Home » , » Μπάτσοι τραμπούκοι και προκλητικοί αφού χαίρουν πλήρους ασυλίας από τον Χρυσοχοΐδη για τα εγκλήματα που κάνουν.

Μπάτσοι τραμπούκοι και προκλητικοί αφού χαίρουν πλήρους ασυλίας από τον Χρυσοχοΐδη για τα εγκλήματα που κάνουν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 | 8:58 μ.μ.


Ιδιαίτερη πληροφόρηση δεν έχουμε οπότε αρκούμαστε να μεταφέρουμε πληροφορίες του υπάρχουν από χρήστες του twitter σχετικά με το νέο "κατόρθωμα" των ένστολων "παλικαριών" του Χρυσοχοϊδη. 

ΜΑΤ και η μηχανοκίνητη ομάδα ΔΡΑΣΗ αντιμετώπισαν με άγρια βία την αντιφασιστική-αντικρατική συγκέντρωση - πορεία που οργάνωσαν αντιφασιστικές και αναρχικές συλλογικότητες με αφορμή την πραγματοποίηση φιέστας μίσους από φασιστικές-νεοναζιστικές ομάδες όπως οι “Ελλήνες ΓΤΠ” του Ηλία Κασιδιάρη, “Προπάτρια” στο μνημόσυνο Φουντούλη-Καπελώνη.

Οπως λοιπόν αναφέρει χρήστης του διαδικτύου τα ΜΑΤ έκλεισαν το δρόμο στους συγκεντρωμενους και κατέβηκαν να τους χτυπήσουν. Εκείνοι σήκωσαν τα χέρια και είπαν ότι δεν κάνουν τίποτα και δεν θέλουν βία. Μάταια όμως γιατί άρχισαν να τους χτυπάνε.
Οι αντιφασίστες για να προστατεύουν μπήκαν σε μια καφετέρια. Το ίδιο έκαναν και τα ΜΑΤ χτυπώντας τυφλά θαμώνες και διαδηλωτές ενώ έκαναν και το μαγαζί λαμπόγυαλο.
Σε διαμαρτυρία του μαγαζάτορα ο ένας Ματατζής του απάντησε: "Τι θες ρε; Αντε γαμησου, κάνε μας μήνυση, και αποχώρησαν"

Αναμενόμενο, αφού οι ένστολοι χρυσαυγίτες χαίρουν πλήρης ασυλίας από τον Χρυσοχοΐδη για τις καταχρήσεις και τα εγκλήματα που κάνουν.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομική βαρβαρότητα είχε σαν αποτέλεσμα των τραυματισμό αρκετών διαδηλωτών με τέσσερις απ' αυτούς να νοσηλεύονται υπό αστυνομική φρούρηση  στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού,  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger