Home » , » Κίνα: Αν είσαι κράτος και όχι μπανανία

Κίνα: Αν είσαι κράτος και όχι μπανανία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 | 4:34 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

“Με την παραμικρή ένδειξη κρουσμάτων κορονοϊού, οι αρχές της Κίνας κινούνται αστραπιαία και διενεργούν εκατομμύρια τεστ...

Έτσι λοιπόν οι τοπικές αρχές της πόλης Τσιεντσίν (στα βορειανατολικά της χώρας) αποφάσισαν να διεξάγουν μαζικά τεστ σε 3 εκατομμύρια ανθρώπους (!) γιατί εντοπίστηκαν πέντε (μόλις) κρούσματα”.

Μόλις έγινε γνωστό την Παρασκευή ότι υπάρχει εξάπλωση στην κοινότητα, έστω μ' αυτά τα πέντε κρούσματα, σφραγίστηκε ολόκληρη κοινότητα της πόλης (όπου διαβιούν αυτοί που εντοπίστηκαν θετικοί) καθώς και ένα νοσοκομείο και ένα νηπιαγωγείο.

Το Σάββατο θα αρχίσουν τα μαζικά τεστ με κύριο στόχο να εντοπιστούν θετικά κρούσματα, κυρίως ασυμπτωματικών. Όλα αυτά έγιναν σε λιγότερες από 24 ώρες πράγμα που σημαίνει ότι όταν το κράτος θέλει και διαθέτει την τεχνογνωσία μπορεί”. (Πηγή)

Μιλάμε για κράτος όχι για μπανανιά, αποικία της κακιάς ώρας. Επίσης κάτι έχει μείνει από τον Κομμουνισμό, αν και Κομμουνιστές δεν είναι πια οι Κινέζοι.

Αυτό που έκαναν, τεστ σε όσο το δυνατό περισσότερους, ήταν το σωστό και το λογικό. Αυτό λέει ο ΠΟΥ, αυτό δεν κάναμε εμείς. Ακόμα και τώρα στο μπάχαλο μας γίνονται ελάχιστα τεστ συγκριτικά με άλλες χώρες.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για την Κυριακή 1.498 κρούσματα πολύ λιγότερα από τις προηγούμενες μέρες. Όμως έγιναν τα μισά τεστ από ότι τις καθημερινές. 12.698 τεστ έναντι 23.325 στις 19 την Πέμπτη που είχαμε 3.227 κρούσματα. Αν έκαναν τα διπλά θα έβρισκαν πάλι 3.000 κρούσματα!

Επίσης στην Κίνα δεν έκλεισαν όλη τη χώρα, έκλεισαν εκεί που παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Το πρώτο που έκλεισαν ήταν σχολεία, τα τελευταία που κλείνουν εδώ. Όσο για Νοσοκομεία είχαν φτιάξει νέα σε χρόνο ρεκόρ.

Θυμάστε που λέγαμε μήνες πριν πως παντού υπήρχαν οχήματα και άνθρωποι που απολύμαναν τα πάντα στους δρόμους των Κινεζικών πόλεων, ενώ χορηγούνταν σε όλους τα απαραίτητα; Κι ότι κυρίως έκαναν τεστ; Να γιατί έχουν ξεπεράσει τον ιό και θα έχουν ανάπτυξη.

Πήραν μέτρα, όχι ημίμετρα. Έβαλαν στόχο να νικήσουν τον ιό, όχι να κάνουν επικοινωνιακά κόλπα.

Ως τις 7 θα είναι η καραντίνα. Θα την έληγαν πιο νωρίς, αλλά είναι η επέτειος της άνανδρης δολοφονίας από μπάτσο της ΝΔ του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Τρέμουν τον κόσμο. Που φυσικά πάλι θα τιμήσουμε το νεκρό.

Όσο για τα νούμερα αποδείξαμε πως μέσω της αυξομείωσης των τεστ βγάζουν ότι θέλουν. Από 10.000 κρούσματα ημερησίως, αν κάνουν όσα τεστ κάνουν άλλες χώρες στην Ευρώπη, μέχρι 300 αν κάνουν όσα έκαναν το Μάρτη που δήθεν μας έσωζαν αλλά μας δούλευαν.

Για να κάνουμε τεστ σε όλους, να δούμε που είμαστε πραγματικά.

Οι χώρες που αντιμετώπισαν την πανδημία έκαναν πολύ διαφορετικά από ότι η κυβέρνηση των αχρήστων και των εγκληματιών.

Κι εκείνες εκεί που δεν αντιμετώπισαν την επιδημία είναι γιατί έβαλαν άλλες προτεραιότητες. Από κέρδος λίγων ιδιωτών μέχρι επιβολή δικτατορίας.

Ο Τραμπ πχ έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια τους φτωχούς που αρρώστησαν και που δεν είχαν λεφτά να σώσουν τη ζωή τους στις ιδιωτικές κλινικές.

Το ίδιο στη Βραζιλία, την ΕΕ.

Αυτά εδώ έγιναν επίτηδες. Κι αυτή είναι η διαφορά από το Μάτι που έκαναν τυμβωρυχία οι νεοδημοκράτες. Εκεί δεν ήθελε ο Τσίπρας να πεθάνουν οι άνθρωποι.

Εδώ όμως ήξεραν τι θα γίνει. Αλλά δεν τους ένοιαζε!

Οι παπάδες πχ καλούσαν τον κόσμο να γλείφει το ίδιο κουτάλι κι η κυβέρνηση έκοβε πρόστιμα σε άλλους.

Ως κι η Πρόεδρος Δημοκρατίας φίλαγε εικόνες! Που υποτίθεται μια στάλα μυαλό το 'χει.

Αυτά έβλεπαν οι θεούσες και πήγαιναν. Δεν κόλλησαν σε πάρτι. Δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση. Από το άνοιγμα του τουρισμού, των σχολείων την έλλειψη σωστών μέτρων. Και είχαν μήνες να προετοιμαστούν. Γι αυτά θα πληρώσουν, δεν θα περάσει έτσι τέτοιο έγκλημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger