Home » , » "Θολοκουλτουριάρηδες"

"Θολοκουλτουριάρηδες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 | 11:28 μ.μ.

 


Ο ένας λέγεται Νίκος Ρωμανός. Μισθοδοτείτε από το ελληνικό δημόσιος παριστάνοντας τον Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Πορωμένος αντικομμουνιστής
και μόνιμα καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή που έχει ο ομοϊδεάτης του και φίλος του Κ. Μπογδάνος.

Την εποχή, λοιπόν που η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε απελπισία την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, και η θανατηφόρα επιδημία θερίζει - σήμερα είχαμε 103 νεκρούς και χτες 108- αυτός θεώρησε αναγκαιότητα να δώσει τα εύσημα του στην Πατουλαίικης αισθητικής κυβερνητικής ενέργεια, φωταγώγηση .της βουλής.

Το άλλο κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. και πρωτοκλασάτος υπουργός θεώρησε υποχρέωση του, με αλλεπάλληλες τοποθετήσεις του στο twitter, να εξαπολύσει τα πυρά του, στοχεύοντας όσους/ες κατάκριναν το ηλίθιο θέαμα, που μας θυμίζει άλλες εποχές.

Το επίσης ενδιαφέρον στην περίπτωση του Αδωνι Γεωργιάδη είναι ότι χρησιμοποιεί χρυσαυγίτικο λεξιλόγιο. (Υπάρχουν αρκετοί πολιτικά άστεγοι πρώην ψηφοφόροι της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας και προσπαθεί  να τους δώσει καλύτερα διαπιστευτήρια απ' τον Βελόπουλο). 
Το "θολοκουλτουριάρηδες" είναι η αγαπημένη λέξη σε κείμενα της ναζιστικής συμμορίας και την ακούγαμε κατά κόρο από υποκείμενα τύπου Μιχαλολιάκου - Παναγιώταρου.

Να παίξουμε, όμως στο γήπεδο του αντιπροέδρου του κυβερνητικού κόμματος. Να αποδεχθούμε δηλαδή ότι εμείς είμαστε "θολοκουλτουριάρηδες"
.Ομολογούμε δημόσια ότι δεν διαθέτουμε την παιδεία που κατέχει ο πωλητής νανογιλέκων, και έντυπης σαβουροπραγμάτειας.

Αλήθεια θα μας βοηθούσε να ξεπεράσουμε την "θολούρα" μας, αν φροντίσουμε να βρούμε το σχετικό χρηματικό τίμημα και να παρακολουθήσουμε μαθήματα στην "σχολή" ιδιοκτησίας του Α. Γεωργιάδη "Ελληνική Αγωγή";

Το γράφουμε αυτό γιατί έχουμε πληροφορηθεί για την αρτιότητα του "επιστημονικού προσωπικού", που διδάσκει σ' αυτή την σχολή. Διαμορφώνει προσωπικότητες με σωστή κουλτούρα, παρέχοντας ολόπλευρα γνώσεις κάθε ιστορικού και καλλιτεχνικού πεδίου.

Απ' ότι έχουμε πληροφορηθεί διαπρεπείς "καθηγήτρια" που διδάσκει εκεί, μεταλαμπάδευε τις γνώσεις της στους μαθητές της, ότι "πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια γεννήθηκε ο πρώτος Έλληνας, άριος και λευκός πρόγονος μας".
Επίσης από την σύζυγο και  "καθηγήτρια" της σχολής Ευγενία Μανωλίδου. γίναμε κοινωνοί για την ανωτερότητα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, η οποία εκτός των άλλων "είναι θεραπευτική, ενεργοποιεί κύτταρα του εγκεφάλου και σε κάνει εξυπνότερο", ενώ απ' την ίδια πληροφορηθήκαμε για την δύναμη που έχει η "συλλογική προσευχή", καθώς και την "αποκάλυψη" της, ότι ο Παρθενώνας έχει χτιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια. 

Αν το απλό προσωπικό της Αδώνιδος σχολής κατέχει αυτές τις επιστημονικές γνώσεις, φανταστείτε τι μαθήματα μπορεί να μας κάνει ο "ιστορικός και συγγραφέας", όπως μας συντείνεται ο ιδιοκτήτης της "Ελληνικής Αγωγής" Α. Γεωργιάδης.
Και προφανώς χρειαζόμαστε τέτοια σεμινάρια για να πάψουμε να είμαστε "θολοκουλτουριάρηδες".  

Πυυ τους βρήκαμε όλους αυτούς ρε γμτ;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Νοεμβρίου 2020 στις 7:56 π.μ.

Του "Μπουμπούκου" η "σχολή" δηλητήριο και χολή. κι οι καλοί της μαθητές έχουν γίνει... ναζιστές. Όταν πάρουν το "χαρτί" θα εξορμήσουνε κι αυτοί... Η βλακεία κι ψευτιά θάχουν φτάσει ως τ' αφτιά. "Αίμα μόνο ελληνικόν", δίδαγμα μοναδικόν! Έτσι μπαίνουν τα σκαριά, να πλαστούν ...φασισταριά! Τέτοιο τσίρκο σαν κι αυτό γέλιο φέρνει τρανταχτό, όταν τα χιτλερικά λέγονται στα ...ομηρικά! Στη ρεκλάμα της σχολής λέει: "θα γίνει της μουρλής", θα διδάσκει στη σειρά κι ο "Μπουμπούκος" κι η κυρά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger