλιάδες στο λαιμό τους.

Ένα μεγάλο “γαμιέστε” από καρδιάς σε όλους αυτούς. Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο που πίστεψε στις μαλακίες τους.

Που δεν άκουγε τη λογική κι άκουγε τους παπάδες, τα κανάλια και τους πολιτικούς.

Και νευριάζω πιο πολύ γιατί τα είχαμε πει. Όχι μια και δυο, χιλιάδες φορές!

Αλλά κάποιοι δεν ακούνε.

Έμαθαν να πιστεύουν τους τράγους, το χαζοκούτι, τους κηφήνες... Και δεν κάθισαν να σκεφτούν τι κάνουν!

Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Υπάρχει οργανωμένη προπαγάνδα χρόνων που εμποδίζει να σκεφτούμε λογικά. Κι αυτό ζητάω: Σκεφτείτε, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας επιτέλους!

Μη τρώτε αμάσητο το σανό που σας ταΐζουν.
Σας θέλουν ποίμνιο, γίδια, για να σας αρμέγουν! Αυτοί έχουν βολευτεί ό,τι και να τους συμβεί, θα έχουν απείρως καλύτερες πιθανότητες από όσους δεν έχουν στο ήλιο μοίρα...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger