Home » , » Μαστουρωμένοι ναζί.

Μαστουρωμένοι ναζί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 | 12:12 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Τουλάχιστον διακόσια εκατομμύρια χαπάκια διεγερτικών ουσιών (Pernitin) και μεθαμφεταμίνης χορηγήθηκαν σε Γερμανούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου” 

“Τα χαπάκια αυτά που οι Ναζί τα αποκαλούσαν “Δεξαμενή Σοκολάτας” ήταν στοιβαγμένα σε κιβώτια της Βέρμαχτ, με σκοπό να κρατούν “σε εγρήγορση” το στρατό από το 1939 έως το 1945, δηλαδή σε όλη τη διάρκεια του πολέμου”. (Απόσπασμα από ένα καλό άρθρο που δημοσιεύεται στην iστοσελίδα tvxs).

Φυσικά ήταν όλοι μαστουρωμένοι. Όχι μόνο από τα φάρμακα. Από εθνικισμό. Τους έλεγαν ψέματα. Τα φάρμακα βοηθούσαν όχι μόνο να μην κουράζονται, αλλά και να μην σκέφτονται.

Κι ο Χίτλερ την έπαιρνε τη δόση του. Πάρα πολλοί ναζί. Ο Χέρμαν Γκέρινγκ πχ ήταν γνωστό σε όλους πως έπαιρνε ναρκωτικά για χρόνια.

Εγώ δεν είμαι εντελώς κατά της μαστούρας. Αλλά έκαναν λάθος στο φάρμακο. Τους έδιναν διεγερτικά, ενώ έπρεπε να πάρουν ηρεμιστικά. Αν χαλάρωναν, κι απέφευγαν τον πόλεμο, θα ζούσαν εκατομμύρια.

Βέβαια οι αξιωματούχοι των ναζί έδιναν στους στρατιώτες τα ναρκωτικά και για να τους έχουν υπό έλεγχο. Γιατί πολλές ουσίες δημιουργούν εθισμό.

Όσοι Γερμανοί στρατιωτικοί δεν ήταν χαπακωμένοι, ήθελαν να σκοτώσουν το Χίτλερ μπας και γλυτώσει η Γερμανία.

Να πούμε όμως κι αυτό. Σίγουρα ναρκωτικά έπαιρναν όλοι οι στρατιώτες της Βέρμαχτ και τα SS, όμως τα θηριώδη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν ήταν αποτέλεσμα των ναρκωτικών, αλλά της δεξιάς ιδεολογίας.

Αυτά τα φρικτά, τα τερατώδη, που σκέφτονταν οι ναζί, δεν οφείλονταν στη μαστούρα, αλλά στην ηλίθια άποψη πως τάχα ήταν ανώτεροι και πως όλοι οι άλλοι έπρεπε να αφανιστούν!

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι μαζικές σφαγές, τα απάνθρωπα βασανιστήρια οφείλονταν στην ιδεολογία.

Τα καθάρματα χρησιμοποιούσαν ό,τι είχαν. Ακόμα και τα πιο βρώμικα κόλπα, όπως το να κάνουν πρεζόνια τους στρατιώτες.

Κάτι ακόμα. Οι ΗΠΑ και άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν κατά κόρον παρόμοιες ουσίες.

Για σκεφτείτε. Γιατί να πολεμήσει ο στρατιώτης, όταν η χώρα του δεν κινδυνεύει; Για τα λεφτά μόνο; Αρκεί να βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο; Κι αν κομματιαστεί, τι θα τα κάνει τα χρήματα, θα τα πάρει μαζί του;

Αλλά κι οι ισλαμοφασίστες του ISIS ήταν τίγκα στο ναρκωτικό. Φυσικά! Δεν αρκεί να πιστεύει κάποιος πως τάχα τον περιμένουν πάνω από 70 παρθένες στον Παράδεισο για να ανατιναχτεί μόνος του στον αέρα. Πρώτον κι εδώ βρίσκεις να κάνεις σεξ, δεύτερον έχουν πάει πολλοί πριν στον άλλο κόσμο. Οι παρθένες μάλλον θα τελειώσαν από την εποχή που το είπαν. Εκτός αν υπάρχει μηχανή που τις φτιάχνει.

Ο στρατός, ειδικά όταν εξυπηρετεί ιμπεριαλιστές, ή είναι μισθοφορικός, παρέχει ουσίες που από τη μια δίνουν αίσθηση ευφορίας κι εγρήγορσης, από την άλλη παρέχουν απόλυτο έλεγχο στους αρχηγούς.

Σκοπός να ανασταλεί το ένστικτο της επιβίωσης που λέει “μακριά από θανάσιμους κινδύνους” και είναι αυτό που δημιουργεί το φόβο στους ανθρώπους κατά τη διάρκεια μιας πολύνεκρης συμπλοκής. Αυτός ο φόβος σε στρατιώτες, που δεν έχουν ιδανικά, θα δημιουργήσει πανικό, αν τα πράγματα δυσκολέψουν.

Παράδειγμα: Οι Σοβιετικοί ήρωες που πάλευαν για την πατρίδα τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έπεφταν μπροστά στα Γερμανικά τανκ κι ανατινάζονταν.
Οι Γερμανοί ήταν μαστουρωμένοι μαλάκες, που, όταν πέρναγε η μαστούρα, κατέρρεαν. Στο Στάλινγκραντ εκτός των άλλων τους είχαν κόψει και τα φαρμακάκια. Κι από Αρία φυλή έγιναν παπάρια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger